• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Çiftiz Ama Doğru Düzgün Arkadaşımız Yok

ddusununbbusu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2025
14
8
1
Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 8 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik .
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bir iki yıl görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?

Son düzenleme:
Herkese merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Mesela biz sosyal medyada fotoğraf paylaşınca onlar da hemen benzerini paylaşıyorlar. Ya da bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Eşim kafamdan öpmeyi de çok sever. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 5 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik . Örneğin bir kaç kere reels gönderdim ama kadın görmemezlikten geliyordu. Ben de göndermeyi kestim.
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bi 5-6 ay görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
Eşinizle sizin ayrı ayrı görüştüğünüz arkadaşlarınız yok mu ? İlla çift olarak birileriyle görüşmek zorunda mısınız ?

Herkese merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Mesela biz sosyal medyada fotoğraf paylaşınca onlar da hemen benzerini paylaşıyorlar. Ya da bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Eşim kafamdan öpmeyi de çok sever. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 5 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik . Örneğin bir kaç kere reels gönderdim ama kadın görmemezlikten geliyordu. Ben de göndermeyi kestim.
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bi 5-6 ay görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
Cidden soruyorum . Eşinizle akşamları oturup" insanlar birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar mı "diyorsunuz?
Gerçek olamaz bu,yani siyasi görüşümüz uymuyor,cimriler,hoş sohbet değiller falan dersiniz anlarım da aşkınızı niye kıskansınlar?
Neyse arkadaş edinmek sıkıntılı ise edinmeyin ikinizin ayrı ayrı arkadaşları vardır onlarla vakit geçirin çift ler olarak arkaşlık kurmak zorunda değilsiniz???

Bizim hiç çift takıldığımız arkadaşlarımız yok. Eşim de ben de sevmeyiz pek. Hele ki eşim iş arkadaşlarıyla muhabbetini işte bırakır. Eve taşımaz. İş çıkışı vakit geçirmez. Çoluk çocuk iş güç derken zaten birbirimize ve kendimize kalan vakit çok az. Belki 10-15 yıl sonra fikrimiz değişir bilemiyorum. Ama ne bileyim bi kadınla ya da çiftle sürekli muhatap olma fikri beni boğuyor. Özel hayatım ihlal ediliyormuş gibi geliyor. Hadi oraya hadi buraya sürekli bir plan program. Ne yedin ne pişirdin ne yaptın ne aldın konuş konuş konuş bitmez. Bu kadar vaktim yok benim. Görüşmek istediğim çok değer verdiğim bir insan olur 5-6 ayda bir dışarda buluşuruz kadın kadına. O kadar. Fazlası zarar diye düşünüyorum.

çekememeleri mi
😂😂😂 kim sizi neden çekemesin hanımefendi.Karısını kafasından öpen tek erkek sizin kocanız mı?el ele yürüyen,arabada fotoğraf paylaşan tek çift siz misiniz ? Kendinizi böyle mükemmel üstten gördüğünüz sürece kimsenin görüşmek isteyeceğini sanmıyorum.Gereksiz bir kibir var.

ama başka çift arkadaşınız da yok 😅
Çünkü çekemiyorlar onlar el ele tutuşuyor diye 😂😂 bu ayrıntı beni çok güldürdü eşimle 2012den beri birlikteyiz en başından beri el ele tutuşuruz yada birbirimizin yolda yürürken durduk yere elini öperiz ama bunu bir farklılık ve çekemeyecekleri bir detay olarak düşünmemiştim 😂

😂😂😂 kim sizi neden çekemesin hanımefendi.Karısını kafasından öpen tek erkek sizin kocanız mı?el ele yürüyen,arabada fotoğraf paylaşan tek çift siz misiniz ? Kendinizi böyle mükemmel üstten gördüğünüz sürece kimsenin görüşmek isteyeceğini sanmıyorum.Gereksiz bir kibir var.
Bahsettiğim kişiler böyle yakın değiller. Tabiki tek çift biz değiliz.

Back
X