Evli Çıkan Sevgili

Kızlar merhaba,

Nerden başlasam, nerden girsem konuya inanın bilemiyorum.

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Kafayı yemek üzereyim, ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
Şuan bende aşk acısı çekiyorum bir yıl oldu herseyimi paylaştım bı anda herşey bitti 😣😣

Ya adamın babasının adını yazdığında tonlarca gazete haberi dökülüyor. O kadar bilindik biri ama ailesi ve çocukları hakkında sıfır bilgi. Muhafazakar bir aileler. Adam işiyle ön planda olmuş sürekli. Düşün evlilik haberi falan hiçbir şey yoktu ne kimliği.

muhafazakar bir aile olmaları boşanmayacağına inanmak için en büyük neden. o tip ailelerde gelinlikle girmiş kefenle çıkar, boşanamazsın, çok istersen başkasıyla imam nikahlı yaşarsın modu olur genelde.

[/QUOTE]
Yazsa bile insan sevdiğine güvenir, bakmak aklının ucundan bile geçmez
Sevdigimin kimliğinde evli yazdigini gözümle görürsem ona inanmak için bir nedenim olmaz.sadece yanlış birini sevmişim der yıkılır toplanır yoluma devam ederim

Kolay kabullenmedi. Ailesi siyasi ve varlıklı bir aile. Tehditvari konuştum, en ufak iletişimi reddettim. Ortak arkadaşlarıyla ulaşmaya çalıştı sadece o kadar.
Ailesini biliyorsanız eşi ve çocugunu da görmüşsünüzdür ister istemez. Kötü bir tecrübe olmuş. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

banada boyle biri denk gelmisti.
1 2 ay rahat rahat gece gunduz konustu mesaj atti
sonra bir sabah kendi telefonundan bir bayan beni aradi.
gayet sakin usturubunu saygisini hic bozmadan merhaba dedi sizide bekarim diye kandirdi degilmi dedi
nasil yani dedim
adam ksrisiyla kavga ediyo kadin evi terk ediyo 2 ay babasinin evine gidiyo 2 cocukla birde.
adam o surecte hala yeni sevgili yapma derdinde miyminti pislik.
gercekten haberim yoktu kusura bakmayin özur dilerim bir daha kesinlikle esinizle iletisimim olmayacak aklinizda bu konuyla ilgili hic bir suphe kalmasin dedim.
tesekkur etti kapatti kadin.
kac sene oldu kadinin sesi sesinin titremesi cocuklarinin arkadan gelen sesi kulaklarimdan gitmedi.
haysiyetsiz adamlar nasil yapiyor ben anlamiyorum cidden ya.

Evlenmeden nasıl güvenip yatağınıza aldınız anlamış değilim.
Sizene hanımefendi!!!

Size de çok geçmiş olsun konu sahibi.. maalesef bazıları bişeyler gizleme konusunda usta olmuşlar. Yaşanacaklar varmış, bundan sonrası için dikkat edelim

Burda adamin seresizligi asla kabul etme benim de basima geldi cok kotu bir durum hic mi suphelendigin durumlar olmadi ? Mutlaka acik vermistir ben bi de gittim yakaladim itirafta degil karisiyla konustum o yuzden hemen uzak dur ve baskasina bak en dogrusu bu

Şimdi gördüm yok o değil. Aynısı benim başıma geldi yazdıkları çok tanıdık. Ama biz boşanma durumunda falan deyildik. O daha önce de böyle hata yaptı bütün sülalelesi ailesi beni tuttu bırakmadı sonra özür diledi kadınız işte yuva yıkılmasın diye barıştım. Tekrar aynı haltı başkasıyla yaptı ama bu defa kimseyi müdahele etmeye izin vermedim kendim bitirdim resmi olmadı daha. Ama elime geçerli bir kanıt bulup öyle istiyorum.
Allah kolaylık versin bu konuları okudukça hayatımdan çıkardığım pislik için şükrediyorum her gün .devam etsem daha beterleri başıma gelecekti .Allah sizi de tez zamanda kurtarsın böyle uçkur düşkünü insan müsveddelerinden

Kızlar merhaba,

Hayatıma 6 ay önce biri girdi. İlk başta arkadaştık, zamanla bana karşı hisleri olduğunu söyledi ve biz bir ilişkiye başladık. Evdeyken sabahlara kadar benimle telefonla konuşurdu. Çok rahat bir şekilde mesajlaşıyorduk, iletişim kuruyorduk. Evinde eşiyle birlikte olan bir insanın bu kadar rahat olması nasıl mümkün olabiliyor inanın hala aklım almıyor. 2 günlük tatillere bile gidiyorduk düşünün. Bu insanın en büyük falsosuna bile denk gelmemiştim.

Yaklaşık 1 ay önce benimle önemli bir konu konuşması gerektiğini söyledi. Evli olduğunu ve 1 çocuğu olduğunu itiraf etti. Çocuk için aynı evde durduklarını ama artık arada saygının ve sevginin olmadığını söyledi. Kağıt üstünde evliyize getirdi, klasik yalanlar. Çocuğunu düşündüğünü ama boşanmayı düşünüyorum artık vs. Yanımda olur musun bu süreçte dedi. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü desem yeridir. Gerisi bir ton kavga, gürültü ve hayatımdan çıkardım. O günden sonra beni anladığını ve benimle bir daha iletişim kurmayacağına söz verdi. Sözünü tuttu, 1 aydan beri hiç konuşmadık.

25 yaşına geldim. Hayatımda ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim. İlk kez bir adama güvenip yatağıma aldım. Her şeyin ilkini bu insanla yaşadım.

kendimi psikolojik olarak bitik hissediyorum. İçimde büyüyen nefreti, acıyı tarif bile edemem.

Etrafımdaki kimseye bahsedemedim, artık birilerine anlatmazsam içimde patlayacaktı.
valla anlamiyorum ya nasil bu kadar kendinizi bayagilastirip hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadiginiz adamlarla tatile gidip yataginiza aliyorsunuz? hic mi arastirip sorup sorusturmadiniz? o kadar birlikte olmussunuz telefonuna dahi bakmadiniz mi?

6 ay tanıdığın birine nasıl güvenip her şeyin ilkini yaşadınız ki? Maalesef insanlar böyle pislik ve kimseye güvenmeyin. Bu size kötü bir tecrübe olmuş
Ben 6 ayda evlenmistim bile. Ki insanlar 1 haftada da guvenip, evlenebilir.
Konu sahibi kimseye hesap vermek zorunda degil ne sacma sorular bunlar. Kiz zaten üzgün. Evet 6 ayda guvendi, sevdi ve sevisti bu kadar. Ne var bunda? Bu kadar anormal mi?

valla anlamiyorum ya nasil bu kadar kendinizi bayagilastirip hakkinda hicbir bilgiye sahip olmadiginiz adamlarla tatile gidip yataginiza aliyorsunuz? hic mi arastirip sorup sorusturmadiniz? o kadar birlikte olmussunuz telefonuna dahi bakmadiniz mi?
Alla allah. Seviyordum, arzuluyordum birlikte oldum. Ben de keyif aldım, pişman değilim. Benim pişmanlıklarım çok başka hanımefendi.

Bayağı olan benim tercihlerim değil sizin düşünce yapınız.

Konu sahibi kimseye hesap vermek zorunda degil ne sacma sorular bunlar. Kiz zaten üzgün. Evet 6 ayda guvendi, sevdi ve sevisti bu kadar. Ne var bunda? Bu kadar anormal mi?
İnanın cevap vermeye bile layık görmüyordum fakat en sonunda ben de cevap verdim.

Ben sevdiğim insan tarafından kandırılmanın acısını çekerken işittiğim laflara bak.

Mune Mune abla bu üye bu konudan mı ban aldı acaba, hiç polemiğe girmemiş?
Sebep bayağı kelimesi olduğunu da düşünmedim, bayağı: sıradanlaşmak, düşmek vs diye biliyorum çünkü.

Son düzenleme:
Ben 1 haftada evlenemez demiyorum. Evlenir ama burda bin tane konu açılıyor. Kimse kimseyi bu kadar kısa sürede tanıyamaz seversin o ayrı ama gerçek yüzünü görüp bilmediğin biriyle evlenmek yaşayacağın her şeyi göze almak demektir. Ayrıca ben bana hesap versin demedim. Yaşadığının kötü bir tecrübe olduğunu insanlara güvenmemesi gerektiğini bu vesileyle öğrenmiş oldu dedim.

Git karısına söyle. Bilmek onun da hakkı. Hem de fotoğraflarla, mesajlarla, telefon dökümleriyle git

Kızlar merhaba,

Yatağıma aldım derken sen 6 aydır tanıdığın birini nasıl yatağıma alıyorsun Allah biliyor ama biraz haketmişsin haramda helal mi aranır

Git karısına söyle. Bilmek onun da hakkı. Hem de fotoğraflarla, mesajlarla, telefon dökümleriyle git
Söylesemde boşanacağını zannetmiyorum. Aile çok güçlü, dönüp dolaşıp kabak eminim benim başıma patlar.

Back
X