Hemen o adamı hayatından çıkarmalısın..
Karşı taraftaki kadının yerine koysana kendini..
Belki aranızda bişi yok insani normal sohbettir felan dicek arkadaşlar olabilir ama neden zamanını hayat arkadaşıyla paylaşmak yerine sizle paylaşmasına müsade edip zemin hazırlıyorsunuz..
Yani göz göre göre ben yuva yıkan kadın olucam dersiniz eğer duygularınıza yenilirseniz..
Etrafta bunca bekar erkek dururken çokmu arıyorsunuz evli yuva sahibi erkekleri ben anlamıyorum..
ANLAYAMIYORM!!
Avucunu yalayacaksin, ister hoslan, ister asik ol. Bu böyle canim benim, cünkü ne güzel söylemissin öyle adam evli ve cocuklu.
Ama senden birseyler isteyebilir yinede. Diggat et kendine
Evet forum adından belli !
Isin gücün yokmu senin kardesim?
Okul? Meslek? Calismak? Ne is yaparsin sen?
neden böyle yapıyosun okuyan kızları akılı mantıklı bilirdim sacma şeyler yapma evli adamdan başka nette kimse yokmuydu yani güzel kardeşim adamı bırak okulunu oku yadaa kendine bekar bi arkadaş bul bu genc kızlar neden kendilerini kücük düşürler anlamıyorum hic
Şu sıralar çok hassasım ve durumum kötü.. Bunu bir önceki konumu okuyanlar bilir.. Şu anda yine bir sorunum var.. Şu sıralar kendimi yalnız hissediyorum ve bu yüzden nette çok takılıyorum.. Ve biri ile tanıştım- yeni değil ayalr oluyo- ama şu anda daha sık konuşuyoruz .. benden büyük yaşı evli ve bir çocuğu var.. Bana iyi davranıyor dostça ... Ama yani birazda yakın ama belli bir sınır kouyor genelde.. Dertlerimi dinliyor, öneride bulunuyor felan.. Buraya kadar herşey çok güzel ama garip ki ondan hoşlanmaya başladımmm :S napıcam bennn
Şu sıralar çok hassasım ve durumum kötü.. Bunu bir önceki konumu okuyanlar bilir.. Şu anda yine bir sorunum var.. Şu sıralar kendimi yalnız hissediyorum ve bu yüzden nette çok takılıyorum.. Ve biri ile tanıştım- yeni değil ayalr oluyo- ama şu anda daha sık konuşuyoruz .. benden büyük yaşı evli ve bir çocuğu var.. Bana iyi davranıyor dostça ... Ama yani birazda yakın ama belli bir sınır kouyor genelde.. Dertlerimi dinliyor, öneride bulunuyor felan.. Buraya kadar herşey çok güzel ama garip ki ondan hoşlanmaya başladımmm :S napıcam bennn
iyi halt ediyosunuz...
etrafta birsürü bekar dururken ne anliyosunuz yaa evvli erkeklerden anlamiyorum.derdiniz ne yuva yikinca cocuklari babasiz birakinca icinizmi rahatliyor.zevk mi aliyorsunuz milletin yuvasini yikmaktan.biraz elinizi vicdaniniza koyasaniz düsünseniz o adamin esinin ne durumda olacagini cocuklarinin ne durumda olacaginida yapmasaniz böyle ihrenclikler.
dertlesmek istiyosanda baska insan mi yok evli erkeklen dertlesiyon.o adam onun bununla internette dert dinleyecegine gitsinde ilk önce karisinin derdini bi dinlesin.colugunla cocunla ilgilensin.
Gercekten öyle,bende senin gibi insanlardan tiksiniyorum, utanc verici ve zavallisincanim, akli basinda birisi olsan bu yasta hayatimi nasil kurtaririm diye düsünürdün.
Iyi egitim alip kendini gelistirmek varken böyle basitlesmenden dolayi seni kiniyiorum. Evli ve cocuklu bir erkekle ne yapacaksin?
Git söyle güzelfilinta genc bir erkek arkadas bulsana.
sen niye kendi hemcinlerinle dertleşmiyorsun da illa bir erkeğe ihtiyaç duyuyorsun.
tabi amaç farklı dertleşmek değil gönül ilişkisi kurmak.
adım 1- hemen bir word dosyanıs açıyorsun
adım 2- vgbhlfjjds.şlfkıdjfıhbvcdsjlbnc gibi saçma sapan tuşlara basıyorsun
adım 3- o adamla konuştuğun mailin şifremi değiştir bölümünü açıyorsun
adım 4- o yazdığın karmaşık metni kopyalıyıp yeni şifre- ve şifre tekrar kısmına yapıştırıyorsun
adım 5- o word dosyasını kaydetmeden kapatıyorsun
adım 6- pc ni kapatıp baştan açıyorsun....
adım 7- canın konuşmak isterse 24 saat burada online olunuyor... aynı şimdi yaptığın gibi konu açıp bizimle dertlerini paylaşıyorsun...
tatlım sakın ha allah korusun. şeytanları uzak tut kendinden. bu senın elinde... napıcam diyip de konuşmaya devam etme. zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?