Evli değilim ve hamileyim.

Offf cok üzücü bu yaa ailen kabul etse bile eşin nikahi bassa bile kuzum esinin aileside istemiyorsa :( bu bir ömür boyu basina kakilacak daha istemeden mecbur biraktin bizi kendine diyecekler eşin ve ailesi üstünde hiç bi söz hakkin olmayacak naptin be yavrum yaaa :( yeminle cok üzüldüm ben :(((

Biz çocuk diye çırpınıyoruz Allahım vardır bir bildiğin kime vereceğini bilensin sen isyan etmek istemiyorum

Evlenceksiniz, gerekirse okulla beraber caliscaksin, daha 8 ayin var, ailene de hemen soyle, doguma.kadat annen yumusat belki de tek basina dogurmazsin en azindan, bebek 3 aylikken kocan gelmis olcak, artik senin biriktirdigin parayla ev falan tutulur, o da calisir falan fisman. Yani nerden baksan cok zor bir 5 6 sene var onunde. Kendine bunu mu layik gordun!

Vah yavrum vah kurtaj demede ne dersen de buralarda :KK12:

Kotu bisey yazmak istemiyorum ama afedersinde o adam dusunmus mu bi kizi ? yasi ufak cahillik diyelim ki. biz bu kadar modern olmadik daha evlenmeden birliktelik yasiycak kadar.zaten ikiside biliyordu yapmadan asla kinamiyorum.uzuluyorum ben burda bole yazilar okudukca.ama buda onlarin sinavi.ya hayat boyu kaybetcekler yada herseyi goze alip o bebege bakip hergun bin kere sukretcek allah a iyki aldirmamisim deyip.ben inaniyorum kiymiycagina.rabbim ona dogma hakki vermis.ona ol diyen rabbim biz her yolu deniyoruz neden olmuyor buda bizim sinavimiz.eger o simdi o cana kiyarsa rabbim affetmezse cehennemde yancak. peki o bebekten dahami onemli sevgilisinin askerde uzulmesi.acin bi izleyin allah askina suan nasil orda buyumeye calisiyor o masum.kimin ne hakki var ona kiymaya.

Allah kime verip kime vermeyeceğini bilir. irade denen birşey var. merak etme aldırsa da günah ona sevap ona.Doğurup bakamayıp depresyona girmesi de günah. herşeyi günahla mı tartıyoruz? Mantık nerede? Kuş oldu.

bebk aldirmak gunah diyenler çok komiksiniz
zina da gunah , kimin umrunde sizce ?

konu sahibesi sana gelince valla bilemedim evlenirsende mustakbel kv kp bilmesinler çocuk olayini
askeriyeyemi kaçtim dersin omu kaçr orasini bilemedim
iki ucu seyli degnek valla

Arkadaş tutayım dilimi diyorumama tutamıyorum. Çocuğu olmayan insanların böyle çocuk aldırmak isteyen insanlara olan tavrı anlaşılmaz. sanırsın çocuğun olmamasını sağlayan iistenmeyen gebelik yaşayanlar.

Ne bu kin anlaşılmaz gerçekten. çocuğu olmayan insanlar neden mantıktan kopuyor bu kadar anlayamıyorum. Derdiniz ne kuzum sizin?

Suan o kadar sinirliyim ki 4 yil yapmadigim tedavi kalmasin..
Buda gelsin sey patladi desin..
Rabbim sen goruyorsun..

Allah kime verip kime vermeyeceğini bilir. irade denen birşey var. merak etme aldırsa da günah ona sevap ona.Doğurup bakamayıp depresyona girmesi de günah. herşeyi günahla mı tartıyoruz? Mantık nerede? Kuş oldu.
Bende onu diyorum rabbim ona verdiyse vardir bi bildigi.ona kiyma hakki anneye babaya ait diye birsey duymadim.tartmadim zaten bana dusmez.ben sadece bi gunaha engel olmak icin yazdim peki siz aldir derken neye gore tarttiniz ? O bebege kim can verdiyse almak ona duser.biz insanlara degil.evet allah herkese akil vermis istedigimiz gibi kullanma ozgurlugunude vermis.ama hesaba cekilceksinizde demis.herkes kendi vijdanin sesini dinliycek sonucta.ben bana duseni soyledim.

Bende onu diyorum rabbim ona verdiyse vardir bi bildigi.ona kiyma hakki anneye babaya ait diye birsey duymadim.tartmadim zaten bana dusmez.ben sadece bi gunaha engel olmak icin yazdim peki siz aldir derken neye gore tarttiniz ? O bebege kim can verdiyse almak ona duser.biz insanlara degil.evet allah herkese akil vermis istedigimiz gibi kullanma ozgurlugunude vermis.ama hesaba cekilceksinizde demis.herkes kendi vijdanin sesini dinliycek sonucta.ben bana duseni soyledim.

herkes aynı dine mensup olmak zorunda değil, şu psikolojide doğup büyümeyi de her hangi bir çocuk haketmiyor. Şahsen annem sırf benim yüzümden evlensin ve dedem babaannem tarafından hor görülsn istemezdim. Kimse istemez. Evether şey güllük gülistanlık olabilir ama %1 ihtimal.En doğrusu o geldi bana göre. fikir istenmiş. Sout bir şekilde yapabileceğinidüşündüğün bir şey varsa yazarsın. O günah bu günah iyi de ne yicek bu kadın? bebeğe nasıl bakacak? ailesi labul etmeyebilir? e hata yapmış çeksin demek en az o çocuğu öldürmek kadar vicdansızca ama hatanın bedelini çekecek sadece anne değil. sonuç olarak seçim yapmak zorunda ve 2 kat vicdansız olmaktansa önce kendi ayakta kalsın sonra istediğini yapar.

Sakin aldırma o yavrucaği sakin. Tecavüze uğramadin sonuçta.gönüllü yaptıniz. Alin sorumluluğunu..zaten evlenecegiz diyorsun.düğundu esyaydi bunları duşunmeden bi yıldırım nikahiyla bu işi çozun. Kiymayin bebeginize..askerden gelene kadar dişini sıkacaksin artık ailesinin yanında falan.dua etki sevgilin nikaha sıcak bakıyor..öbur turlusunu dusunmek bile istemiyorum.

Dedigim gibi axelina ben bana duseni soyledim.o ayrintilari kendi olcup biccek.aldirdi diyelim hersey guzelmi gitcek.yikici degil yapici olmak lazim.ne olursa olsun bi can soz konusuysa diger hersey ikinci planda. Ne aileler var zor sartlarda gayet guzel yetistirip buyuten.bebegi hemen soylemek zorunda degiller bu yuzden evlendigini sadece ikisi bilsinler.durumuna gercekten uzuldum ama illaki bi yolu bulunur.

Back
X