- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.457
- 298
- Konu Sahibi comeback06
Allah askina ne alaka...Yabancıların kimliklerinde medeni durum yazıyor muydu acaba.. Hani "Avrupai" olmaya çalışıyoruz ya, belki o yüzden böyle bir şey yapmışlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah askina ne alaka...Yabancıların kimliklerinde medeni durum yazıyor muydu acaba.. Hani "Avrupai" olmaya çalışıyoruz ya, belki o yüzden böyle bir şey yapmışlardır.
Canım eskiden de eski kimliğini kullanıyordu yapmak isteyenValla bu yeni kimlikler başa bela jersey gizli saklı arkadaş ya, hakikaten neden öyle ki.![]()
Ne bileym aklıma başka bir sey gelmedi :))Allah askina ne alaka...
Evet almam imkansızaz once kcasinin daha once bir evlilik yaptigini ogrenen uyenin konusunu okudum. sanirim o e devletten tc numarasiyla bakti ama bilemiyorum. Birde o esi ,sen sevgilinin numarasini sifresini falan nasil alacaksin ?
yapana değil de canım öğrenmek isteyene sıkıntı :)Canım eskiden de eski kimliğini kullanıyordu yapmak isteyen
Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?Canım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlik![]()
Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?
Çipin içinde mesela hangi tarihte evlendiğim falan gizli mi ? Onlar görünüyor mu ?Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.
Yok o bilgiler sadece eski kimlikteki bilgiler var.Çipin içinde mesela hangi tarihte evlendiğim falan gizli mi ? Onlar görünüyor mu ?
O zaman nüfusa Kayıtlı olduğu il ilçe falanYok o bilgiler sadece eski kimlikteki bilgiler var.
Onlar eski kimlikte var ya onlar var. Ama içinde.O zaman nüfusa Kayıtlı olduğu il ilçe falan
Hm anladım . Misal kaç çocuğu var eşi kim vs onlar görünmüyor yani sadece kişisel bilgiler var o zamanOnlar eski kimlikte var ya onlar var. Ama içinde.
Evet, aynı eski kimlik gibi. Evli misin evlisin ama kiminle evlisin ne zaman evlendin vs yok. O bilgiler için nüfus kayıt örneği lazım.Hm anladım . Misal kaç çocuğu var eşi kim vs onlar görünmüyor yani sadece kişisel bilgiler var o zaman
Anladım . Çok tesekkür ederimEvet, aynı eski kimlik gibi. Evli misin evlisin ama kiminle evlisin ne zaman evlendin vs yok. O bilgiler için nüfus kayıt örneği lazım.
Bu yeni kimlikte isim soyad yazıyor mu ondan da şüpheye düştüm.Yeni kimliklerde yazmıyor medeni durum.