- Konu Sahibi AskKirintisi
-
cocuklarimiza biz sevgimizi gösteriyoruz ki konu eslerin arasindaki vicik vicik yapisik davranmalari sevgisini göstersinler ama herseyin bir saygi cercevesi var izin versek önümüzde seviscekler o derece yani bizim burda bahsettiyimiz olay bu sevgi göstermek ap ayri birsey.
Tabiki dozuda önemlidir herseyin haklisiniz....ama malesef bazi insanlar kendi yasayis tarzindan baska hicbirini kabul etmiyor....hemen yapmacik olarak algiliyor, kücümsüyor...bununda yanlis oldugnu düsünüyorum.
Cocuklarimiza sevgimizi gösteriyoruz evet, ama cocuklarda anne ve babalarinin birbirini sevdigni görmek hissetmek ister, buda mutlu bir cocuk icin önemlidir, arkadasim bunu demek istedi.
her insan farkli düsünce icersinde tartisilcak bir konu degil :dilcikar: kimi umursamaz kimi umursar ben sahsen istemem vicikliklari cocuguma karsi sevgi göstermek konusu herzaman heryerde (cocugum olsun tabi önce bi)şakkıdı ben almanyada yetismis biri olarak herseyi gördüm ama icimden gelen bir hiss bana yakisik almadigini ve cevreminde böyle olmasini istemediyini hissettiriyor bana,müslüman oldugumuz icindir topluluk diyoruz ya sürekli diger ülkelerde nicin böyle degil orada hersey apacik o yüzden.aslinda derin konular diyorum ya tartisilcak konu degil
Sizinde mutlaka etrafınızda vardır böyle tipler.
Bana geçen gün eşimin iş arkadaşları geldi başka bir şehirden ve ilk defa gördüğüm kişilerdi, 8 aylık evlilermiş ve kız gezerken bizden uzakta eşiyle el el gezdi. Hiç yanımıza gelmedi katılmadı, eşiyle otururken sohbet ederken eşiyle el şakaları aşk sözcükleri falan beni rahatsız etti, yadırgadım, sonuçta evime ilk defa geliyor ve hiç bişeye dahil olmadı. 27 yaşında ve bankacı kız.
Hiç hoşlanmıyorum böyle vıcık vıcık elalemin içinde aşk yaşayanları. Evinde kocanla istediğini yap ama toplumda böyle şeyler bana abartı geliyor, ailenin verdiği terbiyeden olsa gerek, diğer çiftte bu durumdan rahatsızdı ama misafir işde ne diyebilirsin ki.
Sizinde varmı böyle tanıdıklarınız, hadi paylaşalım.
Gülsüm Sultan her kelimene katiliyorum canim.
Keske annem babamda bizim yanimizda söyle ufaktan flört etselerdide bizlerde görseydik ve mutlu olsaydik. Cok isterdim.
Bazen mahsuscuktan fotograg cekecegim zaman onlari zorla yanyana getirtirdim onlarda utanaraktan sarilirlardi birbirlerine. Ben hala memnun olmaz biraz daha yanasin, baba sende annemin omuzuna elini uzat, anne sende kafani babama dogru eg, dedigimde babam sadece : ceekkkk, derdi.
Aaahhh aahhh simdi babam yok, iyikide o resimleri cekmisim. :)))
Ne zaman yasli insanlari elele görsem hala aglarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?