Evli çıkan şerefsiz part2

Eşini boşamaz boşuna bekleme kapıda…. Buradaki kadınlara da bu bahaneleri yutturamazsın. Bu gibi şerefsizler eşini boşamaz senin gibi metres tutar , barışırsan erişeceğin en yüksek mertebe bu olur ancak

Saçma sapan hastalıklı yorumları kendinize saklayın. Konudan haberiniz yok. Hesabımı siliyorum çok korkunçsunuz

Merhaba. Siz bu konuyu en başından takip ediyorsunuz. Kimseye bişey ispatlayacak durumda deilim. Yarası olan gocunuyor saçma sapan hastalıklı yorum yapılmış. Bu konu öyle midemi bulandırıyorki başından yazmak hatırlamak dahi istemiyorum. Benim dertleşecek kimsem yok. Annem yaşlı başka şehirde ablam yurt dışında. Güvenebileceğim bir dostum yok anlatacak. Zaten bu devirde kime anlatabilirsin? Ben bu nalet olayın içinde çaresiz kaldım. Bu siteye arada bir bakardım üye deildim. Sonra biranda bende yazmak istedim. Sizin gibi insan olup iyi niyetle görüşünü paylaşanda oldu çok saolun Allah razı olsun. Ama ne olur kadınları linçlemeyin bakın erkek şiddetinden bu tip konularda kadınlar öldürülüyor Yinede kadını suçluyorlar Benim huyum bana kötülük edene sesim çıkmıyor sadece bu konuda değil . Çok kolay vicdanımı kullandırabilecek biriyim ben. Bu seferde çocuklarıyla benim vicdanımı kullanıyor. Buraya tekrar yazdım konuyu takip edenler yazar belki diye. Bizi meşgul etme yazanlar olmuş yazma kardeşim zorlamı yazdırıyorum ben? Çok ilginç gerçekten. Ben terapi görüyorum bu insan yüzünden. İlaç kullanıyorum. Çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Halen zarar vermek istemiyorum. Ama Cuma günü şikayette bulundum avukatımla maddi manevi tazminat davası açtım. Onun yüzünden psikolojik sıkıntılar yaşadığıma dair psikoloğumda şahitlik edecek . İnsanları linçlemeden önce anlamaya çalışın bin kere düşünün bir kere yazın . Neler yaşadığını bilemezsiniz. Ha ben evli erkekle olan kadınlardan tiksiniyorum nefret ediyorum. Bu zihniyette olan tüm insanlardan kadın erkek fark etmez. Burda maduriyetimi yazıyorum bide üstüne linçleniyorum. Yazıktır hakkımı helal etmiyorum Allaha havale ediyorum

Tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…