Evli erkek daha mı cazip gelir acaba...

Kız sen iyi değilsin yaaa bi sakinles toparlaan bunda birşey göremedim ben aleni birseymi var biz anlamadık

Bisi dicem
Eşimin instagraminda facinde kim var kim yok bilmem , aklima bile gelmedi bugune kadar bakmak , foto paylasiriz onun tonla kadin arkadasi begenir , bir kere bile donup sormadim bu kim diye
Ben mi tuhafim anlamadim ama inanin anlayamiyorum neden bunlara kafa takilir dert edilir

Burdakileri beğenmiyorsanız gelip konu açmayınız efendim , zorla mı?

Instagram tanımadığın kişileri bile takip edebildigin bir platform. Kaldi ki tanış birinin takip istegi atması çok normal. Siz bir selamdan ne anlamlar çıkartmışsınız. Yine bir kıskanç hatun vakası.

burada ne kadar kötü kalpli insan varmış öğrendim o kadar kırıldım üzüldüm ki eşimle çok zor dönemlerden geçtim ama atlattık çok şükür bulunduğum şehirde yanlızım diye bunaldıkça buraya yazdım yardımcı olanlar oldu Allah razı olsun ama bugün biranlık kıskançlık orucunda belki etkisi bilmiyorum bir konu açmış bulundum ama bin pişman oldum insanlar yanlış anlamışsın yok bunda birşey diyebilecekken benim eşimle yaşadığım olayları basıma kaktılar hakim savcı edasıyla yargılAyıp dünyanın lafını ettiler kimsenin buna hakkı yok burada insanlar kendilerini ne sanıyorlar ki ne yapalım tartışınca evi terkedip sinir anında eşimiz hakaret etti diye boşayalım mı kim yapar bunu hangisi ayıp çok ayıp bana laf söyleyenler önce aynayı kendilerine çevirsinler ve Mune Kazen bensuan bu insanlar yüzünden ağlıyorum ki buna kimsenin hakkı yok insanın yaşadığı acılarla dalga geçip basına kakıp bel altı vurmak bence insanlık dışı kimse burda yargılama hakkına sahip değil bunun bir cezası varsa lütfen ilgili üyelere verilsin ve konumu kapatırsanız sevinirim

Konu başlığıyla konu içeriği ne alaka. Ben de başlığı görünce dedim kadının kocasına neler yaptılar kim bilir bi baktım bla bla bla

Ortada gerçekten bir konu olsaydı biz yine size hak verir destek olurduk. Siz olayı abartmışsınız. Burada tanıdığı,abi dediği insanlara selam verenleri sosyal medyadan takip edenleri kötü bir şekilde itham ediyorsunuz. Sizin yaptığınız şey çok ayıp olmasaydı bu kadar sert yorum yazmazdı kimse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…