evli degilim ama hamileyim;(

evlilik dışı çocuk sahibi olmak neden ayıp olsun,ahlaksızca olsun. evlilik, evlenen kişilerin toplum statüsünde ki haklarını korumak için vardır. yada birliktelikten olacak bebek hakları için. seksi meşrulaştırmak için değil. anne adayının bebeği için hayat koşulu oluşturabilecek durumu var,tartışmamız gereken konu da bu. toplumsal ahlak değil..

siz hangi toplumda yasiyorsunuz acaba merak ettim cidden o cocuk dugunca ne olucak adam kabul etmiyor zorla kimligie adamin isminimi yazacak cocuklarin cevresi cok acimasiz oluyor o cocugun basina neler geleck nasil dislanacak adam istese keske ama istemiyorum aldir demis olan olmus ben gerisini dusunuyorum

Maaşınızda, evinizde varmış daha da rahat olmanız gerekiyor, Allaha sığının, evladınıza iyi bir annelik yapın.
Önünüze engeller koyanlarla muhatap olup canınızı sıkmayın, hamileliğinizin tadını çkarın..

Sevgilin yada her neyse o sana sahip çıkmayabilir anladığım kadaryla ailende istemiyor bebeğini ama bnm sana tavsiyem sen sahip çık bebeğine madden ayakta durabilecek birine benziyorsun her ne pahasınaa olursa olsn elini evlat kanına bulama vicdanen çok rahatsız olursun sonra gitmek isteyen gider bu yaşından sonra çokta önmi yok bnce yanındakilerin nikahın olmuş olmamış bi önemide yok bi yerden sonra bu can bi imzaya bakmiio

canım yaşadıkların çok zor allah yardımcın olsun
ama belli ki sen de istiyorsun bu bebeği
allahın mucizesi menapoz öncesi bu bir mucize olablir
üstelik tek seferde tutması daha bir manidar değil mi
bu bebek senini sınavın tatlım, sakın aldırma
evet aldırma demek kolay, zorlukları çok yalnız bebek büyütmenin ama,
zor diye de bir meleğin canına kıymak saçma ve bencilce değil mi???
ayrıca çocuk dışlanacak diye ölsün mü yani ben de onu anlamıyorum????!!!!

her çocuk bir özelliği güzünden illa ki dışlanmıştır
ne yapaşım yani dışlanacak diye hamile mi kalmayalım
o doğsun büyüsün, sen bilinçli bir kadınsın, oturur konuşursun evladınla, konuşarak her şey halledilir
anlayacak yaşa geldiğinde durumu olduğu gibi anlatarak kıyamadım canına dersin ve her şeye rağmen seni bu yaşa getirdim dersin daha da değerli bir anne olursun hata.
şimdiki çocukların yarısı zaten anne baba ayrı yaşıyor yalan mı??
kim kimi dışlayacak??? aaaa senin baban yok mu diyecekler
onlar türk filmlerinde kaldı bence

soranlara kısa bir evlilik sonrası boşandım demek çok mantıklı dğeil m
yakınların zaten biliyor durumu, uzak olan insanlar da böyle bilebilir mesele bu da bir çözüm
hazal bu lafına bayıldım
Kendini bir cana kıyacak kadar güçlü hissediyorsan ..
Bu işi tek başına üstelnemeyi hayli hayli yaparsın.
bu lafı ben de tekrar etmek istedim

çok haklısın arkadaşım
bak bence zaten seni bebeğini aldırmayan güçlü kadın olarak gördüğünde anlayacak o şu an bir şok yaşıyor bence, atamamış üstündden
insanlık hali yani tamam ben de uyuz oldum sevgiline ama belki de anlar gün gelir, hepimiz insanız hatalar yapabiliriz
senin güçlü halini görünce kıyamaz size belki de bu da olablir
sonuçta uzun bir birlikteliğiniz var evli olmasanız bile

aynen bu da bir çözüm
bak çözümler çok arkadaşım, boşanmayla anlaşmalı sade bir nikah da seni kurtarabilir
düşünülürse çareler bulunabilir

Son düzenleme:
bir laf söylemiştim yine söyleyeceğim bence senin durumunun kilit noktası bu ;

giden sevgili geri döner, küsen aile barışır, seni dışlayacak insanlar zamanla seni anlar, amaaaaaaaaaaa
canına kıydığın yavrun asla ve asla geri gelmez
o yüzden onun canına kıydığında yaşayacağın pişmanlığın yükü, bu zorlukların yüküyle kıyaslanamaz asla ve aslaaa

bece bu konuda kaybedeceklerini kıyasla
yavrunu kaybetmek mi zor, insanlarla savaşmak mı??

