Evli bir erkekle

Maalesef durum bu canım .

Evet , adam dün akşam güzeldi demiş mesajında ama asıl niyeti '' harika bir geceydi '' diye mesaj gönderecek kıvama getirmekmiş durumu . Konu sahibi vicdana gelmiş de destuuuur demiş !

sadece eşin ve arkadaşı mı gidiyor? eğer öyleyse bu gibi durumlar çok tehlikelidir. eşinin içinde olmadığını nereden biliyorsun? kimse kimsenin kalbini bilemez. kaldı ki sen onlara ortam hazırlarsan içinde olmayana da aşılamış olursun..

Son düzenleme:

katılıyorum sana canım ateş ve barut neticede bence

Topluca gidip otoparkta bir seyler yasamadigini nasil bilemiyorsam bunu da bilemem.
Ama kendisi yakalanirsa benim cekip gidecegimi affetmeyecegimi cok iyi bilir.
Kaldi ki bunu yapip sonra onu evimize getirecek kadar midesizse bence ben ya sansima kuseyim, ya beynime tukureyim ya da kendimi en yakin yerden asagi atayim.

Son düzenleme:

Aslında gerçekten içinde olmaklada alakası var ama sanırım buna iizn vermek kişiden kişiye değişiyo ama ben de hoş karşılamazdım hatta onu bırakın asla izin vermez kavga ççıkarırdım erkek arkadşmda iizn vermez kavga çıkartırdı eminimki .
Yani izin vermemek ne kadar doğru bilmiyorum ama bana göre doğru ama sanrm lkişiden kişiye değişiyo bu ..
Mesela kavak yelleri diziisindeki mine denizle özge eski sevgili olmasına rağmen aynı iş yerinde çalışmalarına ses etmiyodu .. Biraz saçma bi örnek olmuş olabilir ama aklıma bu geldi .. Kişiden kişiye değişen bi olay . Ya bence bu erkeklerin cinsel dürtülerinden de kaynaklanıyo reflekslerinden iradelerine daha zor sahip çıkıyo çoğu ..

İnsan Yanlışlıkla Nasıl Öpüşür Cidden Merak Ediyorum

Birden,Pat Diye Aklından Böyle Birşey Geçmemişken İlginç Anlamsız Eksik Bişiler Var...

yok arkadaşım hiç birini yapmayın. sadece insanlara kalplerini bozma fırsatı verecek ortamı hazırlamayın bence kafidir..

Cinsel anlamda bir düşünce gecmemiş olsaydı aklından adam denmeye bin sahit gereken zatı muhterem eşinide alır getirirdi yanında...
Sende masallah evli erkeklerle gidebilecek RAHATLIKTA bir bayanmışsın....Bir anda öpüşme olur mu beee sen kimi yiyorsun burda????Birde ileri ileri gittik diyorsun.Masallah....
Acıyorum sana.Burda yazılan,aldatıldım denen konuları oku oku.....vicdanın nasıl rahatlarsa artık.

Bir film sahnesi gibi anlattıkların.
İnsanoğlu işte, nefsine hakim olamadığı anlar oluyor demek ki.
Bana ve yetişme tarzıma, hayata bakışıma çok ters bir durum.
ama yargılayıp ağır konuşmak ta istemiyorum.
olan olmuş arkadaşım. sonçta karşılıklı bir şeyler hissetmişsiniz ki
işi en olmadık yerde fiiliyata dökmüşsünüz. yoksa durduk yerde hiç birşey hissetmediğin bir
adamla bu duruma gelebilmen ihtimal dışı:))
görüşmeyi kesmekten başka yapılabilecek şey de yok zaten...

Bu kadar kadının girdigi ve cogu kadının bu konudan rahatsız oldugunu bile bile nasıl konu actıgınıda anlamadım....Burda yazılacaklar senin vicdanını rahatlatmak yerine,seni daha cok sıkar ve bogar.Hemcinsiniz,karsıcins degil.Ohh helal olsun.Otoparkta bide,nasıl fantazi mi dememizi mi bekliyorsun merak ettim....

Tek tek herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Zaten yazılanlar da aşağı yukarı aynı, verebilecek bir cevabım maalesef yok. Hakaret edilse bile.

Karisina her seyi anlatacagini soyle bir bak nasil cirkinlesecek, ne basitligini koyacak ne o... ligini koyacak. O adam boyle biri iste.
Daha fazla muhatap olmak, yüzgöz olmak istemiyorum açıkçası. Olan oldu, bundan sonra herhangi bir şekilde iletişim kurmak istemiyorum.

İnsan Yanlışlıkla Nasıl Öpüşür Cidden Merak Ediyorum

Birden,Pat Diye Aklından Böyle Birşey Geçmemişken İlginç Anlamsız Eksik Bişiler Var...

Önceden şöyle yaparım böyle yaparım diye planlamadım, aklımdan da geçirmedim. Sadece bir an yakın durunca o elektriklenme oldu ve dediğim gibi bir anda gelişti her şey. Aklım başıma geldiği an da durdurdum zaten. Geç oldu onu ben de söylüyorum zaten.

İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.

Cok uzuldum yani allah hepimizi korusun boyle kadindan we boyle kocadan Hamile olmayasiniz

Amin.Yazık evde olan kadına.Eşi erkek arkadaslarımla mı cıkıyorum dedi yoksa x ile mi?Cok enteresan insanın aklı nasıl sonradan basına gelir ki anlayamadım ben?Tamam hadi öpüştün,eee sonrası???Benim kapasite yetmedi kızlar anlık olan ve devam ettirilen bu "yiyişmeyi".

Yemem Kızım Bu Numaraları Birden Gelmişmiş Pehh Sen Ateşle Barutun Yanyana Durmayacağnı Bilmiyormusun

Eşlerle Neden Görüşülmüyor Demek ki Bi Taraflarınızı Tatmin Etmek İçin Olmasın O

İkiniz de Müsaitmişsiniz Her Şeye!! Ama O Adam Daha Çok Suçlu Evli Çünkü

Inanin migdemi bulandiriyorsunuz...

Düşene tekme atmak derken ? Adam size ne yaptı siz nasıl bu hale düştünüz ? Olayın bu kadar olmadığını düşünüyorum zaten.

Kusura bakma bende olur ya insanlık hali evli mevli dinleyemiyoruz tarzı bişey yazamayacam. Ha tek siz mi suçlusunuz hayır tabi ki o evli karaktersiz de aynı kalite de sizin ile tencere kapak olmuş o şahısın eşine üzüldüm sadece burada umarım kocasını olacak adamın arkadaşlarıma daha dikkat eder.

Konu gerçek mi bilemedim.

Gerçekse şayet;

Zamanında sabahları yalnız başına karşı cinsten iş arkadaşıyla evden işe giden bir arkadaşımız konu açmıştıda ben bu durumu doğru bulmadığımı söylemiştim. Buradaki hanımlardan biriside "Ne yani arabada yolculuk yapıyoruz diye sevişecekmiyiz!" demişti.

Karşı cinsle yürütülen her arkadaşlığın sonu böyle olmak zorunda değil elbette ama olmuyorda değilmiş ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…