hopp hopp dur bir dakika adama aşığım oda bana aşık adamı boşatıp ben evlenecğeim felan demedim tepkiniz çok sert.. burada zaten açıkça belirttim bu adamdan bişi beklemiyorum diyeee... Ben sadece böylece aptalca şeyleri neden yapıyorum gibisinden çözüm aramak için yazdım azar duymak için değil
ilk önce böyle böyle sen onun derdini dinler sonra o senin derdini dinler. gerisi gelir artik merak etme.
sen böyle devam ettigin sürece gelecek gerisi ....
Hakaret etmedimki ayni senin yazdiklarini tekrarladim.
Sen dedinki kendimden igreniyorum, bende dedimki evet bende senin gibi kizlardan igreniyorum burda hakaret nerde?
Neyse konumuza gelelim, hic kimse baska birisi icin ne yuvasindan olur nede cocugundan.
Ama citirdan hazir duran birisi varsa onu kullanir, bu böyledir haberin ola.
adım 1- hemen bir word dosyanıs açıyorsun
adım 2- vgbhlfjjds.şlfkıdjfıhbvcdsjlbnc gibi saçma sapan tuşlara basıyorsun
adım 3- o adamla konuştuğun mailin şifremi değiştir bölümünü açıyorsun
adım 4- o yazdığın karmaşık metni kopyalıyıp yeni şifre- ve şifre tekrar kısmına yapıştırıyorsun
adım 5- o word dosyasını kaydetmeden kapatıyorsun
adım 6- pc ni kapatıp baştan açıyorsun....
adım 7- canın konuşmak isterse 24 saat burada online olunuyor... aynı şimdi yaptığın gibi konu açıp bizimle dertlerini paylaşıyorsun...
tatlım sakın ha allah korusun. şeytanları uzak tut kendinden. bu senın elinde... napıcam diyip de konuşmaya devam etme. zaten biliyorsun ne yapman gerektiğini....
msn,facebook,telefon vs. o insanla hangi yollardan iletişim kuruyorsan hepsinden sil,mümkünse bunları kapatıp yenilerini al ve başka bi arkadaşın da dediği gibi eskilerinin şifrelerini unutup hatırlamayacağın saçma sapan bişey yap.kesinlikle ve kesinlikle (görüşmeme kararını bildirmek için dahi olsa) o insanla tek kelime bile iletişim kurma artık
ahlaksızsın,iğrençsin,zavallısın vs yazan arkadaşlara söylüyorum: arkadaş belli ki yaptığının iyi birşey olmadığının farkında ve bundan vazgeçecek cesareti almak için buraya konu açmış.onun yaptığını siz nasıl nitelendiriyorsunuz bilmiyorum ama sizin yaptığınızın "TERBİYESİZLİK" olduğu kesin!kimseyi bu şekilde kınamayın,büyük konuşmayın.yarın öbür gün sizin ya da çoluğunuzun çocuğunuzun başına gelir
azar duymak istemiyosan hemen gözlerini kulaklarını adama kapatıyorsun kendine ceki düzen veriyosun ya hic düşünemiyomusun ya adamda senin gibi hatta dafazla şeyler düşünmeye başlarsa o zaman ne olacak gülüm dönülmez yolamı girceksin hadi büyük sözü dinle sonunda üzülme
azar duymak istemiyosan hemen gözlerini kulaklarını adama kapatıyorsun kendine ceki düzen veriyosun ya hic düşünemiyomusun ya adamda senin gibi hatta dafazla şeyler düşünmeye başlarsa o zaman ne olacak gülüm dönülmez yolamı girceksin hadi büyük sözü dinle sonunda üzülme
teşekkür ederim yorumun için gerçekten çok saoll :Sben burada ağlıyorum bana tiksinçsin zavallısın diye yorum yapıyorlar.. anlamıyorum zaten durumum kötü bir de siz itin beni çok sağolunn
Amacsizmi?
Hani üniversite okuyordun, bu bir amac degilmi?
Sagliklisin? Bu bir amac degilmi?
Baskalarinin bile bileevli ve cocuklu olan bir erkekmi senin amacin?
yaa çok garip ama mesajlarını heyecanla bekliyorum.. O bana ilgi gösteriyor gibi değil ama dertlerimi dinliyor felan.. Konuyu sapıtan benim galiba..
sıkıntıdan olmadık kişilere sarıyorum olmadık şeyler yapıyorumm ? Bunun için yardım istiyorum ne yapıyım ben şimdiii
kıyamam sana ben....
aslında itmek değil,sadece bu tüm bayanların çok hassas olduğu bir konu bu sende hak verirsin..
Sen şimdi içinde bulunduğun durumu biliyorsun ama konuyu açışındaki yazın hani diğer cevaplarda verdiğin gibi''neden ben böyle yapıyorum'' gidi durmuyor hiç.. Şimdi okuyunca sende bize hak ver ki ana ilgim artıyor diye günah çıkartıyormuşsun gibi anlaşılıyor... Her okuyan da refleks olarak aşırı tepki veriyorlar.. ama inan konu açıklaman sandığın gibi anlaşılmıyor....
tabi bu kimseye hakaret etme hakkı vermez... ama işte öle bir durum oldu...
Adamı masumlaştırmayın... Dertlerinizi dinlemek ilk adım, güveninizi kazanacak... Konuyu o da sapıtacak "zamanı geldiğinde"... Konu açtığınıza göre siz de yanlış yaptığınızın farkındasınız ve bu durumdan rahatsızsınız... O zaman sorunuza gelelim...
Ne yapabilirsiniz?
Siz evlendiğinizde başka genç kızların "sıkıntıdan olmadık kişilere saracağı tutarsa" sizin eşinizi seçmemeleri için dua etmeye başlayabilirsiniz mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?