Evli,cocuklu mutsuz :( olanlar gelin dertleselim!

Benimkisi tamamen mantik evliligi. Severekte olmayacagina inaniyordum birde etrafimdaki kisileri gordukce ozellikle de annemi( severek evlenmis hemde kacmis ) sevdigin degil seni sevenle evlen yok maddiyat onemli vs bunlarda etkiledi karar asamasinda.erkek arkadasimdan da ayrilmistim evlenip gecmise cizgi cekmeyi istedim ama olmadi. Esimi tabikide sevmeye calistim cok seyi gormemezlikten geldim ama o hep kendisinden uzaklastirdi beni. Degismeye calisiyo kendisi eskisi gibi degil ama bende eskisi gibi degilim.elini tutmayi bile istemiyorum...Iyi yonleri yok mu elbetteki var ama sevmiyorum. Aramizda bir suru tartisma gecti onu sevmedigimi soyledim bundan sonrasi nasil duzelir ?
Bende mutsuz bi aile ortaminda buyudum .hayatim boyunca babamdan nefret ettim anne olana kadar...simdi kizimda ayni duygulari yasasin benim mutsuzluguma uzulsun istemiyorum... Nasil olacak bu isin icinden nasil cikacagim bilmiyorum..

Kizlar sitede konu nasil acacagim? Cok ihtiyacim var konusmaya ama nail konu basligi acacagimi bilemiyorum yardime edin lutfen

Kizlar sitede konu nasil acacagim? Cok ihtiyacim var konusmaya ama nail konu basligi acacagimi bilemiyorum yardime edin lutfen

Eşi ve eşinin ailesine tıkla,yukarıda solda "Yeni konu aç" seçeneği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…