evli bır kadın dısarda nasıl olmalı nelere dıkkat etmelıdır... buyrun

yaprak_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2012
201
3
26
Batman
merhaba arkadaslar bu konuyu tartısma sohbet amaclı acıyorum herkes fıkırlerını paylassın sızce evlı bır bayan dısarda nasıl olmalı vee gırdıgı toplumlarda nasıl davranmalıdır gıyım tarzı nasıl olmalıdır sımdıden tesekkurler tartısalım

bunun evli ya da bekar olmakla ilgisi yok diye düşünüyorum. bekarken giydiğim kıyafetleri hala giyiyorum, hala bikini giyiyorum. tek tek saymayayım. evlenince birey olmaktan çıkmıyor ki insan.

hala arkadaşlarımla geziyorum, akşam ya da gündüz fark etmez.

eşimin ailesinin yanına gidince o ne derse onu yapıyorum, "ben bilmem, beyim bilir" hesabı, benim ailemin yanına gidince de o aynı şeyleri yapıyor.

kişiliğinden taviz vermemeli insan, kıyafet de bir kişilik parçasıdır.

aslında bu kısıye gore degsısıyor mesela ben bıkını gıymedım ve gıymem eşmde musade etmez aksamları akdslarla aksamları dısarı bekarken cıkardım fakat su an cıkamam:) vss ve bence evlıyken ınsan bıraz daha kendısıne ozen gostermelı bıraz daha kendını evıne cekmelı ve toplumda erkeklerle konusurken kendıne uygun konusmalı bence ama bazı kadınlaa bakıyorum adamın yanında esı var adamın resmen gozunun ıcıne bakıyor konusurken ve sureklı bır konu acıyo acıkcası boyle kadınlardn hep uzak duruyorum

eşim hayatımda yoken de aynıydım eşimle flört ederken de aynıydım evlenince de aynıyım,

kıyafet açısından da bir ortama girdiğimde insanlarla iletişimim de de ,

ben değişilmemesi taraftarıyım açıkçası , kız arkadaşlarımla da görüğşüyorum akşam yada gündüz

gayet normal işime de gidip geliyorum , insan evlenince kendi olmaktan çıkarsa bir süre sonra sıkılır bana göre

Bunun kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.Kıyafetlerime,evlendikten sonrası için kısıtlama getirmedim,getirememde.Hal ve hareketlerime,evli olduğum için değil,kendime saygım olduğu için dikkat ederim.Nerede ne giyeceğimi,ne yapacağımı biliyorsam ki bence bunu her bayan bilir,sorun yoktur.Başkası istiyor diye kısıtlama getirmek anlamsız.

Bunun evlilikle hic ilgisi yok
Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur

Niye cinsiyet ayrimi yapiyorsunuz?
Kadinlar sizin dusuncenize gore saydiklariniza dikkat etmeliyse,
madem oyle erkekler de dikkat etmeli

Eee ne de olsa evli.
Hatta kadin bir ediyorsa, erkek 100 kere dikkat etmeli...

evet haklısınız bu kişilikte alakalı tabıkı.... bı kadın bıseyı yapmak ıstıyorsa evlıykende yapabılır bekarkende ve evet erkeklerde dıkkat etmelı bence tam amen kişilikle alakalı

Şu işaretli kısımdan eşli görüştüğünüz bir bayandan rahatsız olduğunuzu düşünüyorum da doğr tahmin ettiyem eğer diğer bayan eşinizle konuşurken gözüne ( karşılıklı konuşmalarda insanlar birbirinin gözüne bakarlar) değil de neresine bakarak konuşmalı.Yere bakarak konuşsun isterseniz.Bu kadar özgüvensiz olmayın. Konu başlığına da gelince bunun evlisi bekarı olmaz kişi kendi gibi olsun yeterli. Zorlamaya, kalıplara sokmaya gerek yok.

karşımdakine erkek/kadın gözüyle bakmam, insan gözüyle bakarım, eşim de bunu bilir. yakın davrandığım insanlar zaten bellidir, erkek/bayan yakın arkadaşlarım var.

bunun dışında, bir insanla konuşurken zaten gözüne bakmak gerekir, çünkü terbiye kuralı budur. konuşurken, dinlerken sağa sola bakılmaz, baştan aşağı süzülmez, göze bakılır.

