evli degilim ama hamileyim;(

haklısın aynen öyle çok yazık.. rabbim kıymet bilenlere nasip etsin bizleride ayırmasın canım..

amin canım inşallah.inanın sadece o bebeğe üzüldüm.her insan hata yapabilir bu kimseyi ilgilendirmez herkesin sevabı günahı kendine neyse ben bu konuda hiç hoşgörülü olamayacağım için susmam gerek sanırım

Kendini bir cana kıyacak kadar güçlü hissediyorsan ..
Bu işi tek başına üstelnemeyi hayli hayli yaparsın.
Asla ama asla yapma yada doğur bana gönder ben bakarım benim olsun hihij hihij
Öperim onu ya bebeklere karşı bu sevgim hiç bitmeyecek sanırım

Zor durum, zor karar...
aldırsan o cana yazık, aldırmasan hayat burdaki yorumlar kadar kolay olmayacak...
Allah yardımcın olsun...

yaşınızdan dolayı size ablam diyeceğim lütfen aldırmayın ilişki yaşarken iyimişte çocuk olunca mı olmaz oluyorişiniz eviniz varmış lütfen aldırmayın ha hayattaki çocuğunuz canına kıymışınız ha karnınızdaki bebeğinizin canınabakın ben çocuğum olsun diye doktor doktor geziyorum maddi manevi çocuğunuzun her ihtiyacınız karşılayabilirsiniz...rabbim verdiyse bunda da vardır bir hikmet rabbim yardımcınız olsun

insanlar ne der diye düşünerek bu hayat yaşanmaz. eğer o çocuğu istiyorsanız doğurun. sizin için zor olacak, çok kolay bir hayatınız olmayacak ama anne olmak her şeye değerdir herhalde. o sizin şansınız ve bence çok güzel bir mucize. toplumdakiler de kendi hayatlarına baksın. ve bu durumu eleştirmeye kalkışanlar kendi günahlarının derdine düşsün.

Millete sperm bankasından sperm aldım de kimin umrunda iki konuşurlar sonra unuturlar o bebeğin sağlıklı canına bie bile kastedmek katil olmak demek bir ömür vicdan azabıyla yaşarsın bide yaşında büyük halbuki bir erkekle evlenmeden böyle şeyler yaşamanın senin zararına olacağını bilmen lazımdı bu zamana kadar niye evlenmediniz çok merak ettim kesin sevgilin istememiştr karakterini belli etmiş aslında nasıl bi ayakçılık adamdaki bebeğin kalbi atmasa senle yaşamaya devam edecekmiş bide ahlakdan bahsediyo seni kullanmış resmen çok sinirlendim bir erkekte önce Allah inancı varmı ona bak bundan sonra birde vicdanı varmı bu ikisi yoksa herşey beklenir böylelerinden biz kadınlar öyle safı oluyoruzki bazen... sevgilin kaç yaşındaydı

canım, aynı durum nişanlı bir tanıdığımın başına da geldi. kız hamile kalmış, adam başta "o bebeği doğurursan ikinizi de öldürürüm" diyecek kadar kafayı yemiş. sonra ne mi oldu? 5. ayda evlendiler gayet mutlular sen kıyma bebeğine her şey yoluna girer Allahın izniyle...

aklıma bişey geldi belki saçma bulacaksınız ama :)
çocuk illaki babasını soracaktır.
siz arkadaşınıza sadece 6 aylık bi evlilik istediğinizi söyleseniz.
hatta evlenmeden öncede anlaşmalı boşanma için yazıyı imzalar verirsiniz.
ciddiyetinizi anlar, ilerde de çocugunuza evlendik boşandık dersiniz :)
anlaşmalı evlilik yani :)
belli mi olur nikahta keramet vardır :)

Evlilik dışı çocuk yapmak ayıp ama yaşamak ayıp değil adama göre gerçekten tam bir gerizekalı kusura bakma.
VAlla anladığım kadarıyla sen bu bebeği istiyorsun.Bakıcak durumunda var gibi anladım.Milletin ne dediği hiç ama hiç önemli değil.
Hiç kimse hayatını millet ne der diye yaşamamalı bence.Herkesin hayatı kendine.Ve insanlar okadar insafsızki.Hep iyisindir,herşeyinle örnek bi insansındır.Ama tek bi hata yaparsın yerin dibine sokarlar.Bu konuda insanlar nankördür.O yüzden onları kesinlikle takma.

Hamileyken eşleri şehit olan, vefat edenler var.
Veya baştan çok isteyip çocuk doğunca ortadan tüyenler var.
Hiç biri çocuklarından vazgeçmiyor.
Gideceğim ya da kalacağım diyene göre iş yapmayın.
O lafı söylediği anda kapıyı gösterin ve hayatınıza devam edin.
Size bir emanet teslim edilmiş.
Allah izin verirse doğurun, büyütün sevgiyle.

sekiz hafta olmuş zaten.. artık alınamaz diye biliyorum..

