Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Aldatmayı neye göre kategoriye almanıza göre değişir. Ben fiziksel bir durum olduğunu zannetmiyorum aralarında, hatta bence aşk denilecek bir duygusallıkta yok. Ama flörtleşme bence bu, artık heyecan mı aramak dersiniz bilemem ama flörtleşme bence. Tamamen kötü bi niyetle yapılmış denilemez, salak salak seviyesizce bi konuşma işte. Ama işte bunu siz yapsanız o ne düşünür acaba, eğer problem yapacaksa kendisi neden yapmış.

Ve bu konuşma şuan için fiziksel ve duygusal aldatmaya(aşk) göre masum kaçsa da çok çabuk başka şeylere evrilecek bir şey bence.

Bence eşiniz kızdan hoşlanıyor.çalıştıgım iş yerinde benimle böyle konusan bir evli adam vardı.ben ısrarla abili konusuyordum inatla böyleydi mesela.hani yüz versem hemen koşacak gibi.e bu kızda yeterince yüz vermiş eşin şehir bile değiştirecek.Bence boşan dilekçe ver.bişey yap.eger kaybetmek istemezse zaten o dilekçeyi verdirtmez sana.he istersede zaten boşanın yani.Ama seviyor ve anlık bir heycansa sana dilekçede verdirtmez.Buda iyi bir ders olur ona.

Bu bildiğimiz aldatma güzel güzel takılıyorlar oraya gidelim buraya gidelim en sonunda şehir değiştirmek bile aklına geldiyse zaten çoktan aklı gitmiştir

Evet hoş değil ama bu tarz konuşmalar olabilir. İlişki ve cinsellik olmadığı gayet belli. Ve aralarında sırdaşlık muhabbet ve iyi frekans olduğu belli. Lütfen eşinizin üstüne bu konuda fazla gitmeyin. Tavrını değiştirsin evli bi erkek olduğunu unutmasın. Bekar genç çocuklar gibi böyle takılması hoş değil sadece. Anlayışlı olun derim. Güzelce konuşun beni rahatsız etti lütfen arkadaşlık ilişkilerinde ölçüyü kaçırma diyin. Ayrıca erkekler de böyle aralarında mesajlaşıyor küfürleşiyor vs. Biz görmüyoruz. Bu samimiyetle alakalı. Bazlı insanlar karşı cinsle daha iyi arkadaş olabiliyor. Ben sakin olun derim.

ay ne sakin olmasi sende bi acayiosin bebis diyor yavru diyor bide arkaya gidelim diyor cinselik olmadiysa bile olacak !! üsütne gitmemiymis allahim ya. böyle bi sohbet normal arkadasa birak bacisina bile yapamaz!!

Bizim işyeri hiç oyle değil valla herkes evli ve gayet mesafeli. Sizinki nasıl bı yermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…