bekarken, bikini giymiyor olsaydım, eşim istiyor diye giymezdim. aynı şekilde istemiyor diye giymemezlik de yapmam, ben ilk günden beri tanıdığı insanım, değiştirip şekil verebileceği bir oyuncak hamur değil.

bu konu bıraz tepkı yarattı fakat suna acıklık getıreyım gözunun ıcıne bakıyor derken o anlamda demedım yıyecek gıbı gozunun ıcıne anlamında bakıs vardır bakıs vardır yanıı.... benım basıma gelmedı fakat bır baskasında gordum neyse... pekı eşli oturmalara ıllakı gıderız sızce kadın erkek berabermı oturmalı yoksa kadınlar ayrı odada erkekler ayrı odadamı oturmalı sızce yoksa aynı mı oturulmalı

bunun evlisi bekarı olur mu?garip bi soru bence.hele evli kadın şunu şunu yapmalı ya da yapmamalı diye sıraladığınız şeyler daha da entersan..evli kadın kalıbı diye bişey mi var ki?

insanın kimsenin güdümüne ihtiyacı yoktur,bizim aklımız yok mu? zaten herkes kendisine yakışanı yapar,giyer,sever,söyler,vb...

bekarken nasılsam evliyken de öyleyim..insan kendini bildikten sonra medeni halinin ne olduğu önemli değildir..

Bence de evlenmeden önce nasılsa, aynı kalmalıdır. (ve hatta kıyafetine falan müdahale edene de "höt" demeyi öğrenmelidir.) Eşli oturmalarda, tabii ki birlikte oturulmalıdır, ha kız muhabbeti erkek muhabbeti bazen farklılaşıyor, bazen biz kızlar kendimizi mutfakta kikirderken bulabiliyoruz o da ayrı:)

Benim kayinvalideme gore evli bir kadin kesinlikle arkadaslariyla nargile icilen bir ortamda bulunamazmis, kadinin nargileye karsi bir dusmanligi var anlamadim

siz konuştuğunuz kişinin neresine bakıyosunuz?
ben bekarken nasılsam şimdide öyleyim bekarkende düzgün bi insandım şimdide düzgünüm eşimde aynı, düzgün insanlarız

bence kafasını hiç yerden kaldırmamalı
hatta mümkünse nefes bile almamalı
adı üstünde evli!!!
neme lazım bir erkekle göz göze gelirse adı çıkıverir oracıkta

ay tabiki beraber oturmalı nerde yaşıyoruz, beraber otursalar nolur ben eşimin sadakatine mi karşıdaki bayanın iffetine mi güvenmiyorum, güveniyosam niye ayrı oturuyolar güvenmediğim adamların zaten evimde ne işi var?

bence evlıyken ınsan bıraz daha kendısıne ozen gostermelı bıraz daha kendını evıne cekmelı ve toplumda erkeklerle konusurken kendıne uygun konusmalı bence

Özen göstermeli,evine çekmeli derken...
İşi olmadıkça dışarı çıkmamalı mı ? Önüne bakarak gidip,önüne bakarak gelmeli mi ?
Bunlar yanlış düşünceler.Kadın,toplumun bir bireyidir.
Evlendi diye sosyal hayattan elini eteğini çekmesi sözkonusu olamaz.

Bence birlikte oturulmalı.Rahatsız edici davranışı olan varsa,zaten görüşülmemeli.

Asıl erkekler nasıl olmalı ?
Evlisi bile hanzo gibi bakınıyosa istersen 40 kat çarşafa bürün
Çarpasım geliyo toplu taşımada bön bön bakana, sanki hiç insan görmemiş gibi bakıyolar

siz konuştuğunuz kişinin neresine bakıyosunuz?
ben bekarken nasılsam şimdide öyleyim bekarkende düzgün bi insandım şimdide düzgünüm eşimde aynı, düzgün insanlarız

ne ayıp nemesis..
göze bakılırmı konuşurken..
hiç öğrenmedinmi, erkeklerle konuşurken gözlerini kapatacaksın
hatta niye konuşuyosun ki elin erkeğiyle ne ayıp ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…