• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Çiftiz Ama Doğru Düzgün Arkadaşımız Yok

Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 8 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik .
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bir iki yıl görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
Bazen frekans tutmaz sebepsiz yani şu şartlarda kimse kimseyi çekemez edemez diye hiç düşünmüyorum. Arabada fotoğraf çekilmek atmak sizden sonra da olsa gayet normal bunda zaten bişey aramak artniyet bence. Ve hayatımıza aldığımız her insan uzun soluklu kalamayabilir. Ayrıca sosyal medya artık herkesin her alanda kullandığı birşeey haline geldi sizin paylaşmama durumunuz onların görgüsüz olduğu anlamına da gelmez. Çok kişiselleştirmeyin kendinizi de olayı basite indirgeyin biraz. Hayatta hiç bir şey bu kadar değerli değil. Her olaya anlam yüklemeye ve niyet okumaya çalışmayın.

Bahsettiğim kişiler böyle yakın değiller. Tabiki tek çift biz değiliz.
Ya insanların yakın olup olmadığını öyle anlayamazsınız ki, biz eşimle dışarda mic mic değiliz ama evde başbaşa daha farklıyız ve kimsenin mic mic halini de kıskanmak aklıma bile gelmez...yani belki soğuk gördükleriniz duygu olarak veya basbasayken sizden çok daha iyi anlaşıyor daha duskunlerdir birbirine ne biliyorsunuz

yeni evli insan sıkıcılığı diye bi şey var cidden ya🙄 arabada foto çekinmek çok spesifik bi şey mi ki sizden görüp yapmış olsunlar buna bile takılmışsınız negatif enerjinizi hissediyorlardır.
yok söylediğim yere bizden önce gittiler yok elele tutuşuyoruz eee yani? elele tutuşmak çok mu büyük bi olay. iyi arkadaşlarımız bekar ama onlarla da olmuyor demişsiniz niye mesela sizi yiyecekler mi?

Biz de el ele göz göze bir çiftiz
Çift arkadaşımız çok, çift olarak takılmaya da bayılıyoruz. Kimsenin bizi çekemediğini düşünmedim🤣

Bir tane çift var genelde birbirlerini azarlar tarzda konuşurlar romantik değillerdir hiç, onlarla eşli görüşmüyoruz, onlar da zaten kimseyle eşli görüşmüyorlar.

Bizi çekemiyorlar kısmında zaten sorun belli oldu. Siz fotoğraf attıktan sonra başka bir çiftin fotoğraf atması size nasıl bir sorun gibi geliyor mesela 😄 arabada fotoğraf attık ertesi gün onlarda arabada fotoğraf attı eee yani ?
İnanamazsınız konu sahibinin arabası var diye kıskanmış araba almışlar 🤣

Bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar.
Bunu herkes yapıyor. Neyinizi çekemesinler? Nefret ediyorum böyle her şeyi kıskanıyor,çekemiyor diye paylaşıyor diyen insanlardan. Sadece arkadaşlarınız değil,sosyal medyada 100 bin tane aynı pozdan vardır. Arabada ben de çekiliyorum.... Merak edip gitmişlerdir. Sorun sizde gibi geldi üzülerek söylüyorum. Farkettilerse mesafe koymuşlardır. Böyle düşünmeye devam ederseniz hiç gerçek arkadaşınız olmaz.

Son düzenleme:
Bizi çekemiyorlar kısmında zaten sorun belli oldu. Siz fotoğraf attıktan sonra başka bir çiftin fotoğraf atması size nasıl bir sorun gibi geliyor mesela 😄 arabada fotoğraf attık ertesi gün onlarda arabada fotoğraf attı eee yani ?
Bana çok garip geldi konu. Aynı pozdan sosyal medyada 100bin tane vardır. Kaldı ki foto çekmeyenler hariç. Herkesin yaptığı bir şey. Neden çekemesinler?

Sinir oluyorum birilerinin bende nazar var demesi yada beni cekemiyorlar demesine.belki olabilir ama söyleyince aniden soğuyorum o kişiden.siz bu kafadaysaniz onlara hissettirmissinizdir.herkes sizden uzaklaşıyor da demekki sizde sıkıntı var

Biz de el ele göz göze bir çiftiz
Çift arkadaşımız çok, çift olarak takılmaya da bayılıyoruz. Kimsenin bizi çekemediğini düşünmedim🤣

Bir tane çift var genelde birbirlerini azarlar tarzda konuşurlar romantik değillerdir hiç, onlarla eşli görüşmüyoruz, onlar da zaten kimseyle eşli görüşmüyorlar.

Kim kiz kocan, Sinan mi :dondurma:

Herkese merhaba,

Yaklaşık 6 yıldır evliyiz. Ve çevremizde iyi anlaştığımız bir kaç çift oldu. Ancak sonradan bunlar arayıp sormamaya başladılar. Sorunun bizde olduğunu düşünmüyoruz. Hatta eşimle de bu konuyu konuşuyoruz acaba sorun bizde mi diye ancak bizim onlara yaptığımız hiç bir şey yok. Birkaç olaya denk geldik. Bu yüzden bizi çekemediklerini düşünüyoruz.
Bir yere gitmek istediğimizi söylediğimizde onlar bizden önce gidiyor. Arabada fotoğraf atıyoruz onlar da hemen ertesi gün arabada fotoğraf atıyorlar. Biz elele tutuşup yürüyen bir çiftiz. Bunları gösteriş olarak değil de içinden geldiği için yapar. Sosyal medyada çok fotoğraf paylaşan kişiler değiliz. Alınan her hediyeyi paylaşan insanlardan hiç değiliz. Bu kişilerin bazıları böyle maalesef. Bana görgüsüzlük olarak geliyor bu durum. Bizim düşüncemiz insanlar bizim birbirimize olan sevgimizi çekemiyorlar. Çünkü başka bir açıklama bulamıyoruz. Kıracak hiçbir şey yapmadık. Hatta son görüşmemizde herşey gayet iyiydi ancak konuşmayı kestiler biz de üstelemedik. Daha sonra yaklaşık bi 8 ay sonra eşimi aramış erkek olan ve görüşelim arayıp sormuyorsunuz demiş. Ama zaten arayıp soran bizdik .
Sadece bunlar değil. Etrafımızda doğru düzgün insan kalmadı. Hep çıkar ilişkisi üzerine kurulmuş ilişkiler. Tatile mi gideceğiz beraber gidiyoruz. Ya da yemek mi yenecek gidiyoruz. Grup gidince daha uyguna geliyor bunlar. Ama sonrasında bir iki yıl görüşme yok. Ne arama ne sorma var. Böyle toksik insanlarla dolu çevremiz. İyi arkadaşlarımız ise hep bekar. Evli çift de bekarlarla bir yere kadar takılabiliyor. Sizce ne yapalım?
Okurken bile illallah ettim.Evlerden ırak.Siz baş başa iyisiniz hatta sizden iyisi yok boşver😂😂😂

Çünkü çekemiyorlar onlar el ele tutuşuyor diye 😂😂 bu ayrıntı beni çok güldürdü eşimle 2012den beri birlikteyiz en başından beri el ele tutuşuruz yada birbirimizin yolda yürürken durduk yere elini öperiz ama bunu bir farklılık ve çekemeyecekleri bir detay olarak düşünmemiştim 😂
Görmemişin kocası olmuş….

Back
X