boyutların hakarete kadar gideceğini tahmin edemedim özür dilerimmayrıca konu açtığınızda eleştirilere açık olun biraz bu nedir ya isterseniz konularınızı açmadan bizim neler dememiz gerektiğini açan bi konu daha açın biz ordan bakar yazarız
Sana tavsiyem bir günlügüne hastaneye git ve orda hasta yatanlari gör belki aklin basina gelir.
Gencsin, sagliklisin daha bundan güzel birsey olabilirmi?
Birde üniversite okuyorsun, ne mutlu sana, bunu isteyipde yapamayan o kadar genc izlarimiz varki...
Gelmis burda agliyorsun. Aglanacak hic bir neden yokken.
Hayat cok kisa hic bir erkege degmez, kendini sev, kendine deger verki...günün birinde seni gercekten sevende ciksin karsina.
derdim şu anda adam değil .. zaten arkadşaın dediği gibi kişiyi sileceğim.. sorun benim bu kadar kötü durumda olmam .. kimsenin eşini ayartmaya felan çalışmıyorum yaa niye anlamıyorsunuz ..
arkadaşım ortalıkta bir sürü bekar yakışıklı genç adam varken, evli ve çocuklu adamı ne yapacaksın allah aşkına? madem sapıttın doktora git. sıkıntıdan birilerine sarıyorsanda boş zamanını elalemin kocasına sarmakla geçireceğine git hobi fln bul.
Rica ederiz.
biz burda siz genclere yardim etmek icin variz. Takma kafana.
Inan bana, günün birinde gercek aski buldugunda bu hallerine güleceksin.
Hadi, kendine ceki düzen ver bakayim.
çok sevdiğim bi arkadaşım ayrılmış bi ailenin çocuğu ve böyle bi aldatma sebebiyle ne kadına ne adama bişey olmuyo olan çocuğa oluyo ben bunu gözlerimle gördüm! ve kimse kusura bakmasın bu durumda hiç sakin konuşmam evli olduğunu bildiğin adama daha başta o gözle bakmak hata bu adamın çocuğu var çocuğu bundan daha büyük ne olabilirki !!!
tekrarlıyorum kimsenin kocasını ayartmıyorummmmm ... konuşabileceğim tek kişi oydu o zaman.. o yüzden etkiledi benii ..
ben olmadığın için anlayamazsın.. zaten açıklayamam da ne olduğunu.. zaten şahsiyet bnm ona ilgi duyduğumu bile bilmiyor.. ben farklı bir şey sormak için bir mesaj atmıştım sonrası geldi işte..sencede bahane değilmi bu ? adamla internetten tanışmışsın internette bekar yokmuki onlarla konuşsaydın hem en başta bu adamı diyemedinmi evli barklı adamsın karın biliyomu senin milletle dertleştiğini bilmem ne
işte bak bensana demiştim herkes acımasızca eleştiriyor cünkü bu konu hassa bi konu bak üzülüyosun hadi yanlış yaptıgını sende biliyosun degişmeye calış cabala yap işte bişeyler ama bu adam olmadan tamam
derdini dinlemesi senin kalbini calmasi icin yeterli mi?Hem bahsettigin adam gercekten iyi ahlakli bir adam olsa ne isi var nette tanimadigi kizlarin derdini dinliyor, yazisiyor?Senin baban,yada etrafinda tanidigin evli erkekler bos zamanlarinda nette genc kizlarla mi yazisiyor.Cevabin ''hayir'' sa bu adamdan uzak dur
senin onceki konunu da okudum,bunca sey yasayan biri olarak cok daha dikkatli olman gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?