Evli erkekle gecen 10 yıl

tamam geçici olmadıklarını kabul ediyorsunuz.
amacım onu belirtmekti.
belirtelim ki evli kadınlar da kocalarını masum görmesinler. çekmesinler bu adi adamları.
Onlar kendi tercihleri.. ister boşar ister boşamaz belki boşanmamak için sebebi vardır hastalık vb, yada keyfinden boşamaz nikahlı karısı nede olsa metresi değil.(. Ben olsam inadına uzun süre boşamam metres metres olarak kalmalı bana göre, canım istediğindede donuna kadar alır atarım kapının önüne sevgili kocamı..)

Baska biriyle evlenip bosansaydi daha az yara alirdi. Gecen 10 yilina mi yansin harcadigi gururuna mi..
insallh Adamin yaptigi yanina kar kalmaz bosanirlar . karisina yalvara yalvara pismanliktan ölsün :cry:
Gururumu vardıki gururuna yansın..gururlu insan metres olmaz hanımefendi.. Milletin yuvasını yıkmaya ne meraklısınız 10 yıl boşanmadıysa boşanmax merak etme, kullanıp kullanıp atmış işte metres olan konu sahibini..

Yazık olmuş Yıllarına çok üzüldüm ama zaman işte Herşeyin ilacı belki bşylere yeniden başlarsın

İyi olmuss oyle iki uc dramatik cumleyle kendinizi hakli cikarmanin manasi yok. Bile isteye yasamissiniz, hic isteyerek olmadi demeyin. Nefsinizin kolesi olmussunuz cekmissiniz cezasini. O herifte bulur cezasini elbett.

Onlar kendi tercihleri.. ister boşar ister boşamaz belki boşanmamak için sebebi vardır hastalık vb, yada keyfinden boşamaz nikahlı karısı nede olsa metresi değil.(. Ben olsam inadına uzun süre boşamam metres metres olarak kalmalı bana göre, canım istediğindede donuna kadar alır atarım kapının önüne sevgili kocamı..)

siz evli olduğunuz için bakış açınız farklı tabii ki anlıyorum.
ben bekar olduğumdan daha mantıklı yaklaşıyorum. duygusal bakamıyorum. bırakmam süründürürüm falan sinir harbiyle söylenen duygusal şeyler.
ama kocam olsa belki ben de böyle düşünürdüm.
ben olsam kocam kendine metres edinmişse ve ona ayrı bir hayat kurmuşsa katlanamazdım buna.
sonuçta demek ki artık beni sevmiyor, onu heyecanlandırmıyorum ki başka birini öpüp koklayabiliyor. onun peşinden koşuyor ayrılmamak için çaba harcıyor vs. çok kırıcı. onunla bağ kurmuş yani. başka kadınla bir aşk hayatı var. hatta belki de o daha kıymetli olacak. kendi ailesini bırakıp ona gittiği günler daha çok mutluluk yaşayacak. ona da hediyeler alacak. benim teyzemin komşusu mesela. adam karısına asla bi çöp dahi almazken metresine veriyormuş parasını git istediğini al diyormuş.
böyle çok hikaye duyduğum için dayanılmaz buluyorum.
istediğiniz kadar metres deyin; adam o metresle mutluluk yaşıyor ki paralarını saçıyor.
dediğim gibi ben çok gerçekçiyim. o yüzden sizin gibi görmüyorum.
tek gecelik ilişki değil ki resmen ayrı bir hayat. tek gecelik de olsa berbat gerçi ama karşılaştırılırsa dağlar kadar fark var arada.
Allah korusun herkesin yuvasını. korkunç bir şey. başkasına gönlünü kaptıran adamdan hayır gelmez. karısını takmıyor böyle adamlar çünkü. istediği kadar kağıt üstünde evli kalsın. aklında başkası varken neye yarar.
evli kadınların asla böyle düşünmeyeceğini biliyorum. bunları görmek düşünmek ağır geliyor. gerçekleri kabul etmek çok zor.
ben evli olsam aldatma konularını asla okumam etkilenmemek için.

siz evli olduğunuz için bakış açınız farklı tabii ki anlıyorum.
ben bekar olduğumdan daha mantıklı yaklaşıyorum. duygusal bakamıyorum. bırakmam süründürürüm falan sinir harbiyle söylenen duygusal şeyler.
ama kocam olsa belki ben de böyle düşünürdüm.
ben olsam kocam kendine metres edinmişse ve ona ayrı bir hayat kurmuşsa katlanamazdım buna.
sonuçta demek ki artık beni sevmiyor, onu heyecanlandırmıyorum ki başka birini öpüp koklayabiliyor. onun peşinden koşuyor ayