Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Madem esin okuyor burda yazilanlari. Sunu soylemeden gecmeyim. Gecenlerde 16 yasindaki erkek kardesim sevgilisiyle olan msjlarini atti bana. Ne demem lazim su an gibisinden. Benden yardim istedi.
Vallahi su konusmalar kadar seviyesiz degildi konusmalari. 16 yasinda iki ergenin bile boyle seviyesiz msjlari yok.
Arkadasim ben senin yerinde olsam cocugunu dusunmeyen adami ben hic dusunmem. Cocugumu da alir onu da mok gibi ortada birakirim. Basarik tekmeyi hadi yallah derim. Kimle ne kadar seviyesizlesiyorsa da devam eder istedigi kadar. Beni de bundan sonra anca ruyasinda gorur. Cocugunu da mahkemenin belirledigi gunlerde gorur o da ona yeter da artar bile. Cekme bu adami. Pasa pasa bosansin, catir catir da nafaka versin. Edepsizler!

Adam sizin attiginiz her adimi biliyor, burda actiginiz konulari bile. Kendisinin her seyi gizli orda burda baskalariyla cilvelesiyor siz gizli yollardan ögreniyorsunuz. Aferin böyle devam

Eşinizin umrunda değilsiniz bunu siz de farketmissiniz. Calısan ekonomık özgürlüğü olan kadının boşanırdım ama çocugum var demesini aklım almıyor. O masum bebek, sevgiyi siz ve o gayet geniş olan eşinizden öğrenecek. asıl cocuklu ailelerde sevgi sorunu varsa sadece kadın için değil çocuk da düşünülerek ayrılık kararı alınmalı. esınız bosanınca mutlu olabılır dıye kendınızı omur boyu mutsuzluga mahkum etmek.... aklınızın ve duygularınızın ne kadar karısık oldugu bu cumleden bellı oluyor. Esınızı yakaladınız, tamamen hatalı tum bunları sıze yasatmamalıydı hıc haketmedınız sız sonuna kadar haklısınız. Ama sızın de bıldıgınız gıbı bugun Ayse yarın Fatma olacak sızın esınız ıcın. Yarın tekrar aynı seylerı yasadıgınızda artık hata esınızın degıl sızın. sız kendınıze bu haketmedıgınız hayatı sectınız. bosanıınca mutlu olma ıhtımalı olan bır koca ıle evlı kalmakta ısrar etmek... Salın ıpını gıtsın. once kendınıze deger verın ve sızı haketmeyen ınsanları hayatınızdan defedın.

Bu düşünce sağlıklı değil.
Bir an once anneniz mi Olur, arkadaşınız mı olur, biri ile paylasin durumunuzu.
Hatta profesyonel yardim alın.

Ona istediğini vermeyeceğim diyip kendinizi mutsuzluga mahkum edemezsiniz.
Sinirleriniz iyice yıpranır, evladiniza annelik yapacaksınız. Mutsuz ve psikolojik olarak dağılmış bir anneyi hak etmiyor.

Yazılanları okuyorsa da,
Aldatma olmasa bile,
Evdeki karısına göstermekten imtina ettiği ilgiyi, arkadas ayagina elin kadinina gostermek,
Evde karısı çocukları, yuvaları için emek verirken, o enerjisini, vaktini, parasını, imkanlarını, emeğini başka biri için harcıyorsa, aldatmıyorsa bile yaptığı hafif tabir ile ahlaksizliktir..

He bu gibi değerlerin önemi yoktur onun icin, buna da eyvallah, madem öyle,

Bu yazışmaları hem iş yerine hem kadının yeni iş yerine ifşa edin.
Boşanma sürecini başlattiginizi bunlarla ugrasacaklarini bildirin.
Yeterince de verimli çalışamaz bunlar zaten diye de ekleyin
Sosyal medyada paylaşın:) kızı, kızın arkadaşlarını etiketleyin,
Ayol tuvalete bile yalnız gidemiyor, sanırsın kocam tutacak tuvalete, yazın.
Valla bu ifsa suçsa bile ilk sucunuz oldugu icin ceza almazsiniz, para cezasi ile falan yirtarsiniz.
ki hafifletici sebebiniz de var. Belki onu bile ödemezsiniz..
Ülkede hukuk olmamasının hep dezavantajlarını yasıyoruz, cevirin avantaja :)
Danışın bir avukata.

Böyle herkes öğrendiğinde de, hele de kızın anası babası didisi öğrendiğinde de böyle umursamaz olurlar mı bakarsiniz

Elbet birileri için önemli ahlaklı olmak.
Elbet birileri bu ne seviyesizlik der.

