• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkek

Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?

Simdiden tskler

eşini sevmediğini söyleyecek tabi ki. ama inan sadece bir kaçamak olarak görüyor seni. sen de boşanacağı günü bekleyerek ömrünü tüketeceksin. hep bir bahanesi olacak boşanmaya engel.
yanlış yapıyorsunuz o adamdan hemen uzaklaşın. yok yaşım küçüktü, yok çok aşık oldumdu, yok beni kandırdı gibi bahenelerin arkasına saklanmayın boşuna
evde bekleyen bir karısı ve evladı varken... ahlaksızlık bu, ortak olmayın...:19:

Konu Başlığı Bile Tüylerimi 45 DErece Havaya Kaldırmaya Yetiyor..

hayat bir filim ve herkes kendi rolunu seçiyor... sen kötü kadın olmayı seçmişsin... hayır bunun aşk olduğuna inanıyorsan bu sadece şeytanın sana sunduğu bir oyuncak...:57:

esini aldatan bütün erkeklerin palavrasi hep ayni sözler, seni seviyorum senin icin ölüyorum vs. esimden bosancam ama bir türlü bosanmaz esimi sevmiyorum yalanlari.sen daha cok gencsin bence yol yakinken dogru yolu bul ayril ondan sana hic hayir gelmez olan sana olacak...

konu sahibi ne yaptı çok merak ediyorum ama bir kez daha yorum yazmak istiyorum .. bu evli adam sana der sana aşığım seninle çok mutluyum felan filan ama bir bakmışsın karısının yanına gitmiş ve sen ona hala aşık kalmışsın o hayatına devam ederken sen bir bakmışsınki benim vaktim bu adam ugrunamıı gitti işte öyle yol yakınken dön.....

ya böle insanar bide buraya konu açmasın lütfen ya ya okadına hiçmi acımıyorsun onun yerinde sen de olabilirdin niye insanların yuvasını yıkıyosunuz.böle hemcinslerimden utanıyorum

Merhaba, ben 22 yasindayim ve evli bir erkegi seviyorum. 8 yildir karisiyla beraber yasiyor. Cocugu da var 7 yasinda. Karisiyi sevmedigini söylüyor ve artik bosanacagini diyor. Zorla evlendirdiler ve karisi hic sevmedigini söylüyor. Hemen hemen hergün beni görmeye geliyor ve beni sevdigini benimle bir gelecegi düsündügünü diyor. Annesi de aramis ve bosanacagini dedi. Artik hersey yavas yavas halledecegini diyor. Ne yapmayalim sizce?

Simdiden tskler

umarım seninle evlenince de (tabi evlenirse) aynısını sana yapmaz.
yapman gereken tek şey var, aradan çekilmelisin, eğer gerçekten mutsuzsa, gerçekten seni seviyorsa, yani seni kandırmıyorsa, boşanıp sana gelir zaten

Senin için karısını çocuğunu terkeden senden daha cazip biri için seni de hiç düşünmeden terkedecekdir...
Ve bu mutlaka olacaktır...
Çünkü eden bulur arkadaşım...

sırf laf olsun diye mi yazdın bunu yoksa ciddi misin? bunu sormak bile saçma çünkü. gerçekleri göremicek kadar kör mü oldu gözlerin? hangi erkek aksini der ki. hiç sevmeyen bi adam şimdiye kadar da 50 kere boşanırdı. ayrıca bi başkası için 'karısından, yuvasından' vazgeçebilen bi adama nası güvenebiliyosun onu da anlayamadım? ne demiş büyüklerimiz bugün banaysa yarın sana.

bende bişeyi anlamıyorum karsını sevmiyormuşta o çocuk nerden olmuş madem sevmiyorsun nasıl aynı yataga giriyorsun hangi çagda yaşıyoruz ya hangi erkek sevmedigi kızı alıyo karşıdaki kız olsa anlayacam belki zorla verdiler çaresiz kaldı ama bi erkekten bahsediyoruz sevmiyosa almasaydı koynuna seni avutuyo canım amam dikkatli ol yuva yıkanın yuvası olmaz madem boşanacaktı boşandıktan sonra başkasıyla birlikte olur bu gün karısını aldatır yarin seni bu böyle devam eder birkere harama elini atan geri çekemez sende aklını başına al o kadının yerinde sende olabilirsin aman ha uzak dur

bugün karısını seninle aldatan yarın seni başkasıyla aldatır gider
hem zaten yuva yıkanın yuvası olmaz bu söze cidden inanırm

Hı hı... doğrudur dedikleri, emin ol karısıyla hiçbir cinsel hayatı yoktur, ona değer vermiyordur, kesinlikle boşanacaktır, mutsuzdur ve hatta sensiz bir hayat da düşleyemiyordur ama o hayat her nedense bir türlü başlamaz işte.

Bekle sen daha...

Bende ona sordum eger mutlu degilsen neden 8 yil böyle gecirdin diye. O bana diyor ki cocugum kücükdü, bir tek cocugum icin devam ettim eger cocugum olmasaydi cokdan ayrilirdim ama artik cocugum büyüdü ayrilma zamani geldi diyor.

Pardon da çocuğu büyüdü mü sence? 7 yasındaki bir çocuk ne kadar büyümüş olabilir,,,,
''babasının annesini aldattığını,evliyken bi başka kadınla evlilik planları yaptığını'' bunları anlayacak kadar büyümüş olabilir mi?
Ne tuhaf bi zihniyettir anlamıyorum..!
8 yıl sevmediği (!) bir kadınla yatağa girdi,sevişti,çocuk yaptı,hayatı paylaştı...Güldürme beni...Bi kadının 'çocuğum için katlandım' demesi anlaşılabilir birşey(gidecek yeri yoktur,maddi imkanı yoktur,çocuğu babasız büyümesin ister vs vs biçok sebep olabilir) ama bi erkeğin 'çocuğum için' demesi güldürdü beni nedense ...

Aşk iki kişilik yada evlilik bu yüzden çekil aradan bence..fazlalıktan başka bişey ifade etmiyorsun..kusura bakma ama henüz boşanmamış sadece olmuyor diyen adamdan ne bekliyorsun???çocuğun psikolojisini düşünsene..senin çocuğunda olabilirdi yada senin eşin olup sana bunu yaşatabilirdi..o çocukla kadına yazık arkadaşım yaa..sevmiş olmana bişey diyemem ama kendinde kalsın bu..

Pardon da ne zamandan beri Aşk için herşey mübah oldu!!! Bir Aşığım diye tutturmuş gidiyorsunuz, Aşkın arkasına saklanıp yaptığınız her haltı mübah sayıyorsunuz! Aşk acısından kimsenin öldüğü görülmemiş arkadaşım! Azıcık şerefli olun, onurlu olun! Diyelim karısını boşayıp senle evlendi, 3 gün sonra başka birine aşık olup seni aldattığı zaman "Aşık olmuşlar, yazıkkkk" diyerek anlayış gösterebilecekmisin bakalım!!! Bırakın bu işleri, başkasıyla birlikte olan evli adam zaten ş.......siz, ama bunu bile bile onunla birlikte olmaya devam eden kadınlar da kurban falan değil, kimse kendini kandırmasın!!!

Bu evli erkekler biraz da orjinal yalanlar bulsunlar artık çok sıktı aynı şeyler sevmemiş de zorla evlenmiş de herhalde çocuğu da kafasına silah dayayıp yaptırdılar? :31:

Back
X