Evli erkek arkadaşım

Hayatınızda hiç evli bir erkekle karşılaşıp böyle bir durumda kaldınız mı bilmiyorum ama yaşamayan bence bu durum hakkında yorum yapmamalı. Hatta evli olup kocasıyla başka kadın yüzünden ayrılmış, ayrılacak kadınlar hiç yorum yapmamalı çünkü çok taraflı olur. Evli adamlar kadar uyanık, işini bilen, nasıl yaklaşacağını bilen başka canlı türü yok. Kusura bakmayın ama babanızdan görmediğiniz şefkatli yaklaşımları bu adamlar sanki ihtiyacınız olduğunu biliyormuş gibi yapıyor. Neye tav olursunuz, sizi ne etkiler, nasıl kendi kendinizi bile karşınıza alır da böyle bir belaya bulaşırsınız acayip iyi biliyorlar. Sizin için neler ifade ederken onlar için amaç çoktan bellidir "Heyecan".

birinden hoşlandm ve 2 ay snra dayanamadım daha fazla duygularımı açtım söyledm herşeyi oda bna sen benden büyük görünüyorsn olmaz dedi ama şuan hala..konuşuo benmle ve anneme söyledm anlatm minübs şöförü nerde tanştıgımızı fln annem bna o uyuşturucu kullanıodur adını çıkarırlar fln dedi aklmdan hiç cıkmıyor biyandan konş birşy olmz diyorm biyandanda annem haklı boşver diyorm ama konşmadanda yapamıyorm sizce ne yapmalıym?

19 nisandaki diğer konun. 10 gün olmuş.
evlimi,şöför mü,evli mi ,şöför mü.
yazımı turamı. yazımı turamı.

ha bu arada o harflere noldu..şeytan aldı götürdü satamadan mı getirdi mi..
yok henüz getirmemiş. ..

Son düzenleme:

evli bir erkekle karşılaşırsın ama onun evli olduğunu bildiğin için onunla bile bile konuşmazsın.
olmaması gereken duygulara sahip olduğun için yanlışa düşmemek için uzak durursun.
bizim dinimiz, kültürümüz üstelik de insanlığımız bunun böyle olmasını gerektirir.

yaşamayan yorum yapamamalı da ne demek.. biz yorum yapmayalım yaşayanlar yapsın.. birbirinize gaz verin, normalleştirin yaşadığınız şeyleri.. sonra yuvalar yıkılsın.. neden? çünkü siz aşık oldunuz.. vay anasını.. siz aşık oldunuz ya tamam gerisinin ne önemi var..

evli olup da böyle karaktersizlik yapan erkeklere de şerefsiz denir.. zaten insan olan herkes bunu böyle kabul eder..
ama evli erkeğe karşı kendini tutamayan kadına ne dendiğini de herkes bilir..

DAHA ÖNCE DE BÖYLE BİR KONUYA YORUM YAPTIĞIM İÇİN CEZA ALMIŞTIM YİNE ALMAYA RAZIYIM BU NE EDEPSİZLİK KENDİNİ BİLMEK KARAKTERSİZLİK YA O ŞÖFÖRE NE OLDU ELDE EDEMEYİNCE HEVESİN KAÇIP EVLİYE Mİ DADANDIN YAZIK YAZIK BİRDE HAYAL EDİP KARISIYLA YAŞADIĞINI DÜŞÜNÜP SİNRLENMİŞSİN NEDİYİM EDEN BULUR
2 TANE SÖZ ETMEDEN EDEMEYECEĞİM
Arayan
Mevlasını da Bulur Belasını da

Kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş

kabul edelim ki şeytan sadece harfleri götürmemiş

konu sahibi ergen arkadaş çok merak ettim, özel değil ise (ki muhtemelen özel değildir, evli bir erkekle özel ne konuşabilirsin ki?) ne konuşuyorsunuz? hani demişsin ya "mahalleden biriyle konuşuyorum" diye.. yani bir insan tanımadığı bir adamla ne konuşur ki?

Valla konu sahibi bir şekilde icraate geçmeli her hangi biri ile yoksa fenalarda.

Evli adam ile işin ne akıl var mantık var çevrende bunları yapanların örnekleri var git kendi dengini bul saçma hayaller boş işler ile uğraşma.

Şimdi şöyle bir durum var aynı ortamda iletişimde bulunmak zorunda olduğunuz insan da çıkabiliyor. Gaz vermekle alakası yok, herkes kendine ne denileceğini bilir böyle bir beraberliğe girildiğinde. Burda ben, eşinin başka kadınla olan arkadaşlığı yüzünden zor zamanlar geçiren, hem de kocası bir halta benzemeyip kendisi çok hoş olan bayana da yorum yaptım. Hatta her soruna yorum yaparken kendimden, çevremden örnek vererek bizzat yaşadığımı ifade ederim. Ben daha 6 yaşındayken annemle parklarda babamın başka bir kadının evinden çıkmasını beklerdik bunları yaşayan biri olarak bile bu erkekler insanı düşüncelerinden, duygularından, kendinden iğrenebileceğin noktaya getiriyor. He işi hırs yapıp aşüfteliğe dökmüş ne olursa olsun benle olsun diyen yüzsüz, utanmaz, basit kadınlara lafım yok.

satacakmış da üstüne para istemişler

hem mahalleden, hem evli...
evli bir adamla nasıl bir konuşma şekliyle başladınız ki, merak ettım?
tanışmanız nasıldı?

Ben biliyorum ama!!!!
Senin gibilere ne isim verirler onu biliyorum!
Tövbe estağfurullah! Kızlar alın şunu elimden, parçalayasım var

dışarda binlerce bekar erkek var ya..evli adamları mı buluosunuz...
senin onu düşünmen bile yasak..
duygularıma engel olamıyorum die bişey yok..
o senin değil, başkasının..
aynı şey senin başına gelse, napim kocam aşık olmuş deyip altın tepsiyle karşı tarafa sunmazdın di mi kocanı..

Yok desen ki; ünlü birine aşık oldum benden küçük/ büyük her neyse işte destek olalım teselli edelim gelmişsin evli diyorsun "konuşuyoruz" diyorsun!
Ne konuşabilirsin ki sen elalemin kocasıyla?
Adam kıtlığı mı var ülke de biz mi biliyoruz yaw. Bazı şeyler ne kadar meşru yaşanmaya başladı..

Konun/konuların bana pek samimi gelmedi. Yazış stilinden bile pek önemsemediğin belli ama boşluktan kendimi kimle, neyle oyalasam diye düşünüyorsun gibi sanki. Neyse yine de gerçek olduğunu göz önünde bulundurarak da yorum yapacağım.

Sendekinin heves olduğunu düşünüyorum. Adamın neyine taktın da ağlıyorsun onun için, yakışıklı mı zengin mi karizmatik mi bilemem ama geçici gibi duruyor buradan.

Ayrıca açık olmayan kısımlar var konunuzda. Konuşuyorsunuz derken nasıl bir konuşma? Abi-kardeş gibi de siz mi yanlış anlayıp hayal kuruyorsunuz, yoksa baya buluşup da iki tarafın isteğiyle mi konuşuyorsunuz?

kızlar boşuna cevap yazmayın bence öteki konusuda çok saçma ve sadece konu açıyor cevap bile vermiyor yazılanlara minibüs şöförü ne oldu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…