- 9 Nisan 2018
- 227
- 318
- 53
Kusura bakmayın. Geriye dönük baktım ama göremedim. Rica etsem tekrardan alıntılıyabilir misiniz?Uzun uzun yazdım sordum neden bana cvp vermediniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakmayın. Geriye dönük baktım ama göremedim. Rica etsem tekrardan alıntılıyabilir misiniz?Uzun uzun yazdım sordum neden bana cvp vermediniz
Boşanmasalar bile asla mutlu olamazlar. Söyle karısına.Söylesemde boşanacağını zannetmiyorum. Aile çok güçlü, dönüp dolaşıp kabak eminim benim başıma patlar.
Hiç yaa. Ben eşimi daha kısa sürede yatağıma aldım. Çünkü deliler gibi bir cinsel çekim vardı aramızda. Oh sefam olsun. Bence kıskanıyorlar, kocalarıyla seks hayatları sıkıcı diye.Konu sahibine destek olmak yerine 6 ayda nasıl güvendinde yatağına aldın diye soranlara,söylemek istediğim;
Birincisi: Size ne?
İkincisi ekte.
Cokta iyi yapmissinHiç yaa. Ben eşimi daha kısa sürede yatağıma aldım. Çünkü deliler gibi bir cinsel çekim vardı aramızda. Oh sefam olsun. Bence kıskanıyorlar, kocalarıyla seks hayatları sıkıcı diye.
Çok şey oldu. Erkeklerin canını al ama parasını alma öyle taparlar. Diğer kadın tazminatla vs canını yakar adamın, şimdi bu kadın ne yapabiliyor? Hiçbir şey. Gittikçe psikolojisi bozulacak, aylarca belki senelerce yükünü taşıyacak. Evlilik dışı cinsel ilişki genelde hep böyle biter, güzellemenin alemi yok.
Bazıları gibi sanal gerçeklikle değil direkt gerçek dünyada yaşıyorum.Genelde mihangi dünyada yaşıyorsunuz gerçekten. Şaka gibisiniz. Sanrılarınız ve elalem ne der kafasıyla kurduğunuz hayatların içinde yaşıyorsunuz. Genç insanların şu görüşlerde olması trajikomik... İmza: Cinsel serbesti açısından bir hayli muhafazakar şekilde yaşamış üye.
Bazıları gibi sanal gerçeklikle değil direkt gerçek dünyada yaşıyorum.
Kızlık zarı dikim başlıklarına göz atmanızı tavsiye ediyorum, hatta onunla da kalmayıp bu ameliyatları yapan doktorlarla konuşun, ne kadar sıklıkla bu ameliyat oluyormuş öğrenin. Sanrı mı gerçek mi cevap orada.
Sizin ne yaşadığınızla da durumun ilgisini çözemedim, ben gerçek neyse onu yazıyorum, burada kimsenin gönlüne hitap etmek gibi bir görevim yok.
Yaşasınlar kim tutuyor onları ya da kim zorluyor onları kızlık zarı diktirmeye, diktirmesinler. Kadınların nasıl kendinde olmayan şeyleri evlenirken karşı tarafta aramaya hakkı varsa erkeğin de var. Ve onlar da bunu arıyor ama git benim için diktir demiyor, öyle arayan birini istemeyen diktirmez bu kadar basit. Her toplumun yapısı farklıdır, bu meseleye girmeye lüzum görmüyorum, bir yerde değişime yol açan bir şey diğer yerde hiç etki etmeyebilir. Erkekler orada buyrun değiştirebiliyorsanız değiştirin. Kadınlar değişince erkekler değişecek diye bir şey olsaydı o dikimler olmazdı bu kadar basit.Eee? Siz bu ülkede olup bitenler, kızlık zarı diktirme başlığı altındaki sohbetler yaşanması gerekendir, bu iş böyledir, buna göre hareket etmek gerekir mi diyorsunuz? Ben o olanların varlığını inkar etmiyorum, ama kadınlarımızın yapacağı şey bu olanlara göre hayatlarını şekillendirmek değil, kendi mentalitelerini, karakterlerini, kişiliklerini; paşa gönüllerinin istediği herhangi bir şeyi yaşadıktan veya yaşamadıktan sonra bakireyim diye üzülmeye de, gidip kızlık zarı diktirmeye de ihtiyaç duymayacak seviyeye getirmektir. Hiçbir toplum bir günde değişmedi, değişen toplumlar da insanlar, kendi hayatlarını insan haklarına aykırı toplum normlarına göre şekillendiregelirken gökten zembille inmedi.
Hanzo erkeklere yaranayım, üç kuruş tazminatla avunayım, aman kendi istediğimi değil toplumun istediğini yaşayayım diye öneri mi verilir insana. Bırakın artık insanlar kafasına göre yaşasın, konu sahibinin "vay efendim şimdi bakireliğim gitti ne yapayım sizce" diye bir sorusu da yok, sadece ilkleri yaşadığı için üzgün, bu ilk mesela cinsel ilişki değil de "ilk defa aşık olmak" gibi bir sey de olabilirdi, sorulmayan konulardan kendi hayatına ters bir unsuru bulup çekip alıp onun üzerinden fikir beyan eden zihniyetler sıktı artık.
