• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkegin pesine dusen kadin

Oha o kadar adım adım pesıne dusuyrsa onu drekt karakola sıkayet ederım caktırmadan foto cekerım takıp ettıgıne daır kanıt olsun, ayyyy ay paranyak olcam burası yuzunden ya

Polise şikayet edin,plakasını alın şu plakalı kişi tarafından takip ediliyoruz diye.

Oha o kadar adım adım pesıne dusuyrsa onu drekt karakola sıkayet ederım caktırmadan foto cekerım takıp ettıgıne daır kanıt olsun, ayyyy ay paranyak olcam burası yuzunden ya
O kadar terbıyesızkı bıde evlı utanmaz ... Evet haklısınız polıs en ıyısı

Polisi arayin hemen arabayla takip etmece falan varsa

Esimin eski sevgilisi de hala beni stalklar. Arada yanlislikla eli degiyor sanirim. Begenir sonra begeniyi geri ceker. Ben gulup egleniyorum acikcasi. Ama fiziksel olsa pesime dusse... tenhada sıkıstıracak diye falan cok korkardim.

kadın eniştenizi değil ablanızı mı takip ediyor :KK57:
polise gitmek için neyi bekliyorsunuz, hiç korkmuyor musunuz zarar vermesinden
Rab bım ölelerını ıslah etsın gercekten ... Serefden yoksunlar

Polisi arayin hemen arabayla takip etmece falan varsa

Esimin eski sevgilisi de hala beni stalklar. Arada yanlislikla eli degiyor sanirim. Begenir sonra begeniyi geri ceker. Ben gulup egleniyorum acikcasi. Ama fiziksel olsa pesime dusse... tenhada sıkıstıracak diye falan cok korkardim.
bızde eskıden eglenırdık... Sımdı takıp edınce sasırdık ne yapmaya çalışıyor dengesız kadın ... Evlı olmasına ragmen

Allah ıslah etsın gercekten boylelerını... Evlerden uzak...

bızde eskıden eglenırdık... Sımdı takıp edınce sasırdık ne yapmaya çalışıyor dengesız kadın ... Evlı olmasına ragmen

Esimle ne zaman birliktelerdi tam bilmiyorum.
Biz 6 yildir evliyiz. 2 sene de oncesi var...

Yahu nerden baksan 10 yil eskide kalmis bir mevzu. Ustune kiz da evlenmis. Soyadi degismis begeni cikinca actim baktim. Guzel bir kadin. Isinde de on planda. Anli sanli dugunler yapilmis phukete balayina gidilmis neler neler :) ama bir yandan balayi fotografi atiyor bir yandan benim resimlere bakiyor...

Herhalde saplanti. Allah yardimcisi olsun. Kesinlikle esime hala bir sey hissettigini dusunmuyorum. Aratilanlarda esi gorse basina bir suru bela olacak 3 kurusluk dava.

Yahu nerden baksan 10 yil eskide kalmis bir mevzu. Ustune kiz da evlenmis. Soyadi degismis begeni cikinca actim baktim. Guzel bir kadin. Isinde de on planda. Anli sanli dugunler yapilmis phukete balayina gidilmis neler neler :) ama bir yandan balayi fotografi atiyor bir yandan benim resimlere bakiyor...

Herhalde saplanti. Allah yardimcisi olsun. Kesinlikle esime hala bir sey hissettigini dusunmuyorum. Aratilanlarda esi gorse basina bir suru bela olacak 3 kurusluk dava.
ay ayni durum gercekten olayi ozetlediniz resmen ek olarak arabayla takip edip ablama bakiyor ... Saplanti da olabilir evet...

bizde merak ettik takip oldukdan sonra baktikki guzel evliligi var ... Sasali bir dugun balayi fln... Gerksiz bir kisilik...

Ne gönderme yapması yahu.Arabayla takip ediyor diyorsunuz.Polise şikayet edin.Kocasına bildirin.Bu ne allahaşkına göndermeyle çözülür mü bu iş.Siz yeterince ciddiye almıyorsunuz heralde.

Ablanizin esi yuz vermese bu kadar ileri gidemez. Ondan bir kivilcim gormese bu kadar desmez. Bence enistede kabahat arayin.

Back
X