Evli bir erkekle

Çok yakın olduğumuz için evli arkadaşlarımızla da teke tek görüşüyoruz hiç sorun olmamıştı..

İşte şimdi sorun yaratabileceğini görmüş oldunuz ne mutlu size!

Baş başa yemek demek mumlar gül yaprakları da var mıydı masada?

Bu kadar medeniyet midemi bulandırıyor kusura bakmayın..
Kötü biri değilsiniz rahat olun ikiniz de iğrençsiniz..

Niye? Hangimiz tanıyoruz sizi? Aktif üye değilsiniz, ilk mesajınız konunuz.
Kendinizi belli bir konuma sokmaktan ziyade biraz kafa dağıtmak, can sıkıntısı gidermek, eğlenmek için birebir değil mi?

Her neyse ben size inanmıyorum. Kibledim de zaten.

Ama yanılıyorsam, sizin tabirinizle "yediğiniz haltın" farkındaysanız bu konuda konuşacak bişey yok.
Her halükarda konunun açılış amacını anlayamadım.

Gerçek bir konu olduğunu düşünmüyorum varsayalımki gerçek
hayırlısı be canım doğru yoldasın devam et

Fazla yeşilçam vari bir durum olmuş
Gerçek mi değil mi bilemedim

Gerçekse de gidip adamın eşinden helallik isteyin. verirse tabi.
başka ne denir ki
:44:

Son düzenleme:
Fazla yeşilçam vari bir durum olmuş
Gerçek mi değil mi bilemedim

Gerçekse de gidip adamın eşinden helallik isteyin. verirse tabi.
başka ne denir ki
:44:

Aynen + istese bile ben olsam helal etmem öyle kocayi da kapi önüne koyarim..

Yasak meyvelerden yemeyeceksin, öyle anlatmakla vicdan rahatlatilmaz kendine 1 günlük ask hikayelerini yakistiriyorsan eyvallah
Cinsellikten başka Bişi çekmedi seni sanirim, yoksa şuan o kişi aklinda olması gerekiyordu

Kibledim dediğiniz şikayet sanıyorum. Tamam, şikayetinizi de yaptığınıza göre lütfen bu konuda daha fazla konuşmayalım. Yönetim gerekli incelemeyi yapıp aksiyon alacaktır zaten.

Yine de ilginize teşekkür ederim.

hiçbişey düşünmeden nasıl bu kadar şeyi yapabildiniz şaştım kaldım ben.
bu konuyu vicdanınızı rahatlatmak için açtınız sanırım ama kimse bunu yapamaz.adamın eşini düşününce içim acıdı resmen.madem bu kadar iradesizsiniz evli erkeklerden uzak durun bundan sonra.

Bu nasil bi yanlislik nasil bir hata o şeref fukarasi insanla bir daha gorusmezsiniz umarim ama nedense goruseceginize emin gibiyim kadina çok üzüldüm kocasinin nasil bir ahlaksiz olduğunu bilmiyordur kesin , sizde ahlak kavramindan uzak olduğunuzu düşünüyorum kusura bakmayin bence yapacaginiz en doğru şey gidip eşiyle konusmaniz ona anlatmaniz o da kocasinin nasil bir ahlaksiz olduğunu bilmeli belki gerçekten vicdan azabi duyuyorsaniz bi nebze olsun azaltir kadinin yerine koyuyorum kendimi Allah dusmanimin basina vermesin yazik... !

aynı davranıs sıze yapılsaydı napardınız???

Evlilikte birbirine sadakatli olmasi gerekenler o nikahta imzayi atnlardir..

Kimse birbirine yaklasmadigi sürece herkes sadiktir. Önemli olan bir kadin üstüne cullansa dahi hayir diye bilmektir...

Adam sorunun asil basi...

Sizde duygulariniza ve kendinize sahip cikamadifiniz için suclusunuz...

Bir insanin yanlisina ortak olmussunuz. Bu sizin dersiniz olsun ve önünüze bakin...

Böyle insanları gerçekten anlayamıyorum .
Yaklaştığı an tokadı basamadınız mı ?
Demek ki sizde istediniz (İleri gitmeyi ) !
Bu nasıl bi karakter , nasıl bi zihniyettir.
Suçum yok, iyi bi insanım laflarıyla ancak kendinizi kandırırsınız .
O kadının hakkını nasıl ödeyeceksiniz bakalım !

olan olmuş hafızanızı silemıycenıze göre artık bununla yaşamaya çalışacaksınız ne yapalım başka zamnalarda daha dıkkatlı olursunuz

kadın adama tecavüz etmemiş ki..
adam da sağlam pabuç değil..
al birini vur ötekine..

Son düzenleme:
Allahtan birileri gelmis, te allahim...
Allah sizi bildigi gibi yapsin, böyle konularda, aniden anlamadim birdenbire gibi aciklamalari asla kabul edemiyorum, kendinizi tutamiyosaniz elin evli erkekleriyle gezmelere gitmeyin...

Bir kere sen başta dediğin gibi iyi yada iyi niyetli birisi değilsin..
Ikincisi fiziksel çekim falan hikaye
Üçüncüsü geçmiş olsun bayan, bir söz var ya bilmem neyin tövbesi neyi görene kadar diye!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…