- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
- Konu Sahibi SnglSrhtGl
-
Hayatınızda hiç evli bir erkekle karşılaşıp böyle bir durumda kaldınız mı bilmiyorum ama yaşamayan bence bu durum hakkında yorum yapmamalı. Hatta evli olup kocasıyla başka kadın yüzünden ayrılmış, ayrılacak kadınlar hiç yorum yapmamalı çünkü çok taraflı olur. Evli adamlar kadar uyanık, işini bilen, nasıl yaklaşacağını bilen başka canlı türü yok. Kusura bakmayın ama babanızdan görmediğiniz şefkatli yaklaşımları bu adamlar sanki ihtiyacınız olduğunu biliyormuş gibi yapıyor. Neye tav olursunuz, sizi ne etkiler, nasıl kendi kendinizi bile karşınıza alır da böyle bir belaya bulaşırsınız acayip iyi biliyorlar. Sizin için neler ifade ederken onlar için amaç çoktan bellidir "Heyecan".
birinden hoşlandm ve 2 ay snra dayanamadım daha fazla duygularımı açtım söyledm herşeyi oda bna sen benden büyük görünüyorsn olmaz dedi ama şuan hala..konuşuo benmle ve anneme söyledm anlatm minübs şöförü nerde tanştıgımızı fln annem bna o uyuşturucu kullanıodur adını çıkarırlar fln dedi aklmdan hiç cıkmıyor biyandan konş birşy olmz diyorm biyandanda annem haklı boşver diyorm ama konşmadanda yapamıyorm sizce ne yapmalıym?
19 nisandaki diğer konun. 10 gün olmuş.
evlimi,şöför mü,evli mi ,şöför mü.
yazımı turamı. yazımı turamı.
ha bu arada o harflere noldu..şeytan aldı götürdü satamadan mı getirdi mi..
yok henüz getirmemiş...
evli bir erkekle karşılaşırsın ama onun evli olduğunu bildiğin için onunla bile bile konuşmazsın.
olmaması gereken duygulara sahip olduğun için yanlışa düşmemek için uzak durursun.
bizim dinimiz, kültürümüz üstelik de insanlığımız bunun böyle olmasını gerektirir.
yaşamayan yorum yapamamalı da ne demek.. biz yorum yapmayalım yaşayanlar yapsın.. birbirinize gaz verin, normalleştirin yaşadığınız şeyleri.. sonra yuvalar yıkılsın.. neden? çünkü siz aşık oldunuz.. vay anasını.. siz aşık oldunuz ya tamam gerisinin ne önemi var..
evli olup da böyle karaktersizlik yapan erkeklere de şerefsiz denir.. zaten insan olan herkes bunu böyle kabul eder..
ama evli erkeğe karşı kendini tutamayan kadına ne dendiğini de herkes bilir..
[ındent]birinden hoşlandm ve 2 ay snra dayanamadım daha fazla duygularımı açtım söyledm herşeyi oda bna sen benden büyük görünüyorsn olmaz dedi ama şuan hala..konuşuo benmle ve anneme söyledm anlatm minübs şöförü nerde tanştıgımızı fln annem bna o uyuşturucu kullanıodur adını çıkarırlar fln dedi aklmdan hiç cıkmıyor biyandan konş birşy olmz diyorm biyandanda annem haklı boşver diyorm ama konşmadanda yapamıyorm sizce ne yapmalıym?
[/ındent]
[lıst]
[*]
[/lıst]
19 nisandaki diğer konun. 10 gün olmuş.
Evlimi,şöför mü,evli mi ,şöför mü.
Yazımı turamı. Yazımı turamı.
Ha bu arada o harflere noldu..şeytan aldı götürdü satamadan mı getirdi mi..
Yok henüz getirmemiş...
evli bir erkekle karşılaşırsın ama onun evli olduğunu bildiğin için onunla bile bile konuşmazsın.
olmaması gereken duygulara sahip olduğun için yanlışa düşmemek için uzak durursun.
bizim dinimiz, kültürümüz üstelik de insanlığımız bunun böyle olmasını gerektirir.
yaşamayan yorum yapamamalı da ne demek.. biz yorum yapmayalım yaşayanlar yapsın.. birbirinize gaz verin, normalleştirin yaşadığınız şeyleri.. sonra yuvalar yıkılsın.. neden? çünkü siz aşık oldunuz.. vay anasını.. siz aşık oldunuz ya tamam gerisinin ne önemi var..
evli olup da böyle karaktersizlik yapan erkeklere de şerefsiz denir.. zaten insan olan herkes bunu böyle kabul eder..
ama evli erkeğe karşı kendini tutamayan kadına ne dendiğini de herkes bilir..
mahalleden biriyle konuşuyorm ama evli arkadş oldugumuzu düşünüyor evli oldugu için uzak durmam gerektiğinide biliorm ama uzakda duramıorm sürekli konşmk istiorm kounşmayı kesim diyorm oda olmuo onunla hep onu düşünüyorm hayal ediyorm snra ben burda hayal kurarken onlar orda gerçegini yaşıyor diyorum üzülüorm üzülmüorm desem yalan olur onları görünce saçma sapan düşünceler geçiyor aklımdan bi ailem izin vermez görüşmemize bekar olsa bile aglayasm var ama evdekiler soruo ne oldu die birşey diyemem dye aglamıorm yazamadıgım ifade edemediğim duygular içindeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?