Evli erkek arkadaşım

SnglSrhtGl

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2
0
6
İstanbul
mahalleden biriyle konuşuyorm ama evli arkadş oldugumuzu düşünüyor evli oldugu için uzak durmam gerektiğinide biliorm ama uzakda duramıorm sürekli konşmk istiorm kounşmayı kesim diyorm oda olmuo onunla hep onu düşünüyorm hayal ediyorm snra ben burda hayal kurarken onlar orda gerçegini yaşıyor diyorum üzülüorm üzülmüorm desem yalan olur onları görünce saçma sapan düşünceler geçiyor aklımdan bi ailem izin vermez görüşmemize bekar olsa bile aglayasm var ama evdekiler soruo ne oldu die birşey diyemem dye aglamıorm yazamadıgım ifade edemediğim duygular içindeym

Evli adamlara göz diken kadınlar için ne düşünülüyor örnek olsun sana
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/614975-gec-gelen-es-ozur-38.html

Saçma ve boş duygular içindesin.. senin canın sıkılmış bir işe falan gir de kafan dağılsın daha düzgün şeyler düşün!!

Evet sen hayal edersin,evli olduğu kadını ona emek veren karısı yaşar...

sana söyleyecek bir söz bulamıyorum...o adamın eşi yerine koy kendini...acıdım sana

büyük konuşmak istemiyorum,Allahım sen affet.

çevrendeki bekar erkeklerin nesli mi tükendi?

seninki sevgi falan değil,saplantı.

daha doğrusu ulaşılamayının daha cezbedici olması.

sevgi buysa benim o sevgiden midem bulandı.

niye biliyor musun?

bir çok masum bayanın evliliği,yuvası,ailesi bu yüzden parçalanıyor.

sevgi demeyin ya buna...

yaşın kaç bilmiyorum ama farkındaysan o kişi evli!!
bu düşüncelerden arınmazsan sonunda evli bir adamla ilşkisi olan birisi olucaksın ve hatta çookk çok kötü günler seni beklicek..ne demek yahu ben burda hayalini kurarken onlar orda gerçeğini yapıyor.. canın bunları yapmayı çok istiyorsa git bekar biriyle yap!!!! Milletin ahını da vebalini de alma!!!

eğitim durumu ilköğretim meslekte çalışmıyorum yazmışsın

yatıp kalkıp evli adamı düşüneceğine okuluna devam ette bi meslek sahibi ol bari

Bu arada minübüs şoförü de aklından çıkmıyodu onu ne çabuk unuttun? şaka mısın sen?

evli adamlar daha bi çekici mi oluyor nedir valla anlayamadım..bekarların soyu mu tükendi

o arkadaş olduğunuzu düşünüyor.sende arkadaşlıktan ileri birşeyler düşünüyorsun.pes yani adam evli eşini bırakıp sizimi alacak.

bu konular çıldıralım dıyemı açılıyor bılemıyorum

nikahlı karısına saygısı olmayan sana ne verebılcek

üye olduğumdan beri sadece insanların sorunlarını okuyor ve yorum yapmıyor,içten içe çıldırıyordum....Fakat artık yorum yapmanın sırası geldi diye düşünüyorum. Sen gerçek olamayacak kadar şaka bi karaktersin .Geçen aylarda minibüs şöforune aşıktın , şimdi EVLİ!!! bir adama sen ve senin gibi düşünen tüm kadınlar gerçekten aciz ve basit insanlarsınız..

sizin de ilerde bir yuvanızın olacagını sakın unutmayın !! ileride de sizin kocanız için başkaları ağlarsa bu hallerinizi anımsayın!!

bence sen kendine macera heycan arıyorsun mahallede bir adam ve evli heran yakalanıcam tedirginliği gerilim peki bu heycan bittiğinde geçtiğinde ne yapıcaksın herhalde evli bir adam boşu boşuna seninle beraber olmayacaktır haliyle isteklerinide karşılacaksın. evli bir adam kolay kolay eşini yuvasını bozmak dağıtmak istemez senden hevesini aldıktan sonra oda seni bırakacatır. paçavra gibi kullanılıp kenara atılmakta senin için bir heycan olsa gerek.

nasıl bir mantıkla akılla çalışıyorsunuz anlamıyorum....

YOk hayatım bizi çıldırtmak için deil...hayatın gerçekleri bunlar....malesef kendini bilmez insan çok...
konu sahibi yaptıgın cok yanlış çoook.....

yok bu gerçekk olamaz yaaa şakadır şaka...

daha 19.04 de konu açıp minübüs şöförüyle konuşmadn edemiyodun o madde kullanıyodu annen olmaz ded konuşmadan edemiyodun.
şimdi buda evli bununlada konuşmadan edemiyosun..
nesin sen şakamısın.... kızlar hepinzden özür diliyorum ceza alırsamda alayım umrumda değil şuanda...

kızım bence sen birine verde biran önce kurtul yoksa başka türlü rahatlıyamıcaksın......

Burda bu tarz konuları ne çok okumaya başladık, ne feci :26:

Evli ama aile zoruyla evlenmiş diyenler var mesela, geceleri de ailesinin zoruyla dokunuyorlardır eşlerine eminim.. Boy boy çocuklar aile zoruyla yapılmıştır kesin...

Evli olunca SAHİPLİ oluyor ya hani, imkansız oluşu mu cezbediyor sizi anlamıyorum... Gün gelir sizler de bir yuva kurarsınız da, umarım üçüncü bir kişi gelip şu konunun aynısını açmaz "Evli bir erkeği seviyorum"...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…