• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli çiftlerin akşamları?

Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraber :KK53: bir de sizde oyle tensel temas yokmus ama biz operiz birbirimizi surekli :KK74: mesela esim su icmeye kalkarken beni oper gider ya da yattigi yerden gel bi opucuk ver bakayim falan der :) normalsiniz yani cok anormal bir durum degil sizinki.
Biz birbirimizi opmuyoruz yalnız :/

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..
Biz bir akşama hepsini sığdırıyoruz mesela o akşam maç varsa maç baslamadan önce beraber yemegimizi hazirlariz birbirimizle ugrasiriz sonra maç başlayınca bende onunla izliyorum maç bitiyo yine muhabbet ediyoruz bi de benim eşim 3 vardiyalı çalışıyo gündüz evde olduğunda aynı şeyi yapıyoruz akşam evde olduğunda da öyle ama çoğunlukla tv telefon hariç birbirimize sırnaşırız bazen bakıyorum hiç benimle ilgilenmiyo ya televizyona dalmış ya da telefona ben de o an ya Nazlı bi şekilde sitem ederim ya da ondan beklemem ben sırnaşırım :) sen de ilgiye ihtiyaç duydugunda ilgilenmedigi zaman ondan bekleme diil tepesine cilve yap bakalım napıcak :)

Yanlış anlamayın da çoğu konunuz evliliğiniz ve eşiniz üzerine hayatınızda eşinizden başka uğraşacak bir şeyiniz yok mu? :)

Eşimle aksamları oturup günün değerlendirmesi falan yapmayız. Aramızda onemli bi konu olmadıkça münakaşa yapmayız. Dizilerimiz var onları izleyip yorum yaparız hep. Arada da film izleriz. Oyle sarılarak oturmayız. Ikimiz de uzaniriz. Aynı koltukta oturuyoduk simdi diğer koltuga gecti tüm aksam uzanıyor. Isten gelince de öptüğü nadirdir beni. El şakaları yapar tensel temasımız bu olur sevismek haricinde. Yeni evliyiz bu arada.

Etfaftan duyuyorum kocam mac izlemez ben kizinca, oyun oynamaz telefon pc bırakıyoruz, oturup sohbet ediyoruz vs

Duygusal açıdan tatmin olamıyorum sanırım ben. Evlilik oncesi bulustugumuzda sarılır otururduk simdi ayrı ayrı. Var mı her aksam esiyle gün degerlendirmesi yapan? Sadece birbirleriyle ilgilenen? Ben cok konusmam esim konuskandır ama adamla oturup akşamları hic sohbet ettigimiz yok. Ya da uzanıp sarılarak film izlediğimiz..

sevgili konu sahibi,

ayni meslek grubundan olan esler yahut ayni yerde calisanlar haric, hicbir ciftin aksam oturup da gun degerlendirmesi yaptigini sanmiyorum. belki sizin anneniz siz okuldan gelince sizinle gunun istisaresini yapardi, sizde de boyle bir aliskanlik olustu ancak inanin son derece normal bir sey, gune dair bir seyi masaya yatirmamak.

ben hicbir evli ciftin de sarilarak butun aksam oturduklarini zannetmiyorum. surekli bu sekilde olduklarini iddia edenlerin ciddi bir sekilde oldugundan farkli gorunmeye yonelik kompleksleri vardir.

lutfen ama lutfen kendinizi bosluga itmeyin.

Niye ayrı ayrı uzanıyorsunuz. açıyoruz koltuğu ailece sariliyoruz , oturuyoruz ( iki çocuk var ). çay içiyoruz bazen ,bazen meyve yiyoruz, bazen top bazen de saklambaç oynuyoruz. Bazen de telefon pc başında takılıyoruz. Geçiyor işte bir şekilde.

Biz 2 yillik evliyiz tam da anlattigin gibiyiz. Arada aksamlari otururken dedikodu yapariz beraber :KK53: bir de sizde oyle tensel temas yokmus ama biz operiz birbirimizi surekli :KK74: mesela esim su icmeye kalkarken beni oper gider ya da yattigi yerden gel bi opucuk ver bakayim falan der :) normalsiniz yani cok anormal bir durum degil sizinki.
Aynı bizde böyleyizdir :)

Biz de genelde o pc de, ben tlefonda dinlenirim. Ya birşeyler yapmaya çıkarız evden ya da kuşlarımızla ilgileniriz, ara sıra tensel takılıp sarılırız ama eksikliğini hissetmem yani siz eksiklik hissediyorsanız vardır bir sıkıntı hislerinizi es geçmeyin.

