Evli erkek

%100 olmasa da gece rahat konuşup konuşmadığına bakın derim.
misal sürekli gece konuşmamak, mesaj yazmamak için bahaneler üretiyorsa yorgunum, işte müsait değilim vs gibi evli olma ihtimali yüksektir.

az once kcasinin daha once bir evlilik yaptigini ogrenen uyenin konusunu okudum. sanirim o e devletten tc numarasiyla bakti ama bilemiyorum. Birde o esi ,sen sevgilinin numarasini sifresini falan nasil alacaksin ?

Canım nüfus memuruyum. En az bin tane yazdım yeni kimlik :-)
Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?

Bende bşy soracağım yeni kimliklerde misal nüfusa Kayıtlı olduğu il falan da yazmıyor . Onun için bankalarda vs işlem yaptığımızda bilgilerimizi görebiliyor mu bankalar ?
Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.

Üzerinde yazmıyor ama çipin içinde kayıtlı bilgiler. Eski kimliği yanınızda taşırsanız o bilgilere de ulaşabilirsiniz anında. Ya da eski kimlik yoksa nüfus kayıt örneği alabilirsiniz.
Çipin içinde mesela hangi tarihte evlendiğim falan gizli mi ? Onlar görünüyor mu ?

Merak ettim kim için bakacaksınız? Bir de ne için? Kocanız için bakacak haliniz yok zaten değil mi?

Hm anladım . Misal kaç çocuğu var eşi kim vs onlar görünmüyor yani sadece kişisel bilgiler var o zaman
Evet, aynı eski kimlik gibi. Evli misin evlisin ama kiminle evlisin ne zaman evlendin vs yok. O bilgiler için nüfus kayıt örneği lazım.

Back
X