G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gelecekkorkusu
evli, calismayan ve cocuksuz bayanlar gunlerinizi nasil geciriyorsunuz? mesguliyetleriniz nelera.s.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazen bu hayata özenmiyorum değil paradan haber ver sen neler yapılmaz ki
bulcam zengin bir koca sonrada ohh o alışveriş merkezi
senin bu alışveriş merkezi benim gez toz yat kalk...sırnaşık şeysırnaşık şey
evli, calismayan ve cocuksuz bayanlar gunlerinizi nasil geciriyorsunuz? mesguliyetleriniz nelera.s.a.s.
Aynen canım ben de calısmıyrum.Son sınıftayım evde oturuyorum sınava ıkı hafta kala onları okuyorum.Kayınvelıdemle oturdugum ıcın koca gun tv ızlıyoruz ya da oturup fılm takıp fılm ızlıyoruz karsı komsuya gıdıyoruz.Kayınvelıdem sımdı evde yok babam ben esım evdeyız.Sabahtan yemek temızlık ne var ne yok halledıyorum sonra bıraz burda takılıyorum sonra da oturuyorum.Burda arkadasım yok gorusebılecegım kısıler de yok. Her turlu ısı yaparım dıyorum esıme gırecegım ıslere de sen bılmem ne okuyorsun bu ıs sana olmaz dıyo.Valla temızlık ısı bıle olsa yaparım dıyorum olmaz dıyo ılla ogretmen olana kadar oturcam yanıbende çalışşmıoorum çocukda düşünmüoorum evliyiimçok kötü bişşşiii çok sıkılııorum iş bakıoorum birde kayınvalide ile kalıoorum çok sıkıcı tv islemekten başka yaptığıom bişi yok