He kimse de demezse, içiniz soğur.
Zaten siz bu adamı boşarsınız.
Keşke donuna kadar alacağınız kanıtlar olsaydı da, hiç değilse zevkinin ödemesini yapardı.
Zaten onlara da o yakışır :)

Heh şimdi beyefendicim burayı okuyorsan, iyi ac gözlerini.
Bu kadın az kendini toparlasın, kaçacak delik ara.
Böyle arkadan iş çeviren lağım faresi kiliklilara o yaraşır

bal gibi aldatılmışsınız ama boşanıp onu daha mutlu edemem diyosunuz. konuyu başından beri takip ediyorum sizin de psikolojiniz hiç normal değil. yazdıklarınız da hiç bi mantık yok. haa desenizki ne olursa olsun seviyorum kalbime söz geçiremiyorum ona tamam. derim ki aşık işte gözüne perde inmiş. hem aşık değilsiniz hem de hiç mantıklı değilsiniz. adam siz boşamasanızda zaten mutlu istediği gibi yaşayıp yazışıp flörtleşiyor. ha boşanmışsınız ha boşamamışsınız onun için değişen bi şey yok.adam çocuğunu düşünmemiş ergen ergen yazışmış saçma sapan siz ortada çocuk var vs. gibi bahaneler üretiyosunuz.dediğim gibi adam sizi karısı olarak takmıyo zaten gerçekten boşanıp boşanmamanın onun için bi anlam ifade ettiğini mi düşünüyosunuz? erkek yavşak kız kevaşe eeee?

eşiniz de okuyomuş burayı. sizin istediğşniz burdan tavsiye ya da yardın almak değil zaten herkes toplanıp eşinizle kızın ahlaksızlığını yazacak eşiniz okuyacak siz de bak gördünmü ben haklıyım diyceksiniz . başka bi davanız yok sizin

eşin burayı okuyor mu? :)) O zaman söyleyeyim aynı şeyi karın yapsa şuan konu sahibi mezardaydı. Utanacağın yerde üste çıkmaya çalışıyorsun, yazık.

Tuvalete neden beraber gidiyorlar?ne yapıyorlarmış beraber?Çok incitici gerçekten sizin böyle yazismaniz olsa eşiniz ne yaparmış bir sorun

bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.

Demek burayı okuyor?

Hanımınızın aklına-zekasına, hakaret gibi açıklamalar/davranışlarla olayı normalleştirmeye çalışmanız mı daha acınası yoksa gözünüzün, şu konuşmaları yaparken (Hadi karınızı görmedi), çoluğunuzu çocuğunuzu görmemesi mi bilemedim.
Zerre kadar suratın da mı kızarmadı, "Ben evliyim, evladım var" diye düşünüp, bir adımını geride tutamadın, ağzının ayarını bilemedin mi? Bu nasıl bir çk beyinliliktir, bi taraflarınıza söz geçirmeyi öğrenemediniz mi hala? Ulan 15lik ergenler bile sevgilim-aşkım dediği genç kızlara sadık kalmayı başarabiliyor hormonları tepesindeyken, siz ne çeşit bir acizsiniz böyle?

Bu kadın seni baba yapmış, ailen olmuş, bklu donuna kadar yıkayıvermiş yemeğini aşını pişirmiş; kediye köpeğe iki kap mama versen kapıdan ayrılmaz kıymet bilir, sizin gibiler ne çeşit bir nankördür, yaratıktır?
Suratınıza tükürseler "Yarabbi şükür" dersiniz gerçi. İnsanın ar damarı yırtılmaya görsün.
Kadınlara kullanılan bir sıfat var ya hani bilirsin; alsında o, en çok sizin gibi erkeklere yakışıyor.

Bunun gibilerin köseye sıkısınca, cikar yolu bulamayincada dedikleri sey napiym asik oldumdur

kendini bilen hiç bi kadın çalıştığı ortamda bir erkek ile bu tarz bi muhabbete girmez, illa ki bi çıkarı vardır ya da adama aşık olmuştur bilemiyorum orasını. kendini bilen hiç bi evli erkekte karşı cins ile yavru, bebiş tarzı kelimeler kullanarak sürekli baş başa bişeyler yapabilme planları kurmaz. tamamen kendi görüşüm ama eşinizi sıkı takibe alın derim güven veren şeyler yaşamamış, o şehire gitmek istemesi de aslında niyetini ve duygularını tamamen ortaya koyuyor, eğer tahammülünüz yoksa ve daha kötü şeyler yaşamak istemiyorsanız yol yakınken önlemlerinizi alın derim

burayı okuyor ve siz bile bile buraya yazıyorsunuz, peki nasıl siz ona karşı bir tavır alıcaksınız, güya gizli yazıp bizden akıl alacaktınızya, ben hiçbirşey anlamadım, fake mi bu konu

istediği kadar yemin etsin ben "hadi arkaya gidelim" lafından arka dedikleri yerde öpüş koklaş olduğunu sanıyorum bence sizde öyle düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…