- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
İnanın dedikleriniz (hakaretimiz olanlar da dahil) benim daha önce kendime söylemediğim şeyler değil.
Arada daha anlayışlı arkadaşlar var, onlara teşekkür ediyorum. Zaten yediğim haltın farkındayım, bununla yürüyüp gidecek biri olsam şu an vicdan azabı çekmiyor olurdum. Aksine suçluluk hissim geçmiyor.
Bir de sahte diyen bir arkadaş olmuş, sahte olsa kendimi bu konuma koyup insanlardan bu kadar laf yemek için konu açmazdım diye düşünüyorum.
Fazla yeşilçam vari bir durum olmuş
Gerçek mi değil mi bilemedim
Gerçekse de gidip adamın eşinden helallik isteyin. verirse tabi.
başka ne denir ki :44:
Zaten o zaman soyleyecek bir sey olmazdi ki? Kimin ozgur iradesi ile ne yaptigindan kime ne der, gecerdik
Aynen + istese bile ben olsam helal etmem öyle kocayi da kapi önüne koyarim..
İçimi kemiren, en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum. Hem belki bu konuda yapmam gereken bir şey olup olmadığını söyleyebilirsiniz.
Öncelikle her ne kadar okuyacaklarınız aksini düşündürtecek olsa da ben kötü bir insan değilim. Böyle bir şeyi de daha önce hiç yapmadım.
Geçen gün uzun yıllardır görüşmediğim eski bir arkadaşımla görüştük. Aradan geçen yıllarda evlenmiş. Benim yakın arkadaş grubumda evli çift arkadaşlarla tek tek de görüşürüz, hepimiz yıllardır yakın arkadaşız ve kimse bir sorun yaşamadı. Bu yüzden ben de başka bir şey düşünmeden bu arkadaşımla yemeğe çıktım. Yemek gayet keyifli geçti, eskileri andık, arkadaşlardan konuştuk sonra kalktık.
Kapalı otoparka gittiğimizde nasıl olduğunu anlamadığım şekilde birden öpüşmeye başladık. Etraf karanlık ve boş olduğundan, söylemeye utanıyorum ama ileri gittik, baya ileri gittik. Hiçbir şey düşünemiyordum, düşünsem zaten yapmazdım. Bir süre sonra başkalarının gelmesiyle ayrıldık ve ben kendime geldim. Sonra o devam etmek istedi ama izin vermedim ve beni eve bırakmasını istedim. Ertesi gün "güzel bir akşamdı" diye mesaj attı, yaptığımızın doğru olmadığını, bir daha asla böyle bir şey olmayacağını ve görüşmeyeceğimizi söyledim.
Aramızda kesinlikle romantik anlamda sevgi veya aşk yok. Karısıyla fotoğraflarını gördüğümde kıskanmak bir yana umursamıyorum bile. Sadece çok yoğun bir fiziksel çekim oldu.
Söyleyeceğim hiçbir şeyin yaptığım(ız) şeyi haklı çıkarmayacağını biliyorum. Sadece arada aklıma geldiğinde "adam evli yaa, ben naptım" diyorum ve burada aldatılan/aldatıldığını düşünen kadınların hissettiklerini okudukça daha kötü hissediyorum.
Bu suçluluk duygusunu geçirebilir miyim bilmiyorum, zaten bir daha böyle bir şey olmayacak. Bana söyleyebileceğiniz bir şey olacağını da sanmıyorum ama dediğim gibi, anlatıp rahatlamak istedim sadece.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Niye? Hangimiz tanıyoruz sizi? Aktif üye değilsiniz, ilk mesajınız konunuz.
Kendinizi belli bir konuma sokmaktan ziyade biraz kafa dağıtmak, can sıkıntısı gidermek, eğlenmek için birebir değil mi?
Her neyse ben size inanmıyorum. Kibledim de zaten.
Ama yanılıyorsam, sizin tabirinizle "yediğiniz haltın" farkındaysanız bu konuda konuşacak bişey yok.
Her halükarda konunun açılış amacını anlayamadım.
Kibledim dediğiniz şikayet sanıyorum. Tamam, şikayetinizi de yaptığınıza göre lütfen bu konuda daha fazla konuşmayalım. Yönetim gerekli incelemeyi yapıp aksiyon alacaktır zaten.
Yine de ilginize teşekkür ederim.
hiçbişey düşünmeden nasıl bu kadar şeyi yapabildiniz şaştım kaldım ben.
bu konuyu vicdanınızı rahatlatmak için açtınız sanırım ama kimse bunu yapamaz.adamın eşini düşününce içim acıdı resmen.madem bu kadar iradesizsiniz evli erkeklerden uzak durun bundan sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?