bunun evli ya da bekar olmakla ilgisi yok diye düşünüyorum. bekarken giydiğim kıyafetleri hala giyiyorum, hala bikini giyiyorum. tek tek saymayayım. evlenince birey olmaktan çıkmıyor ki insan.
hala arkadaşlarımla geziyorum, akşam ya da gündüz fark etmez.
eşimin ailesinin yanına gidince o ne derse onu yapıyorum, "ben bilmem, beyim bilir" hesabı, benim ailemin yanına gidince de o aynı şeyleri yapıyor.
kişiliğinden taviz vermemeli insan, kıyafet de bir kişilik parçasıdır.
aslında bu kısıye gore degsısıyor mesela ben bıkını gıymedım ve gıymem eşmde musade etmez aksamları akdslarla aksamları dısarı bekarken cıkardım fakat su an cıkamam:) vss ve bence evlıyken ınsan bıraz daha kendısıne ozen gostermelı bıraz daha kendını evıne cekmelı ve toplumda erkeklerle konusurken kendıne uygun konusmalı bence ama bazı kadınlaa bakıyorum adamın yanında esı var adamın resmen gozunun ıcıne bakıyor konusurken ve sureklı bır konu acıyo acıkcası boyle kadınlardn hep uzak duruyorum
aslında bu kısıye gore degsısıyor mesela ben bıkını gıymedım ve gıymem eşmde musade etmez aksamları akdslarla aksamları dısarı bekarken cıkardım fakat su an cıkamam:) vss ve bence evlıyken ınsan bıraz daha kendısıne ozen gostermelı bıraz daha kendını evıne cekmelı ve toplumda erkeklerle konusurken kendıne uygun konusmalı bence ama bazı kadınlaa bakıyorum adamın yanında esı var adamın resmen gozunun ıcıne bakıyor konusurken ve sureklı bır konu acıyo acıkcası boyle kadınlardn hep uzak duruyorum
bu konu bıraz tepkı yarattı fakat suna acıklık getıreyım gözunun ıcıne bakıyor derken o anlamda demedım yıyecek gıbı gozunun ıcıne anlamında bakıs vardır bakıs vardır yanıı.... benım basıma gelmedı fakat bır baskasında gordum neyse... pekı eşli oturmalara ıllakı gıderız sızce kadın erkek berabermı oturmalı yoksa kadınlar ayrı odada erkekler ayrı odadamı oturmalı sızce yoksa aynı mı oturulmalı
bence evlıyken ınsan bıraz daha kendısıne ozen gostermelı bıraz daha kendını evıne cekmelı ve toplumda erkeklerle konusurken kendıne uygun konusmalı bence
bu konu bıraz tepkı yarattı fakat suna acıklık getıreyım gözunun ıcıne bakıyor derken o anlamda demedım yıyecek gıbı gozunun ıcıne anlamında bakıs vardır bakıs vardır yanıı.... benım basıma gelmedı fakat bır baskasında gordum neyse... pekı eşli oturmalara ıllakı gıderız sızce kadın erkek berabermı oturmalı yoksa kadınlar ayrı odada erkekler ayrı odadamı oturmalı sızce yoksa aynı mı oturulmalı
siz konuştuğunuz kişinin neresine bakıyosunuz?
ben bekarken nasılsam şimdide öyleyim bekarkende düzgün bi insandım şimdide düzgünüm eşimde aynı, düzgün insanlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?