siz evli olduğunuz için bakış açınız farklı tabii ki anlıyorum.
ben bekar olduğumdan daha mantıklı yaklaşıyorum. duygusal bakamıyorum. bırakmam süründürürüm falan sinir harbiyle söylenen duygusal şeyler.
ama kocam olsa belki ben de böyle düşünürdüm.
ben olsam kocam kendine metres edinmişse ve ona ayrı bir hayat kurmuşsa katlanamazdım buna.
sonuçta demek ki artık beni sevmiyor, onu heyecanlandırmıyorum ki başka birini öpüp koklayabiliyor. onun peşinden koşuyor ayrılmamak için çaba harcıyor vs. çok kırıcı. onunla bağ kurmuş yani. başka kadınla bir aşk hayatı var. hatta belki de o daha kıymetli olacak. kendi ailesini bırakıp ona gittiği günler daha çok mutluluk yaşayacak. ona da hediyeler alacak. benim teyzemin komşusu mesela. adam karısına asla bi çöp dahi almazken metresine veriyormuş parasını git istediğini al diyormuş.
böyle çok hikaye duyduğum için dayanılmaz buluyorum.
istediğiniz kadar metres deyin; adam o metresle mutluluk yaşıyor ki paralarını saçıyor.
dediğim gibi ben çok gerçekçiyim. o yüzden sizin gibi görmüyorum.
tek gecelik ilişki değil ki resmen ayrı bir hayat. tek gecelik de olsa berbat gerçi ama karşılaştırılırsa dağlar kadar fark var arada.
Allah korusun herkesin yuvasını. korkunç bir şey. başkasına gönlünü kaptıran adamdan hayır gelmez. karısını takmıyor böyle adamlar çünkü. istediği kadar kağıt üstünde evli kalsın. aklında başkası varken neye yarar.
evli kadınların asla böyle düşünmeyeceğini biliyorum. bunları görmek düşünmek ağır geliyor. gerçekleri kabul etmek çok zor.
ben evli olsam aldatma konularını asla okumam etkilenmemek için. [/QUOTE
Ben duygusal bakacak yaşları çoktan geçtim, gerçek aşkın temiz, saf oldugunu kirlenmiş hiçbirşeyin aşk, sevgi olamayacagını çok iyi biliyorum bu tarz ilişkiler heyecan üzerine kurulu erkegin ego tatmini cinsellik, heyecan vb duyguları farklı farklı tatmaları, metreslerine aşık olan erkek milyonda bir, diğerleri kullanım amaçlı bu hayatın gerçegi..ayrıca boşamam demek sevgi aşk amaçlı değil süründürmekten zevk alan bir yapım vardır, bana bir tokat atana yumrugu yapıştırırım genelde..