- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
demek istediklerimi özetledin resmen.bu medeniyetse ben yokum valla.Çok yakın olduğumuz için evli arkadaşlarımızla da teke tek görüşüyoruz hiç sorun olmamıştı..
İşte şimdi sorun yaratabileceğini görmüş oldunuz ne mutlu size!
Baş başa yemek demek mumlar gül yaprakları da var mıydı masada?
Bu kadar medeniyet midemi bulandırıyor kusura bakmayın..
Kötü biri değilsiniz rahat olun ikiniz de iğrençsiniz..
suçu sadece arkadaşa yüklemeyelim. adama tecavüz etmemiş ki..
velhasıl adam da sağlam pabuç değil..
al birini vur ötekine..
daha beter hatta.vicdanı nasıl rahatsa aynen devam ediyo adam.
İçimi kemiren, en yakın arkadaşım dışında kimseye anlatamadığım bir şeyi anlatmak, belki artık sonunda rahatlamak istiyorum. Hem belki bu konuda yapmam gereken bir şey olup olmadığını söyleyebilirsiniz.
Öncelikle her ne kadar okuyacaklarınız aksini düşündürtecek olsa da ben kötü bir insan değilim. Böyle bir şeyi de daha önce hiç yapmadım.
Geçen gün uzun yıllardır görüşmediğim eski bir arkadaşımla görüştük. Aradan geçen yıllarda evlenmiş. Benim yakın arkadaş grubumda evli çift arkadaşlarla tek tek de görüşürüz, hepimiz yıllardır yakın arkadaşız ve kimse bir sorun yaşamadı. Bu yüzden ben de başka bir şey düşünmeden bu arkadaşımla yemeğe çıktım. Yemek gayet keyifli geçti, eskileri andık, arkadaşlardan konuştuk sonra kalktık.
Kapalı otoparka gittiğimizde nasıl olduğunu anlamadığım şekilde birden öpüşmeye başladık. Etraf karanlık ve boş olduğundan, söylemeye utanıyorum ama ileri gittik, baya ileri gittik. Hiçbir şey düşünemiyordum, düşünsem zaten yapmazdım. Bir süre sonra başkalarının gelmesiyle ayrıldık ve ben kendime geldim. Sonra o devam etmek istedi ama izin vermedim ve beni eve bırakmasını istedim. Ertesi gün "güzel bir akşamdı" diye mesaj attı, yaptığımızın doğru olmadığını, bir daha asla böyle bir şey olmayacağını ve görüşmeyeceğimizi söyledim.
Aramızda kesinlikle romantik anlamda sevgi veya aşk yok. Karısıyla fotoğraflarını gördüğümde kıskanmak bir yana umursamıyorum bile. Sadece çok yoğun bir fiziksel çekim oldu.
Söyleyeceğim hiçbir şeyin yaptığım(ız) şeyi haklı çıkarmayacağını biliyorum. Sadece arada aklıma geldiğinde "adam evli yaa, ben naptım" diyorum ve burada aldatılan/aldatıldığını düşünen kadınların hissettiklerini okudukça daha kötü hissediyorum.
Bu suçluluk duygusunu geçirebilir miyim bilmiyorum, zaten bir daha böyle bir şey olmayacak. Bana söyleyebileceğiniz bir şey olacağını da sanmıyorum ama dediğim gibi, anlatıp rahatlamak istedim sadece.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Allah ım sen ve senin gibilerin bin türlü belasını versin adamla görüşüyosunuz madem karısını neden yanınızda götürmüyosunuz niyetiniz belli sende o adamda pisliksiniz aynı b.ksunuz hepiniz
Bence işin daha iğrenci , otoparkta yarım kalmış ve tavan yapmış cinsel libidosunu eve gidince hiç bir şeyden habersiz karısı üzerinde indirmiş olması adamın .
Allah ım sen ve senin gibilerin bin türlü belasını versin adamla görüşüyosunuz madem karısını neden yanınızda götürmüyosunuz niyetiniz belli sende o adamda pisliksiniz aynı b.ksunuz hepiniz
Arkadaşım boşu boşuna banlanacaksın ya değmez bela okumak yerine başka şekillerdede ağzının payını verebilrsin diğer dili sivri süper yorum yapan bayanlarımız giibi :)
Kesinlikle katılıyorumAllahtan birileri gelmis, te allahim...
Allah sizi bildigi gibi yapsin, böyle konularda, aniden anlamadim birdenbire gibi aciklamalari asla kabul edemiyorum, kendinizi tutamiyosaniz elin evli erkekleriyle gezmelere gitmeyin...
Bu ne saçmalık diğ mi hiç haz etmiyorum baş başa gidilen arkadaşlık kisvesi adı altındaki gezmelerden.Eşler niye gelmiyor.Otoparkta herkes kendininkiyle yiyişirdi çok şartsa!demek istediklerimi özetledin resmen.bu medeniyetse ben yokum valla.
offf aus içim kalktı ama haklısın baksana adam devam edelim diye ısrar etmiş, zavallı evdeki kadın her şeyden bi haber.Bence işin daha iğrenci , otoparkta yarım kalmış ve tavan yapmış cinsel libidosunu eve gidince hiç bir şeyden habersiz karısı üzerinde indirmiş olması adamın .
çok sinir oldum ya ama etme bulma dünyası nasılsa
sorarım size hangi bayan kocasını kız arkadaşıyla yemeeğe çıkmasına müsade eder
Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.sorarım size hangi bayan kocasını kız arkadaşıyla yemeeğe çıkmasına müsade eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?