- Konu Sahibi whitewitch
-
haklısın aynen öyle çok yazık.. rabbim kıymet bilenlere nasip etsin bizleride ayırmasın canım..
Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
Grimsi, Allah sizden razi olsun, icime su serptiniz. Ben de boyle dusunuyorum. Zaten doktorlar bana premenopoz demisti, Amh degerim 0.01, ve o ay sadece bir kere birlikte olduk, benim icin bir mucize, ama anlatamiyorum kimseye:;( Devlet memuruyum, mmaasim ve evim var, ben kendim bakarim, soyadimi veririm diyorum ama ne babasi ne benim ailem kabul etmiyor. 5 yildir tanidigim adam bir canavara donustu, beni ahlaksizlikla sucluyor, evlilik disi cocuk nasil yaparmisim bu toplumda? Gunah diyorum, asil istenmeyen cocugu dogurmak gunah diyor. Kafam cok karisik, cok yalnizim, Allahtan baska kimsem yok;((
Herkese tek tek cok tesekkur ederim, dunyada benim gibi dusunen insanlar da varmis, Allaha sukur) ilk cocugum da benimle kaliyor evet, benim endisem beni terketmesi degil aslinda, zaten her kosulda bir daha asla onunla gorusmeyi dusunmedigimi soyledim kendisine. Tek endisem, insanlarin tepkisi, arastirdim, bebrk benim soyadimi alacak, baba adi yerine de ben ne soylersem o yaziliyormus. Isyerimde herkes evli olmadigimi biliyor. Karnim buyuyunce onlara ne diyecegim? Hadi onu gectim, cocugum buyuyunce babasini sordugunda ne cevap verecegim? Babasi dislanacagini, hep kendini kotu hissedecegini soyleyerek bu dusuncelerle beni korkutuyor. Halbuki sahip ciksaydi hersey cok normal olabilirdi;(( Ilk cocugumu da yalniz buyuttum, esimden cocugum 8 aylikken ayrildik, sanirim kaderim bu ( Hepinize desteginiz icin cok tesekkur ederim. Yalniz olmadigini bilmek cok guzel bir duygu. Binlerce insanin bu mucize icin ne kadar ugrastigini biliyorum ve ben de kendi mucizeme sahip cikmak istiyorum. Bu arada bebek 6 haftalik olana kadar babasi hep, karar senin, ben yanindayim, sorumlulugumun farkindayim demisti. Bekleyelim, bakalim kese var mi, kalp atisi var mi, bugune geldik, Megerse kese ya da kalp atisi gorulmeyecegini ummus??? Kardesinin bebegine oyle olmustu. Kalp atisini gorunce omuzlari coktu resmen doktorda;(((
Merhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((
Herkes yasadigini kendisi biliyor, bazen o kadar caresiz hissediyor ki insan, bir fikir almak istiyor, tabii ki, gunah da, sorumluluk da benim, ve cekiyorum da zaten merak etmeyin
Herkes yasadigini kendisi biliyor, bazen o kadar caresiz hissediyor ki insan, bir fikir almak istiyor, tabii ki, gunah da, sorumluluk da benim, ve cekiyorum da zaten merak etmeyin
Merhaba, ben 40 yasindayim, 5 yildir suren bir iliskim var ama evli degiliz. Hic beklemedigim bir anda hamile oldugumu ogrendim. onceki evliligimden bir oglum var. Bebegin babasi once dogur derken, sonra vazgecti, ben yapamam, hazir degilim, planlamadik diyor. 8. haftaya girdik. Herseyi yaptim ikna etmek icin, ailesiyle konustum, ultrasonda gosterdim, umru degil, beni tehdit ediyor. Kendi basina karar veremezsin, doguracaksan ben yokum diyor, ne yapmaliyim? cok uzgunum, bebegimi dogurmak istiyorum, doktorlar da bu son sansin dedi. lutfen yardim;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?