- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 103
- 36
- Konu Sahibi comeback06
arkadaşlar bir erkek ve yeni kimlik kullanıyor nasıl anlarız evli olduğunu internetten falan tc ile yokmu bunun bir çözümü şüpheleniyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.Kimlikte ne yaziosa o dur yani.. sasma gibi bi durum olur mu?
Ole mi? Bekar evli yazar ya?Yeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.
aaa ciddi mi .kim akıl etti ne niyetle o zaman yeni kimlikleriYeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.
Evet yazmıyor canım ama internetten başka bir şey sorgulayınca falan eskiden bütün bilgiler çıkıyordu şimdi hiç formülü Yok herkes herkesi kandırıyor çok basitYeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.
Canım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlikOle mi? Bekar evli yazar ya?
Evet yazmıyor istesen de yazmıyorCanım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlik![]()
Gıyaben yazılıyor mu dilekçe?Canım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlik![]()
Nüfus müdürlüğü bilgi vermez diye biliyorum başka şahışlara yanlış mı biliyorumNüfus müdürlüğüne gidin, bir dilekçe yazın. Cevabını verirler.
yüzük kim takıyor ki artık o da kurtarmaz ha haBu durumda yuzuk parmagina bakilir .![]()
Yeni kimliklerde yazmıyor.Ole mi? Bekar evli yazar ya?