evli bır kadın dısarda nasıl olmalı nelere dıkkat etmelıdır... buyrun

kökten çözüm şu; evli kadınları karantina altına alalım kimsenin gözüne bakarak konuşmasınlar..

bu konu nereye gidecek acaba :26:

Bazı hemcinslerimize müstehak herşey
Adam camdan dışarı baktırmayacak derecede kısıtlama koyduğu halde, tamam paşam beni kıskanıyo deyip hiç bi yere çıkmayanı var
Onlarda meydanı boş bulup yolda, işte, gezme de dışarı çıkabilen kadınları dikizliyolar

Bakıyorum 20 yaşında daha öğrenci olan gencecik kızlar
Buluyo böyle bi tane ( sıfatını yazarsam ban yemem muhtemel ) , kız arkadaşlarını bile unutuyo
Erken evlilik moduna giriyo, sonra da vay efendim neden kaynana herşeyime karışıyo
Eşim anneme yollamıyo

Okulunu bitirip mesleğini eline almadığından olabilir mi ?
Kaynananın evine gelin gittiğin için olabilir mi ?
Burnunun camdan çıkmasını istemeyen adama tamam demenden olabilir mi ?

Şahsen ben gözüme bakmadan konuşulmasından da nefret ederim. Gözünü kaçıran insan bana ya yalan söylüyormuş, ya birşey saklıyormuş ya da kendine güvensiz izlenimi verir.

davranışın evlisi bekarımı olur yahu, her insanın doğrusu yanlışı vardır benim için doğru neyse hayat boyu öyle yaşarım, bekarkende önce kendime saygımdan sonra babamın soyadına saygımdan erdemli bi insan olmaya çalıştım eşimde beni erdemli bulduğu için evlenmiştir heralde, şimdide yine önce kendim için sonra eşimin soyadına saygım için aynı erdemimi (kendime göre) sürdürüyorum

Bekarken nasılsan öyle olursun işte Zaten kendini bilen bir insansan evlenince davranışlarını düzeltme ihtiyacı duymazsın.. He evliliğin sorumluluğu vardır ama bu zaten kadına özel değil,iki tarafın karşılıklı özverisidir..

Asıl erkekler evlenince nasıl olmalı... Bekarmış gibi kafalarına göre takılmayı bırakmalılar bu konuda bir çok başlık görüyoruz..

Bir de kadın yada erkek fark etmez.. konuşurken insanın gözüne bakarsın yani ağzına burnuna mı bakacağız anlamadım ki..

bak şu edepsize,sohbet ederken sürekli konumu açıyor. o kadınlar iflah olmaz söyleyeyim size. çok ayıp çok. ne demek konu açıp durmak.irezil seniiii

Son düzenleme:
konuyu alay ederek tıye alarak konusmaya gerek yokkı gıyınıs oturus konusma kısıden kısıye farklılık gosterır yoreden yoreyede evlı bekar muhabbetı farklıdır... yanı esler ıstıyo dıe bısı yapılmamaılıd rbır ınsanın kısılıgı ne ıse onu yapar yakıstırır ve ortamlarını ona gore yasar...
konuyu tartısma boyutuna getırmeye gerek yok

İyide adamla konuşurkende herhalde ayak parmaklarına bakarak konuşaşacak değil ya..

Bence bi kişi 7 sinde neyse70 inde de odur sözü boşuna söylenmemiştir.
Beğeniyosan evlenirsin beğenmiyosan evlenmezsin. İmza ile değişmez kimse, değişmesini bekleyende çok bekler .

bak şu edepsize,sohbet ederken sürekli konumu açıyor. o kadınlar iflah olmaz söyleyeyim size. çok ayıp çok. ne demek konu açıp durmak.irezil seniiii

konu açmayı bırak bi de karşısındakinin gözünün içine bakarak konuşuyormuş,bu daha tehlikeli

neyse banlanmak istemem..medeni hal değil hayatı algılayış hali daha önemlidir der saygılar sunarım..

sümme haşa oturmamalı bile
el pençe divan durmalı
ne de olsa eksik etek bi kadın

ne ayıp nemesis..
göze bakılırmı konuşurken..
hiç öğrenmedinmi, erkeklerle konuşurken gözlerini kapatacaksın
hatta niye konuşuyosun ki elin erkeğiyle ne ayıp ...

ya zaten bu nemesis bi garip bişi
sürekli bi isyanlar özgürlükler eşitlikler falan fişman
kırsın dizini otursun
ama erkeklerle mi otursun kadınlarla mı:44::44:
dur şimdi konu açıklık getirir duruma

Kişilik oturmamışsa, aileden eğitim görülmemişse bu tarz değişimler görülür.
Bekarken her haltı yap evlenince de yolda giderken kaldırım taşlarını say olay bu mudur ?

Yıl 2013 kafa taaa nerelerde kalmış
İş hayatı denen bişey var, sen müdürünle konuşurken başka bi taraf bak ta ne oluyo bakalım
İşinden mi emin değil, kafası başka yerde mi, safsak safsak mı çalışıyo ne çıkarımlar olur ne çıkarımlar

Nereye baktığın değil, nasıl baktığın önemlidir bence

bir insanla konuşurken zaten yüzüne bakılır; diğer türlüsü görgü kuralı eksikliğidir.
yüzü dışında başka nereye bakılır sence?

ayrıca anlayamadım nedir bu erkek-kadın ayrımı?
nasıl bir ortamda bulunuyorsun ki, ayrı oturmaları gerektıgını düşünüyorsun?

ya zaten bu nemesis bi garip bişi
sürekli bi isyanlar özgürlükler eşitlikler falan fişman
kırsın dizini otursun
ama erkeklerle mi otursun kadınlarla mı:44::44:
dur şimdi konu açıklık getirir duruma

Ben kapıda beklerim,
Olur da beyim bişey isterse duymam falan
Hanımlarıda tabi başka odaya alıyorum,
Ben hizmet ederken beyimin gözünün içine bakarak konu açarlarsa diye
Parçalarım valla

sen şimdi diyorsun ne yapıyorsunuz bekarken yapın kardır
evlenince düzelin yeter
çok güzel bi akıl tebrik ederim

ben evlenmeden önce mini etekler,askılı bluzler eldiseler giyerdim fakat evlendikten sonra eşim giydirmedi.giyeceksende ben yanındayken giy der kendisi.bende kavga etmektense o ne isterse onu yaptım.benim için o kadarda önemli değil.kavga etmemek huzurlu olmak daha önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…