- Emoji Skoru
- 1.709
- Puanlar
- 373
- Konu Sahibi Lastromance ii
Onurlu duruşunu taktir ettimKesinlikle. Ustelik yilisik bi yapim da yoktur aksine sinirliyimdir ama guleryuzluyumdur yani. Kaynanam bile soyler. Ama bu biraz parasi olan erkek musvetteleri hemen metres pesinde. O babam yasindaki adama kizdim da bana dediki. " istesem bi geceligine bilmem kac para verir istedigimi yaparim sana yaklasmamda ki maksat tamamen farkli " dedi. Ama yer miyim ? Gerizekali ya bak nasil sinirlendim. Bi kere de aksam 12.30 dan sonra yaziyor. Dedim "falanca bey siz niye bana surekli bu saatlerde yaziyosunuz. Kariniz uyuduktan sonra daha mi rahat oluyor. "
Ustelik cemaat mi dersiniz tarikat ki dersiniz eslerine carsafsiz cikmayacaksiniz zihniyetinde insanlar mi dersiniz. Harami helali bilirler mi dersin. Ne arasaniz var. Yani demedigimi de birakmiyorum ama pes etmiyolar. Mesela whatsupp a foto koyayim (is telim) guzelsin anladim nasilsin napiosun .yine cok guzelsin. Asure koyayim ooo canim cekti benimkini de ayirrsin. Artik kartondan bi tip koydum hic bisey de paylasmiyorum.
Pes etmedikleri icin bazi duygu boslugunda olanlar da malesef bu tarz sifatsizlara inaniyorlar. Gerci bende bosluktaydim ama Allah korudu sukur.
Kansak da bi duygusallik yasasak ziyan olup gidecez . Biseyler yasamak degil de boyle adamlarin zevkleri icin (duygusal ya da bedeni) kenarda durmak cok onur kirici.
Herkes hata yapar kesinlikle kimsehi kinamiyorum ben de belki dusebilirdim o hatalara cunku oyle boyle degildi duygusal boslugum ama Rabbim duseni kurtarsin ne diyim.
Simdi bi sert konusuyorum. "Cilisinbiyyin hiyirdir bi hiti mi yiptim" "hayir o kadar insanlar ugrasiyorum ki mazur gorun neydi sizin konu" diyorum. Al sana guleryuz ..
Meslektas bireysele de gecsen bu sefer ordaki erkekler de bulasik olurlar Allah yardimciniz olsun.
Cok doluymusum ne yazdim behhh:)))