- 25 Kasım 2020
- 3.226
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.767
- 83
- Konu Sahibi ddusununbbusu
-
Nedendir bilemedim insanlar bizi çekemiyor dediğin yerde sizden bir negatif aldım. Arabada foto, el ele tutuşma her çiftte olabilir. Yani size özgü bir durum değildir. Bizde eşimle gezginiz ve gezgin insanlara sorarız neresi var gidilecek diye ve araştırmamızı yapar gideriz burda da sizi çekememzlik bir durum göremedim. Yani herkes sizinle anlaşamıyorsa sorun sizdedir. Bir de sizi çekemeyen insanlarla görüşmeyi istemek ne bilim anlamsız geldi.Herkese merhaba,
Yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Mesela biz sosyal medyada fotoğraf paylaşınca onlar da hemen benzerini paylaşıyorlar. Ya da bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Eşim kafamdan öpmeyi de çok sever. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 5 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik . Örneğin bir kaç kere reels gönderdim ama kadın görmemezlikten geliyordu. Ben de göndermeyi kestim.
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bi 5-6 ay görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
çok iyi yapmıssınız insanları anlamak cok zor.Arkadaş ne Allah aşkına ya 1.5 senedir ailecek yiyip içtiğimiz arkadaş gitti evli bir adamın metresi oldu . Hergün 3-4? Kere onu görüp tahammül etmek zorunda kalıyorum . Arkadaşa vs inancım bitti benim . Selamı sabahı herşeyi kestik ailecek
Arkadaş vs boş artık gerekte yok .çok iyi yapmıssınız insanları anlamak cok zor.
ay evliler el ele tutuşur mu hiç çekemeyiz sizi nolur tutmayınÇünkü çekemiyorlar onlar el ele tutuşuyor diyebu ayrıntı beni çok güldürdü eşimle 2012den beri birlikteyiz en başından beri el ele tutuşuruz yada birbirimizin yolda yürürken durduk yere elini öperiz ama bunu bir farklılık ve çekemeyecekleri bir detay olarak düşünmemiştim
herkes kıskanç sizi çekemez çünkü siz mükemmelsiniz herkes size hasta hanımefendi kendinizi kapatın kimseyle görüşmeyin lütfen2 çift daha var ama bunlar neden böyle dıye sorguluyoruz
hem kişisel hemde ortak çokta arkadışımız var aslında hiç dikkat etmedim bundan sonra tetikteyim bizimle aynı pozu verenin yaktım çırasınıay evliler el ele tutuşur mu hiç çekemeyiz sizi nolur tutmayın
Size kötü bir haberim var insanlar sizi çekemiyor değiller, zamanları yok zamanları. Aileleri, akrabaları kalabalıksa, çoluk çocuk varsa akıllarına bile nadir gelirsiniz. İnsanın kafasını kaşıyacak zamanı olmuyor. Kendini hazırla, çocukları hazırla, gidilen yer bize uygun mu, sohbet güzel mi? Zaman kıymetli olunca görüştüğümüz insanlar bize ne katıyor diye düşünmeye başlıyoruz.Herkese merhaba,
Yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Mesela biz sosyal medyada fotoğraf paylaşınca onlar da hemen benzerini paylaşıyorlar. Ya da bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Eşim kafamdan öpmeyi de çok sever. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 5 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik . Örneğin bir kaç kere reels gönderdim ama kadın görmemezlikten geliyordu. Ben de göndermeyi kestim.
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bi 5-6 ay görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
ya bi de gitmeyi düşündüğümüz yere bizden önce giderlerse? tövbeler olsunhem kişisel hemde ortak çokta arkadışımız var aslında hiç dikkat etmedim bundan sonra tetikteyim bizimle aynı pozu verenin yaktım çırasını
Konuyu görünce bir şeyi farkettim.Bizim çift olarak takıldığımız kimse yokmuşHerkese merhaba,
Geçen gün bir konu vardı burda bizi gözleriyle yiyorlar eşimle nazara geliyoruz kimse bizi çekemiyor diye o geldi aklımaya bi de gitmeyi düşündüğümüz yere bizden önce giderlerse? tövbeler olsun
Bence bu bir tercih ya biz eşimle birbirimizin arkadaşlarını tanırız onlar evlendikçe nişanlandıkça sevgili oldukça çoğalırızKonuyu görünce bir şeyi farkettim.Bizim çift olarak takıldığımız kimse yokmuşO kendi arkadaşlarıyla görüşür benim de görüştüğüm birkaç kişi var.Onun dışında genelde annemlere gidiyoruz.Bazen de görümcelere gidiyoruz.Çift olan arkadaşlarla görüşmemek normal mi acaba.Bizimki de garip mi diye merak ettim.
garip değil, bizim ortak arkadaşlarımız çok, onlarla beraber görüşüyoruz, ayrı arkadaşlarımız var onlarla ayrı buluşuyoruz. bunun normali herkese göre değişir benceKonuyu görünce bir şeyi farkettim.Bizim çift olarak takıldığımız kimse yokmuşO kendi arkadaşlarıyla görüşür benim de görüştüğüm birkaç kişi var.Onun dışında genelde annemlere gidiyoruz.Bazen de görümcelere gidiyoruz.Çift olan arkadaşlarla görüşmemek normal mi acaba.Bizimki de garip mi diye merak ettim.
süper ya bizde öyleBence bu bir tercih ya biz eşimle birbirimizin arkadaşlarını tanırız onlar evlendikçe nişanlandıkça sevgili oldukça çoğalırızboşanan ayrılanlar adaya veda eder bekar olanlarla kendimiz görüşürüz ama çift olanlarla hep beraber vakit geçirmek keyifli geliyor.
Neme lazım ben bu soruna fikir belirtmem. Aklımdan geçen cümleleri yukarıda başka bir üye yazmış. Ben de yazarım çekemiyor falan olur.Alay edilecek bişey yok bence olan sorunumu paylaşıyorum. Doğru düzgün yönlendirmek fikir vermek yerine alay etmek neden?
ilk evlenenlerdensen bi de yeni gelin adaylarını değerlendirme keyfiBence bu bir tercih ya biz eşimle birbirimizin arkadaşlarını tanırız onlar evlendikçe nişanlandıkça sevgili oldukça çoğalırızboşanan ayrılanlar adaya veda eder bekar olanlarla kendimiz görüşürüz ama çift olanlarla hep beraber vakit geçirmek keyifli geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?