Evli erkeğe yakışır mı bu yazışmalar?

Bu şartlarda sonsuza dek mutluluk yalan olmuş oluyor.. tabiki de yoluma bakacağım, ekonomik olarak özgürüm, allah güç kuvvet versin çalışılır, para da kazanılır. Ama karakterli sandığın insanın boş çıkması çok büyük hayal kırıklığı. Tek erkek değil evet bakıcam yoluma. Teşekkür ederim.
Eşinizi suçlamadan karşınıza alıp konuşsanız. Bir deneyin. Mesela şu şekilde, bak istersen dostça yollarımızı ayıralım. Bir düşündüm de belki böyle ikimizde daha mutlu oluruz. Bazen birbirimize uygun olmadığımızı düşündüğüm zamanlar oluyor......vs. Ne gibi bir cevap verecek bir bakın. Hiç o kız konusuna girmeyin. Bir çay demleyip kırmadan. Bakalım nasıl bir yorumlama yapacak. Sana neden uygun değiliz falan derse, o zaman hafiften konuya girip, bu kız arkadaşınla yaptığın muhabbet sana göre normaldir ama bana göre değil. Bunlar birbirimize saygımızı kaybetmemiz sebep olabilir. Sonuçta saygı duyuyorum arkadaşındır.Ama sende bana saygı duy ben uyum gösteremiyorum karakterim BU..... vs. Yani muhabbetin kalitesini bozmadan kıskançlık olayı yokmuş gibi sakin. Bakalım ne yorum yapacak yazın buraya. Bir deneyin derim

Ne bu böyle yavru bebiş beybi felan höfff miğde bulantıcı :kusmuk:

Eşinizi suçlamadan karşınıza alıp konuşsanız. Bir deneyin. Mesela şu şekilde, bak istersen dostça yollarımızı ayıralım. Bir düşündüm de belki böyle ikimizde daha mutlu oluruz. Bazen birbirimize uygun olmadığımızı düşündüğüm zamanlar oluyor......vs. Ne gibi bir cevap verecek bir bakın. Hiç o kız konusuna girmeyin. Bir çay demleyip kırmadan. Bakalım nasıl bir yorumlama yapacak. Sana neden uygun değiliz falan derse, o zaman hafiften konuya girip, bu kız arkadaşınla yaptığın muhabbet sana göre normaldir ama bana göre değil. Bunlar birbirimize saygımızı kaybetmemiz sebep olabilir. Sonuçta saygı duyuyorum arkadaşındır.Ama sende bana saygı duy ben uyum gösteremiyorum karakterim BU..... vs. Yani muhabbetin kalitesini bozmadan kıskançlık olayı yokmuş gibi sakin. Bakalım ne yorum yapacak yazın buraya. Bir deneyin derim
Deneyeceğim bu söylediğinizi ama biraz zaman geçmesi lazım sanırım. Zaten saygı sevgi kalmadığını net görebiliyprum onun tarafta. Daha bir öğle arası beni yemeğe çıkarmayan adam bu.. desene 1 kere, gel başbaşa bi öğlen yemeği yiyelim diye. Desem milyon tane bahane bulur. Yollarımız ayrılacak o kesin. Bana eşi olarak vermediği değeri dışarsaki kevaşelere versin

Ben de buraya takildim, yeni moda bir deyim mi ki, hic anlamadim.
Ofislerinde başka bi erkekle denemiş kız sözde, kız da aranıyor sanırım. Onla geçmiş bu muhabbet yani kız ve o çocukla, ordan kaldığını söylüyor ama tam anlamadım. Gevşek ve kendileri gibi kalitesiz espriler işte

Bir kac kisi biliyorun, yavru sozunu normal hitap olarak kullabiyorlar, bana cok garip geliyor ama o kisilerde garip durmuyor cunku cok normal sekilde kullaniyorlar. Biraz bu yonden degerlebdirilebilir belki.

Onun disinda kiz tasinmis, niyeti farkli olsa tasinmazfi diye dusundum. Esinizin ilgisi tek yonlu gibi.

Bildigin flortlesmisler sonra kiz bu durumdan kendini uzaklastirmak istemiski baska sehre gitmiş ( bu kiz hakkındaki en iyi senaryom) yada işyerinde cok goze battiklari ve isler çığırından ciktigi icin baska sehirde birlikte daha rahat devam edecekler ki esininde gitmek istemesi buna isaret gibi. Her ihtimaldede aralarinda arkadastan ote seyler var. Kimse yok demesin.

