evli-çocuklu

ilk önce böyle böyle sen onun derdini dinler sonra o senin derdini dinler. gerisi gelir artik merak etme.
sen böyle devam ettigin sürece gelecek gerisi ....

msn,facebook,telefon vs. o insanla hangi yollardan iletişim kuruyorsan hepsinden sil,mümkünse bunları kapatıp yenilerini al ve başka bi arkadaşın da dediği gibi eskilerinin şifrelerini unutup hatırlamayacağın saçma sapan bişey yap.kesinlikle ve kesinlikle (görüşmeme kararını bildirmek için dahi olsa) o insanla tek kelime bile iletişim kurma artık

ahlaksızsın,iğrençsin,zavallısın vs yazan arkadaşlara söylüyorum: arkadaş belli ki yaptığının iyi birşey olmadığının farkında ve bundan vazgeçecek cesareti almak için buraya konu açmış.onun yaptığını siz nasıl nitelendiriyorsunuz bilmiyorum ama sizin yaptığınızın "TERBİYESİZLİK" olduğu kesin! kimseyi bu şekilde kınamayın,büyük konuşmayın.yarın öbür gün sizin ya da çoluğunuzun çocuğunuzun başına gelir

ilk önce böyle böyle sen onun derdini dinler sonra o senin derdini dinler. gerisi gelir artik merak etme.
sen böyle devam ettigin sürece gelecek gerisi ....

ya arkadaşım neden anlamıyorsun derdim adam değil kendimmmm .. kaç defa sölicemm.. resmen depresyondayımmm ..

azar duymak istemiyosan hemen gözlerini kulaklarını adama kapatıyorsun kendine ceki düzen veriyosun ya hic düşünemiyomusun ya adamda senin gibi hatta dafazla şeyler düşünmeye başlarsa o zaman ne olacak gülüm dönülmez yolamı girceksin hadi büyük sözü dinle sonunda üzülme

Canim benim ya, aglama kiyamam...
Bak hayat cok güzel ama bazi kurallar vardir ona uyulmadigi takdirde yanarsin.
1. evli erkeklere bakilmaz.
2. dürüst ve haysiyetli olunur.
vs. vs.....

zavallısın bilmem nesin diyorsun.. tamam öyle bile olabilriim ama şu durumumda ateşe niye körükle geliyorsunn .. anlayamıyorum

vaowww hayran kaldım yönteme. bende bilg. öğretmeniyim kız meslekte benim kızların başı çok derde giriyor. süper bi yöntem öneririm artıkım

çok saol yorumun için canım ..ben bu duruma düşmek ister miyim sanki.. şu an bile ağlıyorum önümü göremiyorum ben amaçsızım niye anlamıyosunuz .

Hatalar insanlar icindir ama öyle hatalar vardirki bile bile can yakanlari uyariyorum burda. Sana yardimci olmaya calisiyoruz yoksa bana ne.Ne halin varsa gör.

Sadece empati yap. Sen o adamın karısı olsaydın?
Aramızda bir şey yok dertlerimi dinliyor diyorsun. Yine de kaç kadın ister eşinin, kendisinin tanımadığı bir başka kadının gizli gizli dertlerini dinlemesini?
Masum bile olsa, niyet iyi bile olsa kaç kadın katlanabilir bu duruma?
Sen yaptığını masum göstermeye çalışıyorsun niyetim boşatmak değil diye.
Ama yaptığın yine de çok yanlış. Sen de duygusal boşluktasın anladığım kadarıyla. O nedenle etkilendin adamdan, ama yol yakınken dön.
Başka bir arkadaşın dediği gibi o msn in ya da görüştüğün neyse o hesabın şifresini kendin de öğrenemeyecek şekilde değiştir.

