- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Evet çok haklısınız, gerçekçi bakmaya çalışıyorum şuanda boşanmak en kolayı.. boşanıcaz o yavşaklığına devam edicek, ama ortada çocuk var. çocuğum olmasa zaten arkama bakmam, ama çocuk olduğu için mantıklı düşünmem gerekiyor..Kendi ellerimle teslim edicem belki de mutlu olacak boşanınca.. şuanda ne yapmalıyım inanın bilmiyorum, elimde olsa 1-2 hafta kaçıp uzaklaşıcam.. Zaten en başta da dediğim gibi sadece kendime üzülüyorum, belki bunu biriyle paylaşsam rahatlayacağım ama paylaşacağım kimse yok, bilirsiniz insanların %80i umursamaz %20si de sevinir..bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Sordum saçmalama diyo yemin ediyo, ama bu konuşmalardan anladığım kesinlikle yakınlaştıklarını hissettim, kesin öpüşme vs olmuştur diye düşünüyorum. Samimiyet değil bu ya bambaşka ötesinde bişey.
Bide telefonunu hep yastığının altında saklar, demekki gece konuşuyolar ben yakalamayayım diye orda tutuyor bu şimdi aklıma geldi. Zaten ayrı odadayız yani ne mantık yastıkaltı etmek telefonu. Benim telefonum hep meydanda yada çocuğun elinde, kendisi çocuğa verirken bile 40 takla attırır bi kontrol eder öyle verir.
Hayıır bide kıza toz kondurmuyo ya ona şaşıyorum, yok o benim diğer erkek arkadaşlarım kadar yakın da samimi de.. toz konduramıyosan benimle açıkça konuş, ve deki seninle olmuyo onu seviyorum de, nerde görülmüş evli bi adamın bekar bi bayanla yakın ve samimi olup, yediği, içtiği, s.çtığı ayrı gitmediği..
bişey yapmalıyım ama ne bilmiyorum.. kendisi benim gibi değil normal yaşantısına devam ediyo, açıklamaya çalışmıyo yani..bu arada kendisi buraya üye olduğumu biliyor ve yazdıklarımı okuyor.
Bunun gibilerin köseye sıkısınca, cikar yolu bulamayincada dedikleri sey napiym asik oldumdurDemek burayı okuyor?
Hanımınızın aklına-zekasına, hakaret gibi açıklamalarla olayı normalleştirmeye çalışmanız mı daha acınası yoksa gözünüzün, şu konuşmaları yaparken (Hadi karınızı görmedi), çoluğunuzu çocuğunuzu görmemesi mi bilemedim.
Zerre kadar suratın da mı kızarmadı, "Ben evliyim, evladım var" diye düşünüp, bir adımını geride tutamadın, ağzının ayarını bilemedin mi? Bu nasıl bir çk beyinliliktir, bi taraflarınıza söz geçirmeyi öğrenemediniz mi hala? Ulan 15lik ergenler bile sevgilim-aşkım dediği genç kızlara sadık kalmayı başarabiliyor hormonları tepesindeyken, siz ne çeşit bir acizsiniz böyle?
Bu kadın seni baba yapmış, ailen olmuş, bklu donuna kadar yıkayıvermiş yemeğini aşını pişirmiş; kediye köpeğe iki kap mama versen kapıdan ayrılmaz kıymet bilir, sizin gibiler ne çeşit bir nankördür, yaratıktır?
Suratınıza tükürseler "Yarabbi şükür" dersiniz gerçi. İnsanın ar damarı yırtılmaya görsün.
Kadınlara kullanılan bir sıfat var ya hani bilirsin; alsında o, en çok sizin gibi erkeklere yakışıyor.
istediği kadar yemin etsin ben "hadi arkaya gidelim" lafından arka dedikleri yerde öpüş koklaş olduğunu sanıyorum bence sizde öyle düşünün.Demek burayı okuyor?
Hanımınızın aklına-zekasına, hakaret gibi açıklamalar/davranışlarla olayı normalleştirmeye çalışmanız mı daha acınası yoksa gözünüzün, şu konuşmaları yaparken (Hadi karınızı görmedi), çoluğunuzu çocuğunuzu görmemesi mi bilemedim.
Zerre kadar suratın da mı kızarmadı, "Ben evliyim, evladım var" diye düşünüp, bir adımını geride tutamadın, ağzının ayarını bilemedin mi? Bu nasıl bir çk beyinliliktir, bi taraflarınıza söz geçirmeyi öğrenemediniz mi hala? Ulan 15lik ergenler bile sevgilim-aşkım dediği genç kızlara sadık kalmayı başarabiliyor hormonları tepesindeyken, siz ne çeşit bir acizsiniz böyle?
Bu kadın seni baba yapmış, ailen olmuş, bklu donuna kadar yıkayıvermiş yemeğini aşını pişirmiş; kediye köpeğe iki kap mama versen kapıdan ayrılmaz kıymet bilir, sizin gibiler ne çeşit bir nankördür, yaratıktır?
Suratınıza tükürseler "Yarabbi şükür" dersiniz gerçi. İnsanın ar damarı yırtılmaya görsün.
Kadınlara kullanılan bir sıfat var ya hani bilirsin; alsında o, en çok sizin gibi erkeklere yakışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?