Ama biz harikayız diyen her insanla da kıyaslamayın kendinizi, kimi çok iyi değilken bile yeterli oluyor biz harikayız diyorlar. :)

Hayır yok issizim evdeyim çoğunlukla
Valla cevabınız doğru mu dalga mı geçtiniz anlamadım ama soru sorarken samimiyetle yazmıştım ben evli değilim ama burada kıyaslamalar yapmanız yardımcı olmaz sadece onu dicektim her ilişkinin dinamiği farklıdır...

Valla cevabınız doğru mu dalga mı geçtiniz anlamadım ama soru sorarken samimiyetle yazmıştım ben evli değilim ama burada kıyaslamalar yapmanız yardımcı olmaz sadece onu dicektim her ilişkinin dinamiği farklıdır...
Dalga gecmedim gerçekten olanı söylüyorum ve durumumun farkindayim. Baska uğraşlar edinmeye çalışıyorum. Herkesin beklentisi farklı evet. Karısını her dk arayıp merak eden adamların baska kadınlarla ilgilendigini de gördüm , yakinen sahit oldum. Bu bi örnek benim kocam yapmaz da demiyorum ama her sey ilgiyle çözülmüyor biliyorum. Benimki bosluktan.

4 seneye yakın evliyim..ben cok konuşkanım.o sorsun isterım ama ben sabredemem heeeeeerseyimi anlatrıım.o da anlatır...genelde bebeklerımız konusunda daha cok konusuruz.ortak dizilerimiz var.ikimizde şükür ki aynı seylerden hoşlanırız...ben kahve yaparım.abur cuburu yığarım sehpaya.kızları uyuttuk mu 1 e kadar goygoy.ama bu benım sayemde...ben 2 gun bunu yapmasam noldu hayırdır coco bi derdin mi var demez...ona renk veren benım yani.bu yuzden iş sana düşüyor.zorla öptür kendini.. :) ben öyle yapıyorum napalım azcık öküz benımkı. :)

Eşinizin sizin veya ikinizin yapısından kaynaklanıyor olabilir. illa hergün günün değerlendirmesini yapacaksınız diye birsey yok oluruna bırakın. ben bazen hadi canım meyve hazırlayalım ya da mısır patlatalım diyorum. birlikte birşeyler yapmaya çalışın ne biliyim mesela gerçek taşlarla yapılan maket evler var iletisim halinde olursunuz eşiniz icin de iyi olur stresini de atar varsa.. biz uzaniriz cogu zaman sarilarak. mesela bende yatakta sarilip yatamiyorum askm uzak dur diyorum daraliyorum:KK19:

4 seneye yakın evliyim..ben cok konuşkanım.o sorsun isterım ama ben sabredemem heeeeeerseyimi anlatrıım.o da anlatır...genelde bebeklerımız konusunda daha cok konusuruz.ortak dizilerimiz var.ikimizde şükür ki aynı seylerden hoşlanırız...ben kahve yaparım.abur cuburu yığarım sehpaya.kızları uyuttuk mu 1 e kadar goygoy.ama bu benım sayemde...ben 2 gun bunu yapmasam noldu hayırdır coco bi derdin mi var demez...ona renk veren benım yani.bu yuzden iş sana düşüyor.zorla öptür kendini.. :) ben öyle yapıyorum napalım azcık öküz benımkı. :)
Yorucu olmuyor mu?
Yoksa isterse ilgilenmesin ben adamın icini biliyorum mu diyosunuz?

Evliliğinizi ne çok didikliyorsunuz mutsuzsanız neden boşanmıyorsunuz ? Gün aşırı eşinizle ve evlilikle ilgili konu açmaktan daha kolay olur bence tek celsede. Siz rahat adamcağız rahat oh nis.

2.5 yıllık evliyim bebiste var şimdi. Onceki gibi sürekli miç mic olmasakta yine de bebisten fırsat buldum mu gider yatarım yanına sarılarak izleyelim tv sohbet vs. Ayrı ayrı takılmayın

Benim 9 yıllık evliligimde 5 .yıldan sonra düzeldi önce hep kavga gürültü boşanmaya bile kalkismisligimiz var ama şükür şimdi çok iyiyiz hemen olmuyor canım belli bi zaman geçiyor evliliğin oturması icin

Back
X