Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Bir de aklıma geldi muhtemelen bunlar telden de yazışıyorlardır yani whatsapp tan, fakat benim telini karıştıracağımı bildiği için siliyordur, geceleri de birlikte yatmıyoruz biz. Çok yüksek ihtimalle yazışmalar var ama silinmiştir onları nasıl görebilirim acaba, yada zaten bu gördüklerim yeterince belli zaten.. fazlasını gördükçe midem kalkıyor
Niye ayrı yatıyorsunuz?

Bu yazışmalar başlı başına zaten sorun ama evliliğinizde de genel anlamda sıkıntılar var sanırım.

Bir de aklıma geldi muhtemelen bunlar telden de yazışıyorlardır yani whatsapp tan, fakat benim telini karıştıracağımı bildiği için siliyordur, geceleri de birlikte yatmıyoruz biz. Çok yüksek ihtimalle yazışmalar var ama silinmiştir onları nasıl görebilirim acaba, yada zaten bu gördüklerim yeterince belli zaten.. fazlasını gördükçe midem kalkıyor
Geceleri neden birlikte yatmıyorsunuz?
Cinsel problemleriniz varmı?

eşiniz kıza kızda eşinize karsı bırsey hıssedıyor kızada yakıstıramadım esınızde cocuklarınızın sızıın yıyecegınız parayı kıza yemek ısmarlamakla yedırıyor bogazlarında kalsın bırde utanmadan bızde oraya gıdelım daha yuksekmıs maaslar dıyor kızın pesınden gıdıcem desene sen suna bunların hesabını gostererek sorun

heyecan arayışı, geceleri sextinge varan hormonsal konuşmalar da geçiyordur
kadın evli mi? çünkü bu leş ilişkiye hiç bir adam onay vermez

Konu sahibi ne düşünüyorsunuz? Hani eşinizin o kadınla sizden önce arkadaşlığı olsa anlayacağım ama iş yerinde tanışmış iş arkadaşları böyle seviyesiz sohbetlere girmemeliler.Kadın eşinizin evli olduğunu biliyorsa ona da yazıklar olsun.

Konu sahibi ne düşünüyorsunuz? Hani eşinizin o kadınla sizden önce arkadaşlığı olsa anlayacağım ama iş yerinde tanışmış iş arkadaşları böyle seviyesiz sohbetlere girmemeliler.Kadın eşinizin evli olduğunu biliyorsa ona da yazıklar olsun.
Biliyor evli olduğunu. Biraz büyüsün kızıma da göstericem mesajları, görsün nasıl bi babası olduğunu...

Biliyor evli olduğunu. Biraz büyüsün kızıma da göstericem mesajları, görsün nasıl bi babası olduğunu...
Bu çok yanlış, eşinle problemin olabilir ama bunu kızına söylemen yanlış..

Kızının bir babaya ihtiyacı var onun elinden babayı alma(boşanarak değil, kötüleyerek)

Kıza mesaj atsam kötü duruma düşer miyim? Sadece konuşmaları atıp, amaçlarının ne olduğunu sorsam. Biraz da akıl versem hatta, yaptığının yanlış olduğunu vs. Sadece bi nebze içim soğuyacak, içimde büyüyen bi öfke var nasıl atsam nasıl zarar versem bilemedim..fikir istiyorum

Bu çok yanlış, eşinle problemin olabilir ama bunu kızına söylemen yanlış..

Kızının bir babaya ihtiyacı var onun elinden babayı alma(boşanarak değil, kötüleyerek)
Evet haklı olabilirsiniz fakat öfkem soğumuyor, neden bunu yapar aklım almıyor. Napsam da öfkem geçse inanın bilmiyorum, o konuşmaları internette mi yayınlasam bilemedim, öfkeliyim nefret ediyorum

Kıza mesaj atsam kötü duruma düşer miyim? Sadece konuşmaları atıp, amaçlarının ne olduğunu sorsam. Biraz da akıl versem hatta, yaptığının yanlış olduğunu vs. Sadece bi nebze içim soğuyacak, içimde büyüyen bi öfke var nasıl atsam nasıl zarar versem bilemedim..fikir istiyorum
O da eşini arar söyler...
Sonra eşin onu teselli eder..(senin tarafından mağdur edildiğini düşünür)
Birbirine daha çok bağlanırlar...
Eve gelir daha çok üstüne yürür...

Bence sen evliliğini sorgulamalisin, önceki konularında zaten hep kavga ettiğinizden bahsetmişsin, belki de evliliğiniz eşine göre bitmiştir...

Evet haklı olabilirsiniz fakat öfkem soğumuyor, neden bunu yapar aklım almıyor. Napsam da öfkem geçse inanın bilmiyorum, o konuşmaları internette mi yayınlasam bilemedim, öfkeliyim nefret ediyorum
Fevri hareket edersen pişman olursun, önce bı sakin ol

Yapmayın böyle birşey, o yazışmalarda hitap olarakda civiyan eşiniz ayrıca kız eşinize karşı birşey hissetseydi başka şehire gitmezdi. Ama yine onun olduğu şehire gitmek isteyen eşiniz. Yani sorunun büyüğü kendi evinizde.

Birseyler bitmisse bitmeye yüz tutmuşsa o kiz biter baska baslar.
Kiza birsey yazmanin manasi yok.
Sizin evliliģinizde sorunlar var.
Once problemlere odaklanin.eger bosanmayacaksaniz.
Bilemiyorum etkinizin az oldugunu soyluyorsunuz simdi esiniz bu olayi duysa sizi otelemekte hic zorlanmaz.
Birde hepmi kizinizla uyuyorsunuz?
Hic ozlem sevgi his yokmu.

Ya belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylerde asil bir kadın olamam🤷🏻‍♀️Muhtemelen kıza şunu yazardım -benim kocam olacak sıfatsız gevşek,sen maşallah ondan beter gevşekmişsin arsız pislikler ikinizi de mahkemelerde süründüreyim ortalığa dökeyim pisliğinizi de gittiğin yerde de partner bulmakta zorlanma ne 💩olduğunuzu bilsin herkes🤮-
Ama tabi bu mesajı herşeyi göze almışsam atardım o da ayrı

Evli olduğunu sadece evde hatırlayan geveze, gereksiz, şımarık, sırnaşık Erkek tipi:sinirli::skandal:. Teviz verme inanma ekran resmi al yinede delil olsun. Ofis çalışanı diye yavru bebiş Yav he he..

Ya belki yanlış düşünüyorum ama ben bu tarz şeylerde asil bir kadın olamam🤷🏻‍♀️Muhtemelen kıza şunu yazardım -benim kocam olacak sıfatsız gevşek,sen maşallah ondan beter gevşekmişsin arsız pislikler ikinizi de mahkemelerde süründüreyim ortalığa dökeyim pisliğinizi de gittiğin yerde de partner bulmakta zorlanma ne 💩olduğunuzu bilsin herkes🤮-
Ama tabi bu mesajı herşeyi göze almışsam atardım o da ayrı
Bazı kadınlar rekabete girmeyi sever...
Bu ters tepebilir

Back
X