arabayla takıp edıyor ablamınasıl takip ediyor ya, tenhada kıstıracak değil ya adamı?
sosyal medya takibinden sözediyorsanız engelleyin gitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arabayla takıp edıyor ablamınasıl takip ediyor ya, tenhada kıstıracak değil ya adamı?
sosyal medya takibinden sözediyorsanız engelleyin gitsin
arabayla takıp edıyor arkadan uzakdan bakıyor... Gerı ona doğru suruyoruz.. Gerı gıdıyorEngelleyin gitsin o zaman terbiyesize bak ya..
Baktığını nasil anladiniz peki?
Polise şikayet edin,plakasını alın şu plakalı kişi tarafından takip ediliyoruz diye.denk getirmiyor arabayla takip ediyor gecenlerdr takip ediyordu fark etmeyelim diye Geri gitti mesela
Durum bu kadar ciddiyse şikayet edin görsün gününü.arabayla takıp edıyor arkadan uzakdan bakıyor... Gerı ona doğru suruyoruz.. Gerı gıdıyor
Polise şikayet edin,plakasını alın şu plakalı kişi tarafından takip ediliyoruz diye.
O kadar terbıyesızkı bıde evlı utanmaz ... Evet haklısınız polıs en ıyısıOha o kadar adım adım pesıne dusuyrsa onu drekt karakola sıkayet ederım caktırmadan foto cekerım takıp ettıgıne daır kanıt olsun, ayyyy ay paranyak olcam burası yuzunden ya
arabayla takıp edıyor ablamı
Ay madem evli bence eşine bi citlatin sonra polise ama bide sorum olucak enistenizin biliyomu konuyu yani ablanizi adim adim takip ettigini?O kadar terbıyesızkı bıde evlı utanmaz ... Evet haklısınız polıs en ıyısı
Rab bım ölelerını ıslah etsın gercekten ... Serefden yoksunlarkadın eniştenizi değil ablanızı mı takip ediyor
polise gitmek için neyi bekliyorsunuz, hiç korkmuyor musunuz zarar vermesinden
bızde eskıden eglenırdık... Sımdı takıp edınce sasırdık ne yapmaya çalışıyor dengesız kadın ... Evlı olmasına ragmenPolisi arayin hemen arabayla takip etmece falan varsa
Esimin eski sevgilisi de hala beni stalklar. Arada yanlislikla eli degiyor sanirim. Begenir sonra begeniyi geri ceker. Ben gulup egleniyorum acikcasi. Ama fiziksel olsa pesime dusse... tenhada sıkıstıracak diye falan cok korkardim.
bızde eskıden eglenırdık... Sımdı takıp edınce sasırdık ne yapmaya çalışıyor dengesız kadın ... Evlı olmasına ragmen
ay ayni durum gercekten olayi ozetlediniz resmen ek olarak arabayla takip edip ablama bakiyor ... Saplanti da olabilir evet...Esimle ne zaman birliktelerdi tam bilmiyorum.
Biz 6 yildir evliyiz. 2 sene de oncesi var...
Yahu nerden baksan 10 yil eskide kalmis bir mevzu. Ustune kiz da evlenmis. Soyadi degismis begeni cikinca actim baktim. Guzel bir kadin. Isinde de on planda. Anli sanli dugunler yapilmis phukete balayina gidilmis neler neler :) ama bir yandan balayi fotografi atiyor bir yandan benim resimlere bakiyor...
Herhalde saplanti. Allah yardimcisi olsun. Kesinlikle esime hala bir sey hissettigini dusunmuyorum. Aratilanlarda esi gorse basina bir suru bela olacak 3 kurusluk dava.
Yokk kafasindan kivilcim cikartipOnu konsantre yapar,düştüğü yollara şerid çizgisi diye çekerim.Ne demek tikip idiyir
![]()
bizde merak ettik takip oldukdan sonra baktikki guzel evliligi var ... Sasali bir dugun balayi fln... Gerksiz bir kisilik...Esimle ne zaman birliktelerdi tam bilmiyorum.
Biz 6 yildir evliyiz. 2 sene de oncesi var...
Yahu nerden baksan 10 yil eskide kalmis bir mevzu. Ustune kiz da evlenmis. Soyadi degismis begeni cikinca actim baktim. Guzel bir kadin. Isinde de on planda. Anli sanli dugunler yapilmis phukete balayina gidilmis neler neler :) ama bir yandan balayi fotografi atiyor bir yandan benim resimlere bakiyor...
Herhalde saplanti. Allah yardimcisi olsun. Kesinlikle esime hala bir sey hissettigini dusunmuyorum. Aratilanlarda esi gorse basina bir suru bela olacak 3 kurusluk dava.
Ooooo bu baya ciddi sosyal medyadan izliyor zannettim.arabayla takıp edıyor arkadan uzakdan bakıyor... Gerı ona doğru suruyoruz.. Gerı gıdıyor