• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli, calismayan ve cocuksuz bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
evli, calismayan ve cocuksuz bayanlar gunlerinizi nasil geciriyorsunuz? mesguliyetleriniz nelera.s.a.s.

aslinda calisiyorum, ama su anda buralarda noel tatili oldugu icin evdeyim bir hafta daha, kendime daha cok zaman ayirabiliyorum örnegin spor yapiyorum daha düzenli üstelik sabah yapabiliyorum..

vakit yok diye göremedigim arkadaslarimla görüsüyorum, sinamaya gidiyorum, evde yan gelip yatiyorum birde =)

ama hep böyle yapabilirmiydim diye düsününce yok diyorum iyiki bir isim var Allaha sükür, Allah herkesin gönlüne göre versin

bende çalışşmıoorum çocukda düşünmüoorum evliyiim :( çok kötü bişşşiii çok sıkılııorum iş bakıoorum birde kayınvalide ile kalıoorum çok sıkıcı tv islemekten başka yaptığıom bişi yok

şu an çalışmıyorum..ve çocuğum yok..
genelde netteyim..yada uyuyorum dinleniyorum..evde çok kalmıyoruz zaten.kayınvalidemde yada babamda kalıyorum..
kayınvalidem evli,çalışmayan bir kadın..onunda günleri var sürekli günlere gider yada evinde misafiri olur..sabahtan yemeğini yapar evini toplar sonra özel işlerini yapar..
sanırım ilerde onun gibi olurum..eğer çalışmazsam..

evlendiğim günden itibaren çalışmayan bir bayanım,
evde vakit bazen çok kolay geçerken bzaen hiç geçmek bilmiyor,
temizlik,yemek,toparlamakla geçiyor zaten,
hee bi bide netin başında,
arada aileme giderim onlar gelir,
ama çalışsaydım nasıl olur diye bende onu merak ediyorum,
çok kıskanç kocişim bu konuda çok katıı:delphin:

bir kaç aydır yoğun olmayan bir tempoda çalışıyorum.
işe yönelik ev çalışmalarım var.
eşimin işlerine yardımcı oluyorum.
evde kendime çok uğraş bulurum,sıkılmam.
vakit fazla olduğu için ev işlerini yayarak yapıyorum.
nette vakit geçiriyorum.
misafir ağırlıyorum. arkadaş,akraba...
arkadaşlarımla görüşüyorum.
anneme gidiyorum.

12 yıllık evliyim çalışmıyorum ve çocuğumda yok, olmadı. ev işleri ile ilgileniyorum nete giriyorum, geziyorum.... kısaca çocuksuz hayata alıştım ve yaşıyorum.şimdi yanımda kardeşim var onu okutuyorum. hayat böyle gidiyo işte.

bazen bu hayata özenmiyorum değil paradan haber ver sen neler yapılmaz ki
bulcam zengin bir koca sonrada ohh o alışveriş merkezi
senin bu alışveriş merkezi benim gez toz yat kalk...sırnaşık şeysırnaşık şey

sevdiğimle evlenseydim bende çalışmıcaktım,kadınların çalışmasını pek istemiyor ben pek laf söz dinlemeyip asilik yaptığım için bana bişi söleyemedi tabi,ama evlenseydik çalıştırmazdı, kayınvalideyle oturcaktım bide, napardım bilmiyorum

bazen bu hayata özenmiyorum değil paradan haber ver sen neler yapılmaz ki
bulcam zengin bir koca sonrada ohh o alışveriş merkezi
senin bu alışveriş merkezi benim gez toz yat kalk...sırnaşık şeysırnaşık şey

ben de ozeniyorum bAZEN

Hiç özenmeyin kızlar. Hiç güzel bişey değil. 14 yıl çalıştıktan sonra ve bol mesaili çalıştıktan sonra yeter deyip bıraktım 3 yıl önce. İlk önceleri çok güzel geliyodu lay lay lom. Ama artık çoooooooooooooook sıkıldım. Piyasada çok kötü iş arıyorum ama yok. Hele hele bugünlerde iyice kötü oldum. Depresyona giriyorum sanırım. Evden hiç dışarı çıkmıyorum. Sıkıntıdan patlıycam. Saat sabahın altısı birazdan yatarım saat 3'de 4'de kalkarım. Allah'ım lütfen bana yardım et. Çok bunaldım.:çok üzgünüm:

evli, calismayan ve cocuksuz bayanlar gunlerinizi nasil geciriyorsunuz? mesguliyetleriniz nelera.s.a.s.

