- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi SnglSrhtGl
-
siz arkadaşmısınız yoksa duygusal bir şeylermi var aranızda o önemli yani hergün düşünüyorsan pek arkadaşça bir durum yok ortada ama şu da var neden buradaki herkes kadına yükleniyor ki sadakat yemini eden taraf erkek asıl onun konu sahibiyle konuşmaması lazım yoksa bu kadın bekar istediği gibi davranır belki kötü niyetli hatta ama evli erkeğin sorumluluklarını bilip dikkatli olması gerekir.
yüklenirler kardeşim yüklenicez tabi sen adamın evli olduğunu bile bile adamın töbeeeee adamla beraber ol..... sonra niye kadına yükleniyorsunuz. yok yaaa.... erkek verirsen alır ama sen aşağılık bir insansan... senin hiç birşey insanlığın kadınlığın ailen örfün adetin hiç bişeyin umrunda değilse ozaman o bekar kadın istediği gibi davranır işte.. bizde bekar olduk bizimde çevremizde gayet yakışıklı evli adamlar oldu ama bizim kanımızda yok bizim genimiz bozuk değil yada biz kadın değiliz.
mahalleden biriyle konuşuyorm ama evli arkadş oldugumuzu düşünüyor evli oldugu için uzak durmam gerektiğinide biliorm ama uzakda duramıorm sürekli konşmk istiorm kounşmayı kesim diyorm oda olmuo onunla hep onu düşünüyorm hayal ediyorm snra ben burda hayal kurarken onlar orda gerçegini yaşıyor diyorum üzülüorm üzülmüorm desem yalan olur onları görünce saçma sapan düşünceler geçiyor aklımdan bi ailem izin vermez görüşmemize bekar olsa bile aglayasm var ama evdekiler soruo ne oldu die birşey diyemem dye aglamıorm yazamadıgım ifade edemediğim duygular içindeym
aynen katiliyorumm erkekler yapi olarak zaten meyilliler kadin uzak duracak kardesim !!!
ayrica kadin g... sallamasa erkek gitmez pesinee
bir hemcinsime yakıştıramadım son cümlenizi.
herşey kadında bitmiyor,erkekte kendini geri çekmeyi bilecek.
biz şuan sadece konu sahibiyle iletişimde olduğumuzdan onun hatalarını vurguluyoruz,
o adam yüz veriyorsa onunda suçu var,bu bayana söylediğimiz herşey onun içinde geçerli.
ne iğrenç erkekler var ki kadın hiç birşey yapmasa dahi sarkıntılık eden ve hatta tecavüz eden.
yani sizin tabirinizle illaki kadının g...nü sallaması gerekmiyor,
bu tamamen ahlaki bir durum,
karşındaki adam ahlak yoksunuysa bırak g... sallamayı,başın önde yürürken bile o iğrenç sözlere maruz kalırsın.
bir hemcinsime yakıştıramadım son cümlenizi.
herşey kadında bitmiyor,erkekte kendini geri çekmeyi bilecek.
biz şuan sadece konu sahibiyle iletişimde olduğumuzdan onun hatalarını vurguluyoruz,
o adam yüz veriyorsa onunda suçu var,bu bayana söylediğimiz herşey onun içinde geçerli.
ne iğrenç erkekler var ki kadın hiç birşey yapmasa dahi sarkıntılık eden ve hatta tecavüz eden.
yani sizin tabirinizle illaki kadının g...nü sallaması gerekmiyor,
bu tamamen ahlaki bir durum,
karşındaki adam ahlak yoksunuysa bırak g... sallamayı,başın önde yürürken bile o iğrenç sözlere maruz kalırsın.
tecavuz baska bi olay onu yapan adamlr zaten normal olamaz ben duzgun aile hayati yasayan adamlardan bahsediyorum tabiki adam da da suc var amaasil yogun duygulari yasayan hayallerle yasayan bu arkadas!
adam.icin ayni seyin gecerli oldugunu sanmiuorum cunku o arkadas gibi goruyomus yani bu arkadas ilgi gosyerdigi icin adamda karsilik veriyoo
Öyle adamlar var doğru haklısın tecavüz ise başka boyut zaten o ayrı ama evliymiş bana ne diyen karısı sahip çıksaydı diyende çok hemcinsimiz var. Erkek yüz bulamadığı kadınla uğraşmaz zaten ve erkek adam değilse eşini aldatmaya meyilli ise zaten kendi dengini illa bulabiliyor birini kandırmaya felan uğraşmasına gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?