En yakın arkadşaım bni bir erkek için bıraktı ondan bir bayana derdimi açamadım..ayalrdır tnaıdığım biri vrdı oda bu adamdı en sıkıntılı anımda zayıf anımda geldi ondan böle oldu .. yoksa ben kucağına atlamadımm .. zaten konuşmıcam artıkk ben yapacaklarıma değil yaptığıma ağlıyorum

Amacsizmi?
Hani üniversite okuyordun, bu bir amac degilmi?
Sagliklisin? Bu bir amac degilmi?
Baskalarinin bile bileevli ve cocuklu olan bir erkekmi senin amacin?

kesinlikle adam da hissediyordur bişeyler hissetmese çok mu meraklı milletin derdini dinlemeye. şahsen ben çocuk fikri oluşunca yani ihtiyaçtan forumkolik oldum ondan önce nette çok canım sıkılıyordu girmiyordum face aç kapa tamam.

bu adamın eşi internette sizle dertleştiğini biliyomu eşinin yoksa gizlimi ?! ki eğer gizliyse ve bunu biliyosanız siz resmen kendinizden iğrenilmesini hakediyosunuz yok eşiylede tanıştım ama ben duygularıma hakim olamadım uzak durun yazık günah derim size değil adamın eşine !

teşekkür ederim yorumun için gerçekten çok saoll :S ben burada ağlıyorum bana tiksinçsin zavallısın diye yorum yapıyorlar.. anlamıyorum zaten durumum kötü bir de siz itin beni çok sağolunn

kıyamam sana ben....
aslında itmek değil,sadece bu tüm bayanların çok hassas olduğu bir konu bu sende hak verirsin..
Sen şimdi içinde bulunduğun durumu biliyorsun ama konuyu açışındaki yazın hani diğer cevaplarda verdiğin gibi''neden ben böyle yapıyorum'' gidi durmuyor hiç.. Şimdi okuyunca sende bize hak ver ki ana ilgim artıyor diye günah çıkartıyormuşsun gibi anlaşılıyor... Her okuyan da refleks olarak aşırı tepki veriyorlar.. ama inan konu açıklaman sandığın gibi anlaşılmıyor....
tabi bu kimseye hakaret etme hakkı vermez... ama işte öle bir durum oldu...

Amacsizmi?
Hani üniversite okuyordun, bu bir amac degilmi?
Sagliklisin? Bu bir amac degilmi?
Baskalarinin bile bileevli ve cocuklu olan bir erkekmi senin amacin?

o adam değil diyorum yaa... ona kadar düştüm ben diyorum evli bir adama kadar düştüm ben buna ağlıyorummm

yaa çok garip ama mesajlarını heyecanla bekliyorum.. O bana ilgi gösteriyor gibi değil ama dertlerimi dinliyor felan.. Konuyu sapıtan benim galiba..

sıkıntıdan olmadık kişilere sarıyorum olmadık şeyler yapıyorumm ? Bunun için yardım istiyorum ne yapıyım ben şimdiii

Adamı masumlaştırmayın... Dertlerinizi dinlemek ilk adım, güveninizi kazanacak... Konuyu o da sapıtacak "zamanı geldiğinde"... Konu açtığınıza göre siz de yanlış yaptığınızın farkındasınız ve bu durumdan rahatsızsınız... O zaman sorunuza gelelim...

Ne yapabilirsiniz?

Siz evlendiğinizde başka genç kızların "sıkıntıdan olmadık kişilere saracağı tutarsa" sizin eşinizi seçmemeleri için dua etmeye başlayabilirsiniz mesela...

resmen daha hakaret ediliyo.. herkes hassas diye ben bir daha konu felan açmayım kendi içime atıyım.. daha beter oluyum o zaman. peki arkadaşlar saolun yinede..

derdim şu anda adam değil .. zaten arkadşaın dediği gibi kişiyi sileceğim.. sorun benim bu kadar kötü durumda olmam .. kimsenin eşini ayartmaya felan çalışmıyorum yaa niye anlamıyorsunuz ..

ayrıca konu açtığınızda eleştirilere açık olun biraz bu nedir ya isterseniz konularınızı açmadan bizim neler dememiz gerektiğini açan bi konu daha açın biz ordan bakar yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…