- 7 Nisan 2025
- 52
- 14
- 3
- Konu Sahibi Yureglneguneskoy
-
Bekarmisiniz evli bir adam kendini bekar olarakmi tanıttı?Kızlar bir önceki konuda bahsettiğim kişiyi şikayet etme konusunda vicdanım sızlıyor çocuklarına üzülüyorum. Ama o bana acımamıştı . Halen rahatsız ediyor. Ben neden ona gerekeni yapamıyorum. Onunla tekrar Allah korusun kesinlikle olmayacağımı biliyorum ölürümde olmam ama rezil etme konusunda sanki bişey beni tutuyor
Sahte kimlik kullanan bir insan dolandırıcı olduğunu söylemiştim ayrıca güçlü çevresi olan biri eli kolu uzun. Adını arattırdım evet bişey çıkmadı. Kendisinin devletin bir biriminde gizli bir işi...Kaç yaşında insansınız hiç ismini, soy ismini aratmadınız mı? mesleğine ya da geçmişine dair iz bulmadınız mı? 3 seneye yayarsanız 100 bin lira kıymetli para üstelik cocugunuz da vardır. Cocuğunuzun rızkını yedirmişsiniz. Akıl fikir versin. Şantaj yapma ve daha cok para alma ihtimline karsın dava acın elindeki tüm teknolojik aletlere el koyarlar. Adli sicil kaydında bari bir leke kalsın.
Engelli zaten ilk konuda anlatmıştım durumu tekrar yazmadımRezil etseniz ne olacak ki sanki. Büyük ihtimal zaten eşi kocasının yediği naneleri biliyor, ya da bilse de susacak. Neyinize gerek yani, engelleyin bitsin. Önceki konuyu bilmiyorum bu arada.
Uzunca konuşulmuştu . Heryerden engelli ve tehlikeli biri. Evli çıktı 3 sene sonra öğrendim.Kız konuyu da paylaş da ona göre yorum yapalım
Savciliga sikayet edin yazmistim hala israrla sikayet edin yaziyorum. Neden sikyate etmiyorsunuz?? Size eski konuda da tonla akillar verildi, hicbirini dinlemeyip
Savciliga sikayet edin yazmistim hala israrla sikayet edin yaziyorum. Neden sikyate etmiyorsunuz?? Size eski konuda da tonla akillar verildi, hicbirini dinlemeyip ayni yerde sayiyorsunuz.
Sen hiç bişey yapmadığım için adamda bu cesaret var,para konusunda sorun yokmuş evinizi taşıyınUzunca konuşulmuştu . Heryerden engelli ve tehlikeli biri. Evli çıktı 3 sene sonra öğrendim.
Hiç mi şüphe duymadınız evli olduğundan?Uzunca konuşulmuştu . Heryerden engelli ve tehlikeli biri. Evli çıktı 3 sene sonra öğrendim.
Hiç mi şüphe duymadınız evli olduğundan?
3 yıl sonra evli olduğunu öğrenmek bana hiç normal gelmedi. Bu kadar tehlikeli hareketleri olan birinin 3 yıl boyunca kendini belli etmemesi pek mümkün değil.Bana daha çok kendiniz evli olmadığına ikna etmişsiniz gibi geldi.
Kılıf uyduruyor barışmaya yer işte.Savciliga sikayet edin yazmistim hala israrla sikayet edin yaziyorum. Neden sikyate etmiyorsunuz?? Size eski konuda da tonla akillar verildi, hicbirini dinlemeyip ayni yerde sayiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?