- Konu Sahibi fasialparalizi
-
Tum yorumlar icin cok cok tesekkur ederim. olmasi gerektigi gibi realist yaklasimla yorumlar yaptiniz. sanirsam basari hikayeleri bekliyordum sizlerden:) hayal kirikligi yasadim:)soyledikleriniz cok dogru yeniden 4 yil uni yeni hic bilmediginiz bi alanda comez olmak zor olacaktir. kendi meslegimle ilgili olarak bence bir bayan icin fazla yorucu bir meslek su anda gayet iyi idare edebiliyorum dedigim gibi 10 yil sonrasini dusunuyorum ben ve meslegimi tiksinerek degil aksine severek yapiyorum....
sonuc olarak hayirlisiyla ikinci bebisimide kucagima almak ve onlarla guzel zaman gecirmek en cok istegim sey... Ama herseye ragmen ben bi deniyecegimmm. herkes hakkinda hayirlisi olsunnn.
İyi akşamlar merhaba bende tam olarak Bunu düşünüyorum yani yapmak istiyorum bende 28 yaşında Muhasebe mezunu muhasebeciyim hamilelik sürecinde sınavlara hazırlanıp bende meslek değiştirmek istiyorum yani kararlıyım aslında oğlum var 11 yaşında Muhasebe okurkenden oğlum küçüktü o dönem hem çalışıp hem okuyup hem oğluma baktım ben gerçi o dönem hayatımın şartlarından dolayı mecburdum.Şimdide bunu yapmak istiyorum hamilelik tekrar anne olmak değişik bir hırs ve güç veriyor bence şimdiden başarılar dilerim istediğiniz gibi olur.hanimlar basliktanda cok net anlasildigi gibi meslek degistirmek istiyorum ama basarabilirmiyim bilmiyorum. siz olsaniz boyle bir ise kalkisirmisiniz. aranizda bu sekilde 29 yasinda meslek degistirebilen varmi? Fikirlerinize ihtiyacim var.
25 yasındayım memurdum ve ebelik okumaya karar verdim ve okuyorum çünkü mesleğini hiç sevmyrmhanimlar basliktanda cok net anlasildigi gibi meslek degistirmek istiyorum ama basarabilirmiyim bilmiyorum. siz olsaniz boyle bir ise kalkisirmisiniz. aranizda bu sekilde 29 yasinda meslek degistirebilen varmi? Fikirlerinize ihtiyacim var.
Hukuk okumayı masa bası iş mi sanıyorsunuz sürekli o adliye bu adliye gezeceksiniz, ben hiç bir avukatın masa bası iş yağtıgını görmedim.devlette dis hekimiyim asil dusuncem hukuk okuyup avukat olmak. masa basi is dedigimde bu fakat iki cocuklu bir anneyken yeniden universiteye hazirlanip 4 yil okumak kolay birsey degil farkindayim. o yuzden boyle birseye kalkisip kalkismamak mantikli mi degil mi fikirlerinizi istiyorum
Son paragrafa katıldığımı belirtmek için alıntıladım. Üniversiteyi bitiren herkes yanına bir de hukuk okuyor, ne yapacağız bu kadar hukukçu ile bilmiyorum.Oncelikle hukuk masa basi is degil. Deli gibi kosturuyorlar. Dava ve para gokten yagmiyor onlara da
Ayrica devlette dis hekimligi agir sartlardaysa ozel muayenehane acin. Caniniz isteyince randevu kabul edin. Kimse siz olmayinca nerdesin demiyor. Hatta 4 sene hukuk okurken yapacaginiz masraf+4 yillik maasinizi yatirirsaniz guzel bir klinik acarsiniz yaninizda yeni mezun dis hekimleri calistirir siz de keyfekeder olarak arada gidip calisabilirsiniz.
Hukuk okuyan sayisi okumayan sayisini gecti artik masallah5 yila bosanma davasi+ tavuk doner=3 lira falan olur kesin
Siz, 30 yaşında 2ci üniversitenin hayalini kuruyorsunuz.Ben 30 yaşlarımda, ortaokul okumanın hayalini kuruyordumama 30 yasinda uni okunurmu, basarabilir miyim,eger emek verip basardigimda umdugumu bulabilir miyim, yoksa hamilelik psikolojisi falan mantikli dusunemiyor muyum onu kestiremiyorum
Siz, 30 yaşında 2ci üniversitenin hayalini kuruyorsunuz.Ben 30 yaşlarımda, ortaokul okumanın hayalini kuruyordum
Bana göre eğitimin yaşı olmaz diye düşünüyorum.
Başörtü sorunu yüzünden, ben hiç bir zaman okuyabileceğimi düşünmüyordum bile.33 yaşında ortaokul diplomamı aldım.38 yaşındayım ve 15tatil sonun da, İmam hatip Lisesi Mezunu olacağım İnşallah
40 yaşına merdiven dayayan birisi olarak ben, üniversite sınavına girmenin hayalini bile kuruyor isem şayet, siz hayli hayli 2ci üniversiteyi okursunuz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?