- Konu Sahibi whitewitch
-
evlilik dışı yaşamak ona göre ayıp değil de bebek yapmak mı ayıp yani??Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
canım sakın ha aldırmaaaaMerhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((
Merhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((
evlilik dışı ilişki günah değil de o ilişkiden olan çocuğu aldırmamak mı günah!!!Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
muhat tesekkur ederim, inanin bana destek olsn kimse yok sizler disinda) allah hepinizden razi olsun..
buradakilerin sana destek olması hiçbirşeyi değiştirmez o çocuk snn karnında ve büyütürken bureadakiler değil senn etrafında o bbeği istemeyenlerle birlikte olacaksın veya olmayacaksın bunu yaparken düşüneceketin en başında şimdiden sonra allah kolaylık versin heleki birde burada bebek hasreti çekenlere bu soruyu soruyorsun sana git aldır diyecek kadar vicdansızını bulamazsın burada zaten.. Selametle...
iki yetişkinin hatasının cezasını o küçük can mı çekecek .Rabbim o meleğin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?