Midem bulandı sizin yerinize kendimi koyduğumda ne yapardım diye düşünüyorum. Büyük tepkiler verirdim ve işin sonunda ayrılırdım şu an beklemeniz bile aradaki saygıyı eksilere düşürüyor. Kalbim sıkışıyor empati kurarken Allah korusun Allah yardımcınız olsun

7 senelik evliyim, 9 yıldır beraberiz eşim olmayı hak etmeyen biriyle. Kendisinin işyerinden bekar bi bayanla işyerinde skype isimli programdan yaptığı yazışmaları yazıyorum aşağıya; bu konuşmaları işte allah çıkarttı bi şekilde karşıma: 14 farklı konuşma var ben içlerinden yazıyorum şimdi.( Bu arada yemeğe çıkmak diye bahsettikleri işyerindeki yemekhane yemeği)
1. Eşim kıza(E):"yavru biz 45 geçe çıkcaz"
Kız(K):"tamamdır ben çıkamıcam"
2.K:toplantıdamısın
E:NO
K:5 dk bi ara verelim o zaman ya
E ok.. arkaya
E:HADİ
K:3 dk alıcam seni masadan
E ok al beni
3. Burda iş konuşmuşlar sonra;
K:tamamdır
E okiş bebiş, bu yaptığın iyilikle benimle bi öğlen yemeği yeme hakkı kazandın :KK70::p
K:alacağım var, bana yemek ısmarlamak zorundasın :KK70: yemekhane ile kandıramazsın
E:ayıbettin tabikide.
4.K:şişttt
E pişşşt
K:yemeğe giderken ses et birlikte gidelim
E ok beybi
Burda başka erkek bi arkadaşlarının başka bi ekiple yemeğe çıktığından bahsetmişler..
5.E:yemek?
K olur 3 dk ver bana, bi mail atıyorum çıkalım sonra
E ok arkadan çıkalım
K:tamamdır
E:?
K:tuvalete girip çıkalım olur mu
6.K:çıkalım mı 45 te
E:çıkma mı teklif ediyorsun
K:tabi olummm hem de saat vererek:KK70:
E:tam bir objesin :cool:(şuna benzer bi emoji koymuş)
K:her zaman:cool:
6 numaralı k8nuşma beni aşırı irite etti, kendisine sprdum, başka bi arkadaşları bu kıza teklif etmiş onun muhabbetini yaptık orda dedi ben yemedim.
Yediği içtiği hatta konuşmalara bakılırsa s.çtığı bile ayrı gitmemiş. Bu konuşmalar dışında kıza kız çocuğu demiş, kız da buna erkek çocuğu...
Ben mi algılarımı kapattım yanlış anlıyorum, yoksa işyerinden karşı cins birileriyle böyle kınuşmak normal mi?
Kız işten ayrıldı şehir değiştirdi, ve bana son 2 3 haftadır biz de gidelim o şehirde daha yüksekmiş maaşlar diyor. Bu nasıl bi mantık? Napmaya çalışıyor bu adam, yazıklar olsun..
flört etmişler resmen bu ihanettir bide pişkin pişkin kizin olduğu şehre gidelim diyor utanmaz

benim bir arkadas var (kadin)
o da yapar boyle muhabbetleri. sorsan kankadir kardestir.
kocasi da goruyo facebookta falan. sorun olmuyo demek ki.
sizin esiniz bi tek bu kadinla mi boyle?

çok cıvık muhabbetler, ben olsam asla kaldıramazdım. ve işin içinde birşey var belli, normal değil asla..

yavru ne ya? herşeylerini beraber yapıyorlar. scmaya bile beraber gidiyorlar yuh ya..

çok cıvık muhabbetler, ben olsam asla kaldıramazdım. ve işin içinde birşey var belli, normal değil asla..

yavru ne ya? herşeylerini beraber yapıyorlar. scmaya bile beraber gidiyorlar yuh ya..
İş bilgisayarını tesadüfen ben almıştım işim vardı onu yapmak için, telefonda filan yok zaten çok yüksek ihtimalle siliyordur teldekileri. İş pc sinden bulunabileceğini akıl edemedi diye düşünüyorum. Allah da karşıma çıkardı bi şekilde..

“burda iş konuşmuşlar” derken kendinizi avutmanız? Acınacak hale düşürmeyin kendinizi ya bariz adam karaktersiz

Bunlar flörtöz konusmalar. Bisey gecmis aralarinda diyemem ama cok yakınlasmıslar :KK12:

Back
X