bizimki hiç özenilecek bi hayat değil...
hergün evde temizlik yapıyorum...
yemek yaparım kalan zamanlarımıda kk ya takılarak geçiririm...
elişi felan işlemeyi örmeyi hiç sevmem bilmeme ragmen...
misafir agırlarım yada ben gezmeye giderim....hayat bizim için bundan ibaret...:bbo:

sabah 10 da uyanıyorum evi toplayım silip süpreme işlerini hallediyorum
banyolaarı temizliyorum
camasır ütü varsa hallediyorum hemen
yemek dusunuyorum
tv ye bakıyorum
köse yazılarına bakıyorum gazetelerın
hoop aksam oldu sofrayı kuruyorum
cıkan bulasıklar yıknaıp hemen cay koyuyorum
sevdıgım dızı varsa ızlıyorum
dızı bıttıkten sonra kıtabımı alıp yatak odasına gıdıyorum
sonra yatıyorum ıste
gunler su gıbı akıp gecıyo benneyaptımki

of sorma arkadaşım yaaa...
tam damarıma bastın...
bütün gün patlıyorum sıkıntıdan....
bütün gün tv, temizlik, kayınvalidemin misafirleri, ütü yemek....
gerçi eşimin işlerine de yardımcı oluyorum ama muhasebe işi çok fazla vaktimi almıyo..
hele eşim şehir dışında olduğunda(ki zaten hep şehir dışında) kayınvalidemde kalıyorum...
bütün gün çay demle, bulaşık yıka, 10 kere sofra kur....böyle boş boş yaşıyorum işte...
4 yıl o kadar zorluğu boşuna çekmişim zaten....
bi iş bulamadım gitti
......senağlama:1no2::çok üzgünüm:mirmirmirmir

bende şuan çalışmıyorum.temizlik,yemek,KK derken geçiyor zaman.eşim yok zaten çoğu zaman yalnızım.daha boş vaktim oluyor yani.gezmeyi depek sevmem.evdeyim sürekli ben :)

evde otourmaya hiç mi hiç özenmiyorum ben..ben aktif olmyı seviyorum..dış hayatı seiorm öl komsuluk ilikisi altın günü fln bana göre dğeil tarzım değil...dısarda daha farklı seyler var evde duramam ben delırırm snıırm...aktf olmalı hayatımı kazanmalıyım kimseye güvenemem eşim bile olsa.kendi ayağımın üstünde durmalıyımm
sevgilerle...

bende çalışşmıoorum çocukda düşünmüoorum evliyiim :( çok kötü bişşşiii çok sıkılııorum iş bakıoorum birde kayınvalide ile kalıoorum çok sıkıcı tv islemekten başka yaptığıom bişi yok
Aynen canım ben de calısmıyrum.Son sınıftayım evde oturuyorum sınava ıkı hafta kala onları okuyorum.Kayınvelıdemle oturdugum ıcın koca gun tv ızlıyoruz ya da oturup fılm takıp fılm ızlıyoruz karsı komsuya gıdıyoruz.Kayınvelıdem sımdı evde yok babam ben esım evdeyız.Sabahtan yemek temızlık ne var ne yok halledıyorum sonra bıraz burda takılıyorum sonra da oturuyorum.Burda arkadasım yok gorusebılecegım kısıler de yok. Her turlu ısı yaparım dıyorum esıme gırecegım ıslere de sen bılmem ne okuyorsun bu ıs sana olmaz dıyo.Valla temızlık ısı bıle olsa yaparım dıyorum olmaz dıyo ılla ogretmen olana kadar oturcam yanı :kızgın:

çalışmıyorum ve çocuksuzum. ama köpeklerim var. evde sürekli onlarla uğraşıyorum. gezdir,tara,yıka/kurut,mama,su koy dökülen tüyleri topla, wc saatlerini ayarla. günler yoğun geçiyor...
kuçularım olmasa kurslara gider kendimi geliştirirdim

Back
X