Nerden ve nasil basliyacagimi bilmiyorum.ama esimle asla mutlu olqmayacagimi biliyorum.boyle mutsuz yillar gecip gidiyor..
çok fazla sorunun oldugunu düşünmüyorum ben erkeklerin geneli alışverişten gezmekten hoşlanmaz seni kısıtlamıyorsa sorun etme bence çık kendin gez dolaş arkadaşlarınla erkeklerin klasik lafı bir pazarım var seninlemi ugraşacagımaslında bilmiyorlarki biz o pazar gelsede birşeyler yapsak diye dört gözle bekliyoruz... büyütmemeye çalış derim ben, bebegin küçük çalışma onun sana ihtiyacı var, imkanın varsa biraz evden uzaklaş bebeginle birlikte ikinizede iyi gelecektir...
Yazdiklarina katiliyorum erkeklerin cogu sevmez alisveris vs. sorun sadece bu degil ki.Her konuda anlasamiyoruz.herseye karisiyor kendide oyle arkadaslariyla gorusmuyor.benimde gorusmemi istemiyor.kendimi hapishanede gibi hissedyorum.bana guveni de yok surekli kontrol ediyor.ne yapiyorum kiminle konusuyyorum.kiz arkadasimla telde konusurken bile beni dinliyor.
Biz evlenmeden once arkadstik.benim hakkimda herseyi biliyordu.ben onu taniyamadim. Sorun burdan basliyor.
İnanki benim eşimde aynı adeta eşimi tarif etmişsin telefonum çalar mahsus bekler arayan kim ne diyecek diye ve dedigin gibi bizde arkadaştık ve evlendik malesef hiç tanıyamamışım ama artık aştıgımı düşünüyorum postayı koydum işine geliyorsa diye ama çogu zaman sesini çıkaramaada arada çok fena kavga ediyoruz sonunu bilemiyorum ama çogu erkegin benim eşimden daha kötü oldugunu biliyorum, görüyorum çevremde...
Klasik pazar tartışmaları gibi görünüyor.Çoğunlukla erkekler pazar günlerini evde pijamayla geçirmek istiyor.Bir de hakikaten pazar günleri heryer kalabalık,trafik sıkışık,nereye gitsen yorgunluk oluyor.
Belki onun sevebileceği ortamlara gitseniz daha gönüllü olur.Mesela alışveriş merkezi sevmiyorsa oralara gitmeyin.Açık havada çay içmeyi veya sabah trafik yoğunlaşmadan kahvaltıya gitmeyi önerebilirsin.Her bütçeye uygun kahvaltı mekanı var,hiç olmadı poğaça alıp çay bahçesine gidilebilir.
Eşin kızınla ilgileniyor mu ? Haftaiçi yalnız çıkmana karışıyor mu ?
En azından haftada 2 gün kızını parka götürebilirsin.Çocuğun da açık havaya ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?