- Konu Sahibi AskKirintisi
-
Tamamıyla dikkat çekmek için yapıyorlardır işte biz birbirimizi çok seviyoruz her an yanyanayız der gibiler.
Fırsat bulsalar wc ye bile beraber girer bunlar .
aynen katılıyorum ya:içelim:
Tamamıyla dikkat çekmek için yapıyorlardır işte biz birbirimizi çok seviyoruz her an yanyanayız der gibiler.
tam manasıyla nefret ederim bu gibi durumlardan ve çiftlerden.
erkek ve kadın arasında bir adap ve edep olduğuna inanırım.
ve dışarda toplum içinde yada böle misafirlik yemek yada işte buna benzer yerlerde bu şekilde davranışları hiç çekemem.
sanırım belli eder uzak dururum böyle insanlardan.
bunu en çokta sanırım bayanlar yapıyor.
hani sanki nispet edesıyla.
ama bence daha çok rezil oluyorlar...
Ben eşiyle ya da sevgilisiyle yakın duranlardan rahatsız olmam. Nasıl istiyorlarsa öyle otursunlar, öyle konuşsunlar. Ama ortamda sevgilisi ya da eşinden başkası yokmuş gibi davrananlardan rahatsız olurum. Sosyal bir ortamda asosyallik tuhaf duruyor. Sonuçta o gruba dahil olduysan eşinle ya da sevgilinle ilgilenmenin yanında normal bir insan gibi, diğer insanlarla da ilgilenmeli, konuşmalı, sohbete, oyunlara etkinliklere katılmalısın. Diğer türlüsü "ot" gibi oluyor.
Yani ben utanırım zaten birnin yanında ööyle olmaya, eşim bazen kendi ailesinin yanınında bitanem aşkım falan der ama ben diyemiyorum, utanılacak bişey yok ama olmuyor çıkmıyor ağzımdan.
olabilir valla, bazı manyak kadınlar, kocasını diğer evli kadın arkadaşlarından bile durduk yere sapıkça kıskandığı için, bak bu benim mesajı veriyodur sanaaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?