Evli erkek arkadaşım

cik bu konu olmami$ ki ama
konu çok basit
biraz saksiyi çali$tirin alangirli bi$eyler bulun
haa bide cevap yazmayinca konu hepden vasat oluyor bende soylemesi

uzun lafin kisasi tek kelime yazilana bile inanmiyorum, i$iniz gucunuz dalga ...

Bir erkekle bir kadinin arkadas olamayacagina bir ornek daha...
Bekarken bu konuda bu kadar sert degildim ama evlendikten sonra sizin gibi bayanlar yuzunden esimin bayan is arkadaslarindan bile rahatsiz oluyorum

bu kadınlar hiç mi akıllanmıyor arkadaş? buraya böyle başlıklar açıp kendilerine hakaret ettirmekten ne zevk alıyorlar anlamıyorum. buraya bu konuda başlık açan bir kadının hakaret yiyeceğini bilmemesi için zekasını yitirmiş olması gerekiyor. hoş evli adamla konuşan kadınlarda çok da zeka olduğu söylenemez... yok yok bunlar akıllanmaz. beter ol diyesim var da beddua etmeyeyim.

siz arkadaşmısınız yoksa duygusal bir şeylermi var aranızda o önemli yani hergün düşünüyorsan pek arkadaşça bir durum yok ortada ama şu da var neden buradaki herkes kadına yükleniyor ki sadakat yemini eden taraf erkek asıl onun konu sahibiyle konuşmaması lazım yoksa bu kadın bekar istediği gibi davranır belki kötü niyetli hatta ama evli erkeğin sorumluluklarını bilip dikkatli olması gerekir.

öncelikle geçmiş olsun diyorum çünkü evli bir erkek tutup eşini ona emek veren birsürü şey paylaştığı insanı bırakıpta evli bir adama aşık olan basit beyinli bir kadına ilgi duymaz.yazık olur sana en fazla biraz takılır sonra postayı koyar afedersin.bu yüzden beynine bir reset at derim.

siz sırayla mı geliyorsunuz.bugün EVLİ ADAMA AŞIK OLDUM konusunu açmak sana kaldı sanırım.hepinize verilecek tek cevap var.
HII HIII KARISINI BOŞAYIP SENİ ALICAK

cani sIkIlan biri eglence olsun diye yeni bir uyelik alip ilgi cekecek bir konu aciyor, forum uyeleri de ciddiye alip cevap veriyor...

allahim sen sabir ver bana ya nasil insanlar var ya!!! karisini aldatan adamdan sana ne hayir gelecek???seni aldatmayacagi ne maluummm
hepsini gectim nasil bi mide ya hic mi utanmiyorsuunn

yüklenirler kardeşim yüklenicez tabi sen adamın evli olduğunu bile bile adamın töbeeeee adamla beraber ol..... sonra niye kadına yükleniyorsunuz. yok yaaa.... erkek verirsen alır ama sen aşağılık bir insansan... senin hiç birşey insanlığın kadınlığın ailen örfün adetin hiç bişeyin umrunda değilse ozaman o bekar kadın istediği gibi davranır işte.. bizde bekar olduk bizimde çevremizde gayet yakışıklı evli adamlar oldu ama bizim kanımızda yok bizim genimiz bozuk değil yada biz kadın değiliz.

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

aynen katiliyorumm erkekler yapi olarak zaten meyilliler kadin uzak duracak kardesim !!!

ayrica kadin g... sallamasa erkek gitmez pesinee

Bu adam o minibüs şoförü olan mı?
Ya da sen her 10 günde bir birine mi yakıyorsun abayı?

allah senın gıbılerden korusun kocalarımızı ne desem az gelır yarın bır gun evlendıgındede senın kocanı baskası dusunsun konussun yapacak ısınız yok mılletın kocasına goz dıkersınız sankı karısını bırakıp senı alacak da bıde hayel kuruyormuş senle konusur gecede karsını koynuna alır sende anca hayalle yetınırsın bekar adam kalmadı dunyada sankı...

aynen katiliyorumm erkekler yapi olarak zaten meyilliler kadin uzak duracak kardesim !!!

ayrica kadin g... sallamasa erkek gitmez pesinee

bir hemcinsime yakıştıramadım son cümlenizi.
herşey kadında bitmiyor,erkekte kendini geri çekmeyi bilecek.
biz şuan sadece konu sahibiyle iletişimde olduğumuzdan onun hatalarını vurguluyoruz,
o adam yüz veriyorsa onunda suçu var,bu bayana söylediğimiz herşey onun içinde geçerli.

ne iğrenç erkekler var ki kadın hiç birşey yapmasa dahi sarkıntılık eden ve hatta tecavüz eden.
yani sizin tabirinizle illaki kadının g...nü sallaması gerekmiyor,
bu tamamen ahlaki bir durum,
karşındaki adam ahlak yoksunuysa bırak g... sallamayı,başın önde yürürken bile o iğrenç sözlere maruz kalırsın.

tecavuz baska bi olay onu yapan adamlr zaten normal olamaz ben duzgun aile hayati yasayan adamlardan bahsediyorum tabiki adam da da suc var amaasil yogun duygulari yasayan hayallerle yasayan bu arkadas!
adam.icin ayni seyin gecerli oldugunu sanmiuorum cunku o arkadas gibi goruyomus yani bu arkadas ilgi gosyerdigi icin adamda karsilik veriyoo

Öyle adamlar var doğru haklısın tecavüz ise başka boyut zaten o ayrı ama evliymiş bana ne diyen karısı sahip çıksaydı diyende çok hemcinsimiz var. Erkek yüz bulamadığı kadınla uğraşmaz zaten ve erkek adam değilse eşini aldatmaya meyilli ise zaten kendi dengini illa bulabiliyor birini kandırmaya felan uğraşmasına gerek yok.

o kadar cümlede sadece tecavüz kısmına takılmanız garip.
o ayrı bir olaysa o zaman bu genellemede geçersizdir.
ben hiç bir zaman ''kadın g... sallamasa erkek yanaşmaz'' mantığını kabul etmiyorum.
canozumm genelleme yaptı yorumunda,benim tepkim bu genelleymeyedir.

onun dışında zaten ilk başta tepkimi zaten verdim konu sahibi ve onun gibilere.
burada her iki tarafında günahı ayrı ayrı.
adam karşılık vermiş mi vermemiş mi tam anlayamadım ama eğer öyleyse ikside birbirinden beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…