- 13 Ocak 2016
- 38
- 29
- 38
- Konu Sahibi fasialparalizi
-
Huysuzd meslektasmisiz. 10 yil sonra siz ne yapmayi planliyorsunuz yada bu yorgunluk icin cozumun var mi
Avukatlık masa başı iş değil, keşke mesleklerimizi takas yapabilsek, saniye düşünmem. Avukatlık zor bir meslek, yeni avukat için çok daha zor, oraya buraya gönderirler sizi, 7den önce eve zor gidersiniz. Yeni avukatken ahlak dışı maaş teklifleri gelir, örneğin 1500 lira gibi. Avukatken doktor olmak isteseniz anlardım da, gül gibi mesleğiniz var, bunda yoruluyorum diyorsanız, avukatlıkta hayatınız kayar.
4 yıl eğitim+1 yıl staj+hazırlık içinde 1 yıl desen eder 6 yıl.hafta sonlari veya gece nobete zaten kalmiyorum kucuk cocugum oldugu icin. simdi bas edebiliyorum bisekilde. ama 40 yasindayken bu meslegin yapilabilecegine inanmiyorum bu yogunluga katlanmak cok kolay degil. evde oturmakta istemiyorum, imkan elverdigince calismak istiyorum. ama 30 yasinda uni okunurmu, basarabilir miyim,eger emek verip basardigimda umdugumu bulabilir miyim, yoksa hamilelik psikolojisi falan mantikli dusunemiyor muyum onu kestiremiyorum
Sağlık Müdürlüğü kadrosuna gecdevlette dis hekimiyim asil dusuncem hukuk okuyup avukat olmak. masa basi is dedigimde bu fakat iki cocuklu bir anneyken yeniden universiteye hazirlanip 4 yil okumak kolay birsey degil farkindayim. o yuzden boyle birseye kalkisip kalkismamak mantikli mi degil mi fikirlerinizi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?