Cocuk istemeyen erkeklerin genel yapisi

Karsisindakini suclu hissettirme..
Bu oyunlara gelmeeee.

kızlar konuyu ta başından takip ediyodum bebeğe ne olduğunu merak ettim annenin diğer konulardaki msjlarına baktım yazdıklarını okuyunca çelişki gördüm buyrun sizdee okuyun

26 Nisan'da idrar testi ve 27sinde kan testinde öğrendim. Herkesin dileklerine katılıyorum. Şükürler olsun ve Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah. Bir kızım var ama 15 yaşında ben unutmuşum bu işleri, kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var benimde, özellikle sağ tarafta. Son adet tarihim 27 Mart ve kanda Beta Hcg 800 çıktı, henüz ultrasonda görünmez dediler. Sizler?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
biraz agır konuşucam belki ama kusura bakmayın
suan 40 yaşındasınız ve 5 yıllık bi ilşkiniz var ger bu insan sizinle evlilik çocuk dusunseydi zaten simdiye kadar evlenmişti bence çunku 40 yaşından sonra hamilelik çok daha risrkli
öncelikle erkek arkasaşınızın sizi kullandıgını dusunuyorum
ikincisi de siz rahatsızlıgınızdan dolayı korunmadan ilşki yaşamışsınız çunku ikinizde hamile kalmıyacağınızı dusunmuşsunuz
erkek arkadaşınız kendini kandırılmış hissediyo olabilir
ama bence burdaki en onemli nokta
Rabbim size o bebeği vererek şu anda hem sevgilinizi hem sizi sınıyo
çunku eger bebek olmasa siz yine bu zinaya devam edecektiniz aklınızdan evlilik de geçmeyecekti bilmem anlatabildim mi

ne yapabilirsin? onu evlenmeye ikna etmelisin, madem ortada bir çocuk var işin resmiyete dökülmesi gerekir. bebeğini aldırman doğru değil, bir cana kıymak cinayetten farksız olur ayrıca kendi çocuğunu sahiplenmek zorunda. şimdi ah vah etme zamanı değil, sevgilini al karşına bundan sonra ne yapacağınızı planlayın. ailene gelince şu anda hassas olmaları normal ama ilerde kabulleneceklerini düşünüyorum..

ben 23 yaşındayım benim annemde sizin yaşınızda bu yüzden akıl vermeye haddim yok ama şuan karnımda oynayan bebişime ne olursa olsun kıyabileceğimi hiç düşünemiyorum tabi buda sizin sınavınızmış Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin inş

insanlar bebek sahibi olabilmek için yıllaraca uğraşıyorlar, her ne kadar evlilik dışıda olsa bir can var ortada. ne olursa olsun dünyaya gelmesi taraftarıyım.

çok üzüldüm yazılanları okurken şimdi şöyle birşey var tuzu kuru olan insanlar için yorum yapması kolay işte zina yaparken aklın nerdeydi gibi konuşanlar böyle birşey yaşamadıkları için bilemezler bende bilmediğim için kesinlikle ne sizi yargılama nede başka birşey yapma hakkına sahip değilim. boşanmışsınız diye sevgiliniz olmayacak veya birşeyler yaşamayacaksınız diye bir olay yok bunlar insanların kendilerine kalmış tercihlerden başka birşey olamaz. birisi yazmıştı sperm bankası diye o süper bi fikir bence yada başka bir ilçeye tayin alabilirsiniz anladığım kadarıyla o çocuğu aldırmak istemiyorsunuz siz aldırmayın yapmayın hem size yeni bir umut olur hemde oğlunuza yoldaş boşverin o kişi sizin yanınızda olmasın emin olunki o zaten pişman olacak ve bence çocuğuma babasını sorarsa ne diyeceğim mevzusunu şimdiden düşünmeyin emin olun o çocuk şu an babası olan adama sahip olmaktansa sırf annesine sahip olmayı tercih edecektir. allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…