• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkegin pesine dusen kadin

Svsqw

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
397
260
18
Hayirli aksamlar ablalarim...

Kucuk bir istegim var ... Ablamin esinin pesine evli bir kadin dusuyor... Ablami takip ediyor...
Fakat takip ettigini bilmiyoruz saniyor... Paylasimlarimizi takip ediyor...
Ona oyle bir gonderme yapmak istiyoruzki utansin... Fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim:KK200:

Kucuk bir istegim var ... Ablamin esinin pesine evli bir kadin dusuyor... Ablami takip ediyor...
Ona oyle bir gonderme yapmak istiyoruzki utansin... Fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim:KK200:
Gidin saçını başını yolun yani ne göndermesi.

Evli adamin pesine mi dusuyor ablanizi neden takip ediyor ablanizin esinin tepkisi ne peki ?

Kim bu kadın işyerinden falan mı? Ablanızı neden takip ediyor ki? Siz nasıl öğrendiniz peşine düştüğünü? Gönderme yapmak fikri çok çocukça:işsiz:

Paylasimlarinizi siz istemediginiz surece yani onay vermediginiz surece takip edemezki ayrica enistenizin pesine dusup ablanizi neden takip ediyor ☺

nasıl takip ediyor ya, tenhada kıstıracak değil ya adamı?
sosyal medya takibinden sözediyorsanız engelleyin gitsin

ben durumu net anlayamadım
ablanızın eşi ne diyor bu duruma
kadın tanıdığı birimi
siz neden bu kadar hafiyeliğe soyundunuz ki
direk söyleyin

Ablam ve esinin aile ici mutlumu mutsuzmu1 ogrenmeye calisiyor ... Denk gelsek yuzyuze laf atmayi dusunmeyiz zaten ... Kadin mutlularmi mutsuzlarmi diye takip ediyor resmen KADIN ENISTEMJN ESKI SEVGILISI

ben durumu net anlayamadım
ablanızın eşi ne diyor bu duruma
kadın tanıdığı birimi
siz neden bu kadar hafiyeliğe soyundunuz ki
direk söyleyin
denk getirmiyor arabayla takip ediyor gecenlerdr takip ediyordu fark etmeyelim diye Geri gitti mesela

Ablam ve esinin aile ici mutlumu mutsuzmu1 ogrenmeye calisiyor ... Denk gelsek yuzyuze laf atmayi dusunmeyiz zaten ... Kadin mutlularmi mutsuzlarmi diye takip ediyor resmen KADIN ENISTEMJN ESKI SEVGILISI
Engelleyin gitsin o zaman terbiyesize bak ya..
Baktığını nasil anladiniz peki?

Back
X