Bebeğine sahip çıkamayacak kadar ş...sizse defolsun,yokum diyorsa verin eline eşyalarını gitsin Allah büyük rızkını verir. Bence de siz bebeğinize sahip çıkın

Allah yardımcınız olsun.

sunu bir kere daha soyleyim, bana doktorum, kan degerlerine gore premenopozdasin, istesen, tup bebek de denesen aska cocugun olmaz dedi, ve ben de sadece bir kere korunmadim. Evet hataliyim, ama hic beklemedigim bir seydi, neyse cok da uzatmayim, adam bana israrla dogur, yanindayim dedi, 2 hafta boyle gecti, sonra birden degisti, hakarete, tehdite basladi, brn zaten o gunden beri ondan ayriyim, gorusmuyorum, bana mesajla, maille ulasiyor, asil babanin istemedigi cocugu dogurmak gunah, cocuga yaptigin gunah diyor ve ben dogurmak isteyerek bencillik mi yapiyorum die fikir almak istedim sadece. Hayatin zorlugunun da, pek cok insanin durumunun zorlugunun da farkindayim. Kimseyi kirmak da istemedim, kimseden bir beklentim de yok dogal olarak.

Herkes yasadigini kendisi biliyor, bazen o kadar caresiz hissediyor ki insan, bir fikir almak istiyor, tabii ki, gunah da, sorumluluk da benim, ve cekiyorum da zaten merak etmeyin

Herkes yasadigini kendisi biliyor, bazen o kadar caresiz hissediyor ki insan, bir fikir almak istiyor, tabii ki, gunah da, sorumluluk da benim, ve cekiyorum da zaten merak etmeyin

bu çok zor bir karar helede o çocuğu istiyorsan doğurmayı

gerçekten zor allah kolaylık versin
hani şuan keşkeler için çok geç kalınmış ama korunmak lazım ne olursa olsun lazımdı yani ama geçen geçmiş
şimdi önünüze bakmak gerek

benim naçizane fikrim şudur ki bu çocuğu siz istiyorsanız doğrun
ama istemiyorsanız doğurmayı düşünmeyin aldırın
yani şapkanızı önünüze alın ve düşünün hangi istek sizde daha ağır basıyorsa onu yapın kanımca
ama aldırmak istemediğiniz bir çocuğu aldırmayın asla

farkettiğim kadarıyla güçlü bir kadınsın sen. sorumluluğunu alabiliyorsan, kimseye seni yargılamak düşmez. bide, bu hayatta bu benim başıma gelmez dememeli insan. çünkü kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. bence erkek arkadaşında aldırmadığını görünce sahip çıkacak sana. şu anda planlamadığı, beklemediği birşey olduğu için böyle tepki vermiştir. Rabbim yardımcın olsun. bizi de haberdar et

yanlız başına bir oğlan çocuğu büyütürken,birde bebek ekleyip yanlız başınıza 2 çocuk büyütmenin,bu eziyeti kendinize herşeyden önce yaşayacağınız sıkıntıların ve bunalımların oğlunuza nasıl bir etki yapacağınızı düşündünüzmü.ne demek son şans ya?illaki doğurmanızmı lazım.oplunuzun mutlu huzurlu ve güçlü bir anneye ihtiyacı var,ona bunu yapamazsınız.biraz sertmi konuştum bilmiyorum ama hemen aklıma oğlunuz geldi,kararlarınızı tek başınıza alamazsınız,üstelik adamda istemiyorum demiş.daha ne ? neyin son şansı?

ya birde çalışmıyorsan nasıl bakacaksın hadi çalışıyorsun kreşlerde bakıcılardamı büyüyecek bu bebek.hormonlar nedeniyle sağlıklı karar veremezsınız duygusal davranırsınız.

Üff çok zor bi durum Allah yardımcın olsun feraha kavuştursun adamla bi konuşmayı dene sorumluluğu al de 5 yıl az değil madem 5 yıldır berabersiniz niye evlenmediniz maddi durumda iyiyse bu durum belki göründüğünden daha karışıktır madalyonun görünen yüzüne yorum yapılmaz bana mantıksız geliyor üni öğrencisi değilsin maddi olanakların var e niye evlenmedin bu adamla 5 yılını heba ederken niye düşünmedin bunları şimdiye tekrar evlenip ikinci çocuğunu yapmıştın çoktan adamın bu çocuğu istememesinin altında ne yatıyo bilemedim 5 yıl az değil...

Sevgili arkadaşim öncelikle tebrikler, Allah sana bir mücize bir hediye göndermiş sakın ama sakın o hediyeye zarar verme, kendin doğur boşver sevgilini, sana şimdi sahip çıkmayacakta ne zaman çıkacak, böyle birine zaten artık güvenemezsin, Allah var herşeyde bir hayır var, belki bu bebek senin hayatında inanilmaz değişıklere sebep olacak, ama sakın bu günaha girme, benim yaşim31 menepoza girme tehlikem var, şimdi karnımda 8 haftalik bir bebek olmasini cok isterdim bebegim yok, ama Rabbim şimdilik böyle nasip ediyor, bu sana verilmiş bir mücize, mücizene sahpi çık, bırak o adam günaha girsin, Allah yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…