• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle birlikteyim .

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?
Yani o eşini sen nişanlını aldattın.tencere kapak maşallah olmuş,bence nişanlın senden kurtulduğu için,o kadıncağız da o ş....zden kurtulacağı için çok şanslılar.sana da güzel laflarım var ama banlanmak istemiyorum.inş şu dünyada ettiğini çekmeden ölmezsin.

Yaptığınız kabul edilebilir bir durum değil burdaki kisilerde aslına bakarsaniz normal tepkiler veriyor. Fakat bu konuyu yazmissaniz bu tepkilere hazırlıklı oldugunuz anlamına gelir.
Sadece sunu söyleyebilirim evlenseniz bile asla sağlıklı bir iliskin olmaz ya diğer kadını da beraber yürütür yada başka birini bulur sen ona asla guvenemeyeceksiniz. Bir de eden mutlaka bulur

Guzelim o saf ask mecrasini da, boyle sacma sapan, dengesiz, sadakatsiz tipler agizda sakiz yapti ya. Artik bi tarafi kasinan asigim saniyor pes.

Bu ilişki ben nişanlıyken başladı. Sonrasinda ben yanlış insanla birlikte olduğumu fark edince nişanı attım. Evlenemedim . Bu insanı böylesine severken yapamadım. Karısının hamile olduğunu zaten biliyordum . Ve gerçekten de sizden aferin beklemiyorum . Sadece çok caresizim zaten vicdanim rahat olsa derin bi uyku cekerdim . Sosyal bir mecrada böylesine elle tutulur bir yanı olmayan bir durumu paylaştığıma göre cidden caresizim demek ki bi de bu açıdan baksaniz ?

Ne çaresizliği ya sen zevk peşindesin birde ask diye kılıf uydurmuşsun. Çaresiz olan sen değilsin hamileyken aldatılan, bebeğinin sevincini bile yasayamayan kadın. Gerçi bi yandan da iyi olmuş o kadın metres peşinde koşan adamla olmazmış

Senle de evlilik dışı bir çocuk olunca evlenir sonra evlilik monotonlaşınca seni de aldatır... bu böyle gider bla bla bla :KK35::KK69:

Öncelikle belirteyim ki bu konuyu buraya taşımadaki amacım gerçekten sizlerden akıl almak. Bu yüzden her bir yorum benim için çok değerli . E takdir edersiniz ki burada bunu yazıyorsam alacağım tepkilerin de farkındayım ancak bu tepkileri ilk kez sizden duymuyorum bunu da belirteyim.
Evet , evli bir erkekle birlikteyim. 22 yaşındayim. Kendisi de 27 yaşında . Ayni şirkette çalışıyorduk 1 yıldan az bir sürede olaylar gelişti. Defalarca kez reddettim . Defalarca bitirmek istedim . Yapamadim. Yapamadık. Biri 5 yaşında diğeri 5 aylık 2 çocuğu var. Küçük yaşta evlenmiş . Eşiyle evlilik dışı birlikte olduğu için evlenmek zorunda kalmış . Mutsuz monotonlaşmış bir evliligi var . Iliskimiz yaklaşık 8 aydır sürüyor . Eşi de dahil tüm ailesi beni öğrendi . Hayır , yakalanmadık . Kendisi oturup herkesle açık açık konuştu . Boşanmak istiyor . Sadece bebeğin biraz daha büyümesini bekliyoruz . Ben bu insana gerçekten aşığım . Bu adamla bir ömür geçirmek istiyorum . Çocuklarını da kabulleniyorum. Bu arada ben hiç evlenmedim . Ailemi karşıma almaya razıyım. Tam anlamıyla ruh eşim o benim. Hayatımın bir parçası oldu.
Ama diğer yandan , bir aile benim yüzümden dağılmanın eşiğinde. Evdeki o kadın ve çocukların vebalini alarak nasıl mutlu olurum bilmiyorum. Diğer yandan bu adamı gerçekten çok seviyorum . Kaçtım , çabaladım inanin çok uğraştım ama yinede kaçamadım bu aşktan. Tuğla kadar yazdığım için özür dilerim ama çok zor durumdayım . :KK43:

Aman bir kerede "reddettim istemedim vs" diye namuslu ayağına yatmayın
Kumaşınız hamurunuz belli
Allatan dilerim asla ama asla mutlu olamazsınız
O kadın ve çocukların ahı sizin peşinizi bırakmaz

27 yasında adam 7 ceddine varana kadar anlatmıs aşkını
haykırmıs
sagır sultan bıle duymus bunları.. bak önemlı nokta şu; '' yakalanmadık, o açıkladı herkese, eşine bile''
görüyorsun dimi? ne adamlar var :KK53:
Bu aldattigini anlatmak artik cok.kolaylasti baksana artik hersey normallesti aldatan degil aldatilan suçlu oluyor artik

Hem.nisanli iken nisanlini aldattin, o serefsiz adamda karisini senle aldatiyor. Veballeri cifter cifter yemissiniz ki sanmayin mutlu olacaksiniz. Sozum ona sizi seven adam gitmis sizi buyuk aşkla severken esini bi daha hamile birakmis. Ya ya ne buyuk ask, sizi hamile birakmadi mi daha ya tüh.

Back
X