- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi 1cevapsizarama
-
Kesinlikle katılıyorum
Bu ne saçmalık diğ mi hiç haz etmiyorum baş başa gidilen arkadaşlık kisvesi adı altındaki gezmelerden.Eşler niye gelmiyor.Otoparkta herkes kendininkiyle yiyişirdi çok şartsa!
offf aus içim kalktı ama haklısın baksana adam devam edelim diye ısrar etmiş, zavallı evdeki kadın her şeyden bi haber.
Benim kocam kiz arkadaslari ile yemege cikar.
Kiz arkadaslari bize yemege / oturmaya gelir.
Iclerinde kizimin halasi sandiklari bile var.
Biz -esimle- onlarin ailelerine (bekarlarin da evlilerin de) yemege/ oturmaya gideriz.
Bu insanin icinde olmasi ile alakali. Icinde varsa napsaniz engelleyemezsiniz.
I
sadece eşin ve arkadaşı mı gidiyor? eğer öyleyse bu gibi durumlar çok tehlikelidir. eşinin içinde olmadığını nereden biliyorsun? kimse kimsenin kalbini bilemez. kaldı ki sen onlara ortam hazırlarsan içinde olmayana da aşılamış olursun..
sadece eşin ve arkadaşı mı gidiyor? eğer öyleyse bu gibi durumlar çok tehlikelidir. eşinin içinde olmadığını nereden biliyorsun? kimse kimsenin kalbini bilemez. kaldı ki sen onlara ortam hazırlarsan içinde olmayana da aşılamış olursun..
Topluca gidip otoparkta bir seyler yasamadigini nasil bilemiyorsam bunu da bilemem.
Ama kendisi yakalanirsa benim cekip gidecegimi affetmeyecegimi cok iyi bilir.
Kaldi ki bunu yapip sonra onu evimize getirecek kadar midesizse bence ben ya sansima kuseyim, ya beynime tukureyim ya da kendimi en yakin yerden asagi atayim.
Daha fazla muhatap olmak, yüzgöz olmak istemiyorum açıkçası. Olan oldu, bundan sonra herhangi bir şekilde iletişim kurmak istemiyorum.Karisina her seyi anlatacagini soyle bir bak nasil cirkinlesecek, ne basitligini koyacak ne o... ligini koyacak. O adam boyle biri iste.
İnsan Yanlışlıkla Nasıl Öpüşür Cidden Merak Ediyorum
Birden,Pat Diye Aklından Böyle Birşey Geçmemişken İlginç Anlamsız Eksik Bişiler Var...
Bu kadar kadının girdigi ve cogu kadının bu konudan rahatsız oldugunu bile bile nasıl konu actıgınıda anlamadım....Burda yazılacaklar senin vicdanını rahatlatmak yerine,seni daha cok sıkar ve bogar.Hemcinsiniz,karsıcins degil.Ohh helal olsun.Otoparkta bide,nasıl fantazi mi dememizi mi bekliyorsun merak ettim....
Cok uzuldum yani allah hepimizi korusun boyle kadindan we boyle kocadan Hamile olmayasiniz
Cok uzuldum yani allah hepimizi korusun boyle kadindan we boyle kocadan Hamile olmayasiniz
Tek tek herkese cevap yazamıyorum kusura bakmayın. Zaten yazılanlar da aşağı yukarı aynı, verebilecek bir cevabım maalesef yok. Hakaret edilse bile.
Daha fazla muhatap olmak, yüzgöz olmak istemiyorum açıkçası. Olan oldu, bundan sonra herhangi bir şekilde iletişim kurmak istemiyorum.
Önceden şöyle yaparım böyle yaparım diye planlamadım, aklımdan da geçirmedim. Sadece bir an yakın durunca o elektriklenme oldu ve dediğim gibi bir anda gelişti her şey. Aklım başıma geldiği an da durdurdum zaten. Geç oldu onu ben de söylüyorum zaten.
İşin aslı tam da bu kadar kadın girdiği ve çoğu kadın rahatsız olduğu için açtım çünkü yaptığımın sorumluluğunu bir şekilde almam lazım. Yapılan her eleştiri daha da yüzleştiriyor. Tabii burada daha anlayışlı ve tabiri caizse "düşene bir tekme de atmadan" daha anlayışlı davranan arkadaşları ayrı tutup onlara ekstradan teşekkür etmem lazım. Kendimi savunmuyorum ama beşer şaşar, yaptığımın ne olduğunu bilip bir daha asla diyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?