evli erkek, bekar bayana sürekli takılması normal mi?

isimolmasa

bencil ol, mutlu ol:)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2012
638
0
26
İstanbul
merhaba,
face de bi erkek arkadaşım, eşinin, erkek kardeşinin, kız arkadaşının her durumuna, resmine yorumlar atıyor,
takılıyor ona sürekli, derdi beni almamış tabi ama hiç normal bulmuyorum bu ilgiyi, kız aşırı güzel zaten, ben hoşlandığını düşünüyorm.
acaba benm içim mi çok fesat, siz olsanız ne düşünürsünüz...
bu arada, kendi eşinin fotosuna bişey yazmıyor.

eğer eşi rahatsız değilse ben hiçbir şey düşünmezdim..bir durum olsa eşi bunu anlardı zaten,kadınlar hiç kaçırmaz böyle şeyleri..

ayrıca gerçekten abes bişey olduğunu sanmıyorum.belki kardeşinin sevgilisi diye yakın olmak istiyordur.bana garip gelmedi pek.

Bana da normal gelmez ama eşini enterese etmiyorsa beni hiç etmez der geçerdim..

Sizin bunu dert edip buraya konu açmanıza anlam veremedim..

O kişi çok mu yakınınız ki :44:

eğer eşi rahatsız değilse ben hiçbir şey düşünmezdim..bir durum olsa eşi bunu anlardı zaten,kadınlar hiç kaçırmaz böyle şeyleri..

ayrıca gerçekten abes bişey olduğunu sanmıyorum.belki kardeşinin sevgilisi diye yakın olmak istiyordur.bana garip gelmedi pek.

kendi kardeşinin değil eşinin kardeşinin.

Bana da normal gelmez ama eşini enterese etmiyorsa beni hiç etmez der geçerdim..

Sizin bunu dert edip buraya konu açmanıza anlam veremedim..

O kişi çok mu yakınınız ki :44:

eşi benim kızken arkadaşımdı ama evlenince ayrıldık pek görüşemedik,o ne hissediyor bilmiyorum yani.
dediğim gibi benim derdim değil ama, sadece ben ilgili olduğunu düşünüyorum, acaba genelde benm gibi mi düşünür diye merak ettim.

kendi kardeşinin değil eşinin kardeşinin.

k.biraderinin sevgilisi mi yani?

bana yine de garip gelmedi şöyle ki;karısı ve k.biraderi feyste dimi?yani yazılanları görüyorlar okuyorlar.evet biraz abartmış olabilir adam ama başka niyetleri olsa böyle aleni yapar mı ki? insanların gözüne sokarak şüphe uyandırmaz sanırım.

ama dediğim gibi eşi şüpheleniyorsa işte orda dur derim ben.

Eşi ve kardeşi bu durumdan rahatsız değilse ben çok takılmazdım...Sonuçta eşinin de face i var değil mi oda görüyor yaptığı yorumları...Kardeşte görüyordur...:26::26:

Isı gucu yokmu adamın kıza takılmıs ılgınc yanı ben bundaaaa art nıyet ararım yanı !!!!!! Zaten evlı erkekler bazılarının azıcık cogu fırıldaaakkkk hıc bı fırsatını kacırmazzzzz!!!!!! Gozu dısarda yane esı rahatsız olmuyosaaaa aman boswer ama omevlılıkten dedın gbısıeeeeenm iş cıkmaz:56:

merhaba,
face de bi erkek arkadaşım, eşinin, erkek kardeşinin, kız arkadaşının her durumuna, resmine yorumlar atıyor,
takılıyor ona sürekli, derdi beni almamış
tabi ama hiç normal bulmuyorum bu ilgiyi, kız aşırı güzel zaten, ben hoşlandığını düşünüyorm.
acaba benm içim mi çok fesat, siz olsanız ne düşünürsünüz...
bu arada, kendi eşinin fotosuna bişey yazmıyor.

Bişey anlamadım desem :26:

eşinin resmine beğeni yapmayıp elin kızına habire beğeniyorsa,normal değil elbette.. hani bir iki kere beğende devamlı oluyorsa garip gelir bana:6:

eşinin resmine beğeni yapmayıp elin kızına habire beğeniyorsa,normal değil elbette.. hani bir iki kere beğende devamlı oluyorsa garip gelir bana:6:

örnek yazışmasını kopyaladım. kızın gözlüklü bir resmine yaptığı yorumu.

ADAM: NE KADAR ÇİRKİN OLMUŞSUN IYYYYYY
30 Kasım, 22:02 · Beğen · 1

KIZ: abi bana takilmak hobin olduuuu. bi kere cokkk ykistiiii :))))))
30 Kasım, 22:03 · Beğen

ADAM: BANA SORARSAN ÇOK ÇİRKİN AMA SEN BEĞENİYOSAN BAŞKA MESELE . GERÇEK DİYORUM ŞAKA DEĞİL HAA
30 Kasım, 22:04 · Beğen · 1

KIZ: yaaaa ,:(
30 Kasım, 22:05 · Beğen

ADAM: sadece benim fikrim kırmak istemedim ama gerçekten çirkinnnnnnnnnnnnnnn
30 Kasım, 22:06 · Beğen · 1

ADAM: BANA SORARSAN ÇOK ÇİRKİN AMA SEN BEĞENİYOSAN BAŞKA MESELE . GERÇEK DİYORUM ŞAKA DEĞİL HAA

bu samimiyet, kankası sanki

tekrar yazıyorum, konu beni bağlamıyor,
sadece diğer kadınlar benim gibi mi düşünür,yoksa benim içim mi fesat onu merak ediyorum :1:

sadece diğer kadınlar benim gibi mi düşünür,yoksa benim içim mi fesat onu merak ediyorum :1:

bence kızda rahatsız ama ne yapacağını bilmiyor ya da kabalık etmek istemiyor olabilir, ama bence adam kıza asılıyor
fesat değilsin yani
:1::1:

kıza resmen takık beyefendi:))
kızda zaten rahatsız gibi laf sokuyorda anlayan kim:)

bana fesat gelmediniz. benimde dikkatimi çekerdi. çok sık bu tarz konuşmalar oluyorsa. laubaliliğide hiç sevmem .resmen bir laubalilik var:)

belki sammi arkadaşlardır ben art niyet görmedim kız abi diyo ayrıca onların özelini alıp buraya yapışttırmanızda hoş bir davranış değil :19:
eğer gerçekten birşey varsada karısı düşünsün siz değil:ssz:

belki sammi arkadaşlardır ben art niyet görmedim kız abi diyo ayrıca onların özelini alıp buraya yapışttırmanızda hoş bir davranış değil :19:
eğer gerçekten birşey varsada karısı düşünsün siz değil:ssz:

tamam arkadaşım hemen sinirlenme....
benim merak ettiğim şu, EVLİ bir erkeğin bir bayanla böyle samimi olması normal bi durum mu??
şahsen benim eşim, erkek kardeşimin, kız arkadaşınla sürekli uğraşsa hiç de hoşuma gitmezdi.....

Bence kız zaten adamın bu tarz konuşmasına sinir olmuş.

söylemiş laf arasında mesajı alsın diye ama adam anlayamamış ya da anlamak istememiş diyeyim.

Tabiki de dıdısının dıdısıyla insanın böyle genişlikte bir muhabbet kurması hoş değil ancak ters bir durum olsaydı da eşi farkederdi diye düşünüyorum.

Back
X