Evli Çıkan Sevgili

O el kızları da hic yerine koydurmasın kendilerini.
5 yıldır neyi bekliyor acaba arkadaşınız?
Sorunlu evliliğim var lafına inanan kadınlara da zerre kadar üzülmüyorum açıkçası.
Lafım size değil yanlış anlamayın ama hem evli adamla birlikte olup hem adamlar eslerinden ayrılmayınca mağdur rolüne bürünülmesi mide bulandırıcı oluyor.

Velovis Velovis ilişki daha da ilerlemeden öğrendiğiniz iyi olmuş, bugün eşini aldatan boşansa bile sizi de aldatırdı, adamın meşrebi bozuk. Bundan sonra daha düzgün insanlar çıkar karşınıza umarım.
Hanimefendi isyerinde arkadaşım dedim dostum kankam demedim! Ben de aldatılıp boşandım. Bana laf etmek yerine iyi okuyun!!!!!!!
 
Erkeklere bu rahatlığı kim vermıs zamanında anlamış degılım. Bu pislık ikı kadını birden magdur ediyor hıc birsey olmamıs gıbı hayatına devam edecek. Kadınların duyguları ruhu pert. Saf duygularla ınanmıs guvenmıssınız ama lutfen bundan sonra kimsenin sizi sömurmesıne ızın vermeyin.
 
Pislik ya. Bence sizin sinirlendiğiniz üzüldüğünüz ayrılık değil. Baskasiyla da bu seyleri yaşayıp ayrilsanız üzülmezdiniz. Evli olduğu ivin yalan ve aldatilmadan dolayı kalbiniz kırılmış. Kimseye anlatamadığınız içinde patlamışsınız. Ben artık bu adamları garipsemiyorum. S...z deyip geciyorum. Evli adamların cok kez bana mesaj attikları var çünkü. Sizlik bir sorun yok Allahından bulsun deyip yolunuza devam edin. Bilemezdiniz böyle cikacagini bir kötü tecrübe icinde hayata küsmeyin
 
Karısı hic olmazsa boşarken nafakasını yada tazminatını alır ama ikinci kadınlar malesef dımdızlak ve berbat bir psklojiyle ortada kalıyor...

Ne yani, sadece para alinirsa mi seks yapilsin? Neticede adam evli olmadanda ayrilabilirlerdi. Geçinemiyorlar diye.
 
Bir psikoloğa gitmenizi öneririm.
Bu arada doğru olanı yapmışsınız içiniz rahat olsun, dedikleri doğru olsa boşanıp anlatırdı bunları size. Sizi metresi yapmak istemiş ama oyuna düşmemişsiniz ve evli olduğunu öğrenince kestiğiniz için kendinizi suçlamayın, neticede diğer süreçte bilmiyordunuz.
 
bu adamla nerde nasıl tanıştınız hiç ortak tanıdığınız yok muydu
 
Neden dikkat etsin ki.. Ben de dikkat etmezdim manyak mıyım ben elin adamının nüfus cüzdanina bakıcam ortada hicbir süphe yokken hem de.
He anam n.cuzdanina bakan da manyak oluyor zaten :KK71:
Keşke öyle bi manyaklık yapsaydı da sonradan böyle tatlı küçük süprizlerle karşılaşmasaydı.
 
Son düzenleme:
Ne yani, sadece para alinirsa mi seks yapilsin? Neticede adam evli olmadanda ayrilabilirlerdi. Geçinemiyorlar diye.

Ne demek istedigimi anlatamamışım heralde... aldatılan evli kadın,aldatmanın bedeli olarak bir sekilde adamın canını yakmış olur( tabiki aldatılmanın acısını hiçbir maddi durum geçiremez) ama ikinci kadın malesef ortada kalmış oluyor
 
He anam n.cuzdanina bakan da manyak oluyor zaten :KK71:
Keşke öyle bi makyajlık yapsaydı da sonradan böyle tatlı küçük süprizlerle karşılaşmasaydı.
Yeni kimliklerde yazmıyor. Napsın insanlar e devlet bilgilerine mi baksın artık. Konu sahibi zaten üzülmüş kötü bir duruma düşmüş kendinden suç mu arasın?

Sevgilim dediğiniz insanların yakın çevresine girmeden, arkadaşlarıyla tanışmadan adamı tanıyorum demeyin.
O zaman da hala bir şeyler şüpheli değilse ya adam usta yalancı ya da siz hayatta hiçbir tecrübesi olmayan saf birisiniz ve ilk tecrübenizi yaşayacaksınız demektir.
 
Adamin evli karisi adama güvendi de ne oldu? :KK14:
Çok şey oldu. Erkeklerin canını al ama parasını alma öyle taparlar. Diğer kadın tazminatla vs canını yakar adamın, şimdi bu kadın ne yapabiliyor? Hiçbir şey. Gittikçe psikolojisi bozulacak, aylarca belki senelerce yükünü taşıyacak. Evlilik dışı cinsel ilişki genelde hep böyle biter, güzellemenin alemi yok.
 
Ne demek istedigimi anlatamamışım heralde... aldatılan evli kadın,aldatmanın bedeli olarak bir sekilde adamın canını yakmış olur( tabiki aldatılmanın acısını hiçbir maddi durum geçiremez) ama ikinci kadın malesef ortada kalmış oluyor

Ben nerede metresligi savundum?

Ilk alintiladigim kisi evlenmeden önceki seks'e karsiydi. Ona istinaden " evli karisi o adama güvendide ne oldu" diye yazdim. Yani herkesin bu konuda prensipleri farkli olabilir fakat biri evlenmeden önce seks yasadi diye yargilanmamali.

Ve konu sahibi hiçbir zaman metres olmadi. Bu ise o niyet ile baslamadi ki. Sevgilisini bekar biliyordu.
 
Çok üzüldüm mesajınıza. Allah kötülerden hepimizi korusun. Adam profesyonel davranmış, altı ay bekleyip size söylemesi ilişki ilerlemeden kabul edersen böyle demek için, önceden planlı yapılan bir şey. Baştan söylese böyle macera yazamayacaktı. Canınızı daha fazla sıkmayın ama kesinlikle ne aramasına, mesajına vs cevap vermeyin. Size mutlak yoklamak amacıyla arar, ölüyorum, beni bir anla, dinle vs yapar. Ortak arkadaş vs kim varsa hayatınızdan çıkarın derim.
 
Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
Bela okumak istemiyorum ite ama çok üzüldüm ilklerini bu pislikle yaşamana:(
 
Back
X