Evli çiftlerin yanınızda öpüşüp koklaşması sizi rahatsız eder mi?

Toplumun içinde şevişir gibi öpüşmedikleri sürece, benim için için sıkıntı olmaz :)

Son düzenleme:
Yani ben utanırım zaten birnin yanında ööyle olmaya, eşim bazen kendi ailesinin yanınında bitanem aşkım falan der ama ben diyemiyorum, utanılacak bişey yok ama olmuyor çıkmıyor ağzımdan.

aynen bende öyleyim inanki
eşim çok rahat bazen annemgilde sarılmak istiyor yanıma oturuyor dürtüyor beni
ben hemen yanından kalkıp başka yere oturuyorum
bende sevmem öyle herkes içinde
bana hiçte samimi gelmiyor toplum içinde helede arkadaşlarınla birlikteysen
vıcık vıcık sarılıp öpüşmeler aikım felan yok yaa hiç hoş değil bencede

bende rahatsız olurum aslında ama bence senın yaptığını evime gelmiş misafire asla yapamam,ama benımde canım çeker mutfakta eşime sarılırdım sanırım )

Evli Veya Bekar Hiç Farketmez..

4 Duvar Yapmışlar Özel Olsun Diye..

Aypı Değil mi? Desen ''Özel Hayatımız'' Derler..
Özellerini Milletin Gözünün Önünde Sergileyecek Kadar da Cesurlar..

Herkes mutlu olduğu gibi yaşamakta özgür.Sizler aynı şekilde yaşamayı tercih etmiyorsunuz diye başkalarını yargılama hakkına sahip değilsiniz.Ben yadırgamıyorum.Nişanlımda çok sıcak kanlı biridir.Sürekli sarılır, şakalaşır, öper, koklar.2,5 yıldır birlikteyiz bir gün bile birbirimize yanımızda kim olursa olsun ismimizle hitap etmedik.Hep aşkımlı konuşuruz.Bu basitlik değil.Başkaları için yaşamamayı tercih ettiğimiz için içimizden geldiği gibi seviyoruz birbirimizi...

Benim için aşırıya kaçılmadığı sürece sorun yok. Aşırıdan kastım; uzun uzun öpmeler koklamalar veya neredeyse sevişecek gibi öpüşmeler. Dozunda olduğu sürece aksine mutlu olurum. Ama sevgilim olmadığı zamanlarda denk gelirsem bunlara nispet yaptıklarını düşünüp gıcık olurum ama kin tutman imrenirim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…