Yaşasınlar kim tutuyor onları ya da kim zorluyor onları kızlık zarı diktirmeye, diktirmesinler. Kadınların nasıl kendinde olmayan şeyleri evlenirken karşı tarafta aramaya hakkı varsa erkeğin de var. Ve onlar da bunu arıyor ama git benim için diktir demiyor, öyle arayan birini istemeyen diktirmez bu kadar basit. Her toplumun yapısı farklıdır, bu meseleye girmeye lüzum görmüyorum, bir yerde değişime yol açan bir şey diğer yerde hiç etki etmeyebilir. Erkekler orada buyrun değiştirebiliyorsanız değiştirin. Kadınlar değişince erkekler değişecek diye bir şey olsaydı o dikimler olmazdı bu kadar basit.
Bakın siz bana dediniz ki nereden çıkardın öyle olduğunu genelde? Ben de diyorum ki olmasa bu kadar çok kızlık zarı ameliyatına talep olmaz. Ben gözlemim neyse onu aktarıyorum ve herkes ne yaşayacağını bilsin diyorum, herkes ona göre gerektiği gibi korur kendisini.Çok şükür aksi zihniyetteki yalnızca erkekleri değil genel olarak insanları, bırakın ikili ilişki için hayatıma almayı, samimi bir arkadaşlık dahi kuramayacak, ciddiye alamayacak seviyeye getirdim karakterimi. Bunu insan cinsiyetten bağımsız olarak tercih etmeyebilir, ben evleneceğim insanın önceden ilişki yaşamış olmasını istemiyorum diye düşünebilir, eğer kendisi de yaşamını bu şekilde yaşamışsa haklı da olur. Ama öteki zihniyeti yaşatmayı hizmet eden fikirleri benimseyemeyeceğim. Ayrıca ben de onu diyorum, bunu yaşadıktan sonra diktirmeye gidecek olanlar bunu yaşamasın. Yaşayacaksa da psikolojisini diktirmeye gerek görmeyecek kadar geliştirsin hazır olsun öyle yaşasın. Kısacası, herkes istediğini yapsın, karşısındakine psikolojik baskı yapmak veya diktirip yalan söylemek dışında.
Cokta iyi yapmissin ❤ Birbirini seven insan icin ne kadar fazla temas o kadar cok ask bencevalla banada senelerce sevgili olup hicbisey yasamak istemeyenler tuhaf geliyor insan dayanamaz yani. Ama bu sadece benim fikrim kimseye neden yasamiyosunuz demem. Bana ne sonucta.
Bence normal olan bu mesela![]()
Ortak arkadaşlar vesilesiyle ulaşmaya çalıştı, kestim önünü.En dogrusunu yapmissiniz. O kadar karaktersiz bir yaratik dusman basina. Soyle dusunun velevki o klasik yalanini gerceklestirdi bosandi vs.. Bir kere bu herif karisiyla ayni evdeyken cocugunun yaninda baska bir kadinla mesajlasacak, cocugunu karisini birakip bir kadinla tatile cikacak kadar yoldan cıkmış (Allah sasirtmasin). Sonra sizi aylarca gozunuzun icine baka baka kandirmis. Acikcasi hamilelik ve cocuk surecinin yipratici oldugunu hep duyariz, yeni sorumluluklar alisma suresi vs.. Bu yük o yalanciya agir gelmis o da evde karisini cocugunu kandirarak yeni heyecanlar pesine dusmus. Bunlari size yapmayacaginin garantisi var mi? Daha simdiden sizi kullanmis, ilerde neler yapar dusunebiliyor musunuz? Bu sekilde yasayabilir misiniz? Yasadiklariniz cok zor orasi kesin ama siz karakterli durup olmasi gerektigi gibi davranmissiniz. Herkes soylemis ama bir de ben soyleyeyim asla ama asla o karaktersizle muhattap olmayin telefonunuzu ve yapabiliyorsaniz adresinizi degistirin. Gerekirse psikolojik yardim alin ve onunuze bakmaya calisin. Insan bir kere dunyaya geliyor. Allah yardimciniz olsun.
Her cümlenizin altına imzamı atarım.Çok şükür aksi zihniyetteki yalnızca erkekleri değil genel olarak insanları, bırakın ikili ilişki için hayatıma almayı, samimi bir arkadaşlık dahi kuramayacak, ciddiye alamayacak seviyeye getirdim karakterimi. Bunu insan cinsiyetten bağımsız olarak tercih etmeyebilir, ben evleneceğim insanın önceden ilişki yaşamış olmasını istemiyorum diye düşünebilir, eğer kendisi de yaşamını bu şekilde yaşamışsa haklı da olur. Ama öteki zihniyeti yaşatmaya hizmet eden fikirleri benimseyemeyeceğim. Ayrıca ben de onu diyorum, bunu yaşadıktan sonra diktirmeye gidecek olanlar bunu yaşamasın. Yaşayacaksa da psikolojisini diktirmeye gerek görmeyecek kadar geliştirsin hazır olsun öyle yaşasın. Kısacası, herkes istediğini yapsın, karşısındakine psikolojik baskı yapmak veya diktirip yalan söylemek dışında.
Valla sizinkiler hep böyle bitiyor olabilir ama bizimkiler böyle bitmiyor.Çok şey oldu. Erkeklerin canını al ama parasını alma öyle taparlar. Diğer kadın tazminatla vs canını yakar adamın, şimdi bu kadın ne yapabiliyor? Hiçbir şey. Gittikçe psikolojisi bozulacak, aylarca belki senelerce yükünü taşıyacak. Evlilik dışı cinsel ilişki genelde hep böyle biter, güzellemenin alemi yok.
Valla sizinkiler hep böyle bitiyor olabilir ama bizimkiler böyle bitmiyor.
Gayet yaşadım, yaşıyorum. Çevremde yaşayan, burada yaşayan ve sorun yaşamayan bir sürü insan var. Ha bu demek değil ki kimse sorun yaşamıyor, hayır yaşayanı da var yaşamayanı da var.
Bu genelleme dahil olmak üzere bütün genellemeler yanlıştır. Genelleme yapmak anlamsız.
Valla bu yorum yapanların nerede yaşadığını merak ediyorum, erkek sevip değer verdikten sonra bakire veya değil önemsemiyor. Önemseyende önce dönüp kendi pipisine baksın bir zahmet.
Somut durum bu. Burada yazdıklarınız bunu değiştiremiyor inşallah farkındasınızdır.Bakın siz bana dediniz ki nereden çıkardın öyle olduğunu genelde? Ben de diyorum ki olmasa bu kadar çok kızlık zarı ameliyatına talep olmaz. Ben gözlemim neyse onu aktarıyorum ve herkes ne yaşayacağını bilsin diyorum, herkes ona göre gerektiği gibi korur kendisini.
Insanlar evlenirken sadece kendi yaşadığı ve kendisinde olan şeyleri mi istiyor ki bu olursa ancak bunu isterse haklı olur diyoruz? Kadınlar her istediği şey kendinde var mı ki? Olay eğer haksa ben herkese eşitim. Kadınlar nasıl kendinde olmayan şeyleri karşıda aramayı hak görüyorsa kendinde erkeğe de haktır. Eğer yok hak değilse kadının da kendinde olmayan şeyleri karşıda araması hak değildir. Pozitif ayrımcılık yapılacak ortada bir şey yok.
Ha şunu da ekleyeyim bu kadar çok kızlık zarı ameliyatı talebi varsa kadınlarda bir şey çoktan değişmiş demektir ama erkeklerde değişim olmadığı için kadınlar mecbur olup ameliyat oluyordur. Toplum yapısı değişimin her yerde aynı işleyeceğini bu yüzden de düşünmüyorum.
Somut durum bu. Burada yazdıklarınız bunu değiştiremiyor inşallah farkındasınızdır.
Benim etrafımda kızlık zarı diktiren yok. Israr kıyamet benim hayatıma dokunmaya çalışıyorsunuz da benim çevremdeki hatunlar cin gibiydi Allah'a şükür.Boşanma davalarının olması evlenen herkesin bosandigini gösterir mi? Hayır
Bununla kıyaslayarak savundugunuz şeyin ortalama mantık değerini bulabilirsiniz bence
Sizin genellediginiz şeyin oranı nedir mesela toplumun yüzde kaçı?
Sizin hayatınız ve çevrenizdeki insanların hayatı bu şekilde olabilir ama herkesin hayatı bu şekilde değil
Çok şey oldu. Erkeklerin canını al ama parasını alma öyle taparlar. Diğer kadın tazminatla vs canını yakar adamın, şimdi bu kadın ne yapabiliyor? Hiçbir şey. Gittikçe psikolojisi bozulacak, aylarca belki senelerce yükünü taşıyacak. Evlilik dışı cinsel ilişki genelde hep böyle biter, güzellemenin alemi yok.
Benim etrafımda kızlık zarı diktiren yok. Israr kıyamet benim hayatıma dokunmaya çalışıyorsunuz da benim çevremdeki hatunlar cin gibiydi Allah'a şükür.
Aslına bakarsanız evet son senelerde çoğu evlenen boşanmaya başladı ve bununla ilgili genelleme de yapılıyor ve evlenme oranı yüzde 25 düştü.
Diyorum ya gidin bir doktorla görüşün bu işi, bir diktiren on kere diktirmeyeceğine göre? Evlilik oranları ile kıyas yapın sonuç size bir şeyler verir. Gerisi de beni ilgilendirmez. Hayır ısrarla yazıyorsunuz da benimle ilgili ortada bir konu yok, istatistik konuşur. Sizlerle ben değil erkekler evleniyor, bana evet tamam dedirtince erkeklerin beklentileri değişip de durum farklılaşmayacak. Önce bunun farkına varın.