Evli erkek daha mı cazip gelir acaba...

Ruhudeli

Kadrolu Deli
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
1.486
1.175
133
Slm kızlar yahu nedir bu milletteki evli adama sarma olayı anlamış değilim eşimde instagram var ama pek aktif değil toplasanız 2 yılda 15 resim paylaşmıştır 20 de arkadaşı vardır profil foto ikimizin paylaşılan tüm resimlerde ikimize ait dün yemekte eşim laf arasında ya falanca var adı a yla başlıyor çok değişik bir isim ilk kez duydum hatırlayamadım bile geçen gördü abi nasılsın falan diye hal hatır sordu sen artık gelmeyecekmişsin bizim ofise kim gelecek diye falan sordu dedi üstünde durmadım sonra eşimin instagramdan bişeye bakacaktım ana bi baktım biri takip etmeye başlamış eşimi 2 gün önce a yla başlayan ve garip bir isimhemen kontrol ettim eşim takip etmiyor Facebook yada internet vs hiçbir yerden aratma vs yok baktım adamın sucu yok az kaldı kıza sarıcam bi akıl verin ne yapıyım nasıl davranıyım kızın bilgilerde gizli hiçbirşey göremiyorum sadece profilde onunla çok mutluyum yazan bir yazılı resim var gerçi eşimdede var kabahat sonuçta arkadaşlık isteği onay istiyor niye izin veriyorsun milletin takibine gerçi takibe izin veren istese kendide takip ederdi erkek ya gururlarımı oksanıyor millet takip edince anlamıyorum ki

Üff sanki kocan bulunmaz hint kumaşı konularını da gördük yani kalkıp kıskanmış saçma sapan düşüncelere kapılmışsın. Yani asılmak ne alaka bir de evli erkekler cazip geliyor demişsin. He aynen tüm bekar kadınlar senin kocanı gözlüyor sakın kaçırma ha!

Benim bey efendiyede evli oldugu belli oldugu halde 17 yaşındakı kızlar falan arkadaşlık istegi göndermiş. Bu ne dedim o hışımla. Akraban mı dedim yok degil, tanıdıgın biri mi yok degil. Diyorum bu ne niye sana istek atıyor yani. Ben ne biliyim yahu ben mi eklemişim mesaj at sor nerden tanışıyomuşuz diyor. Resmine bi bakıyım Töbe töbe kız kücükmüş saçmalama diyor. İlk evlendigimizde de dügün resimlerini görüp yazan kişiler olmuştu. Dedim hayırdır kim bu. Eskiden yazmıştım yüz vermemişti diyor. Ne aşk itirafları ne hayal kırıklıkları allahım yarabbim. Evli adam tatlı oluyor ben sana diyim.

Tüm kadınlara şeklinde söylemek çok saçma. Böyle bir kesim var kadınlar arasında belki sayıyladır bu insanlar çok az miktarda dır. Ama en yakınımda bile bir kadından gördüm bu sadistligi. Hoşuna gidiyor bu durum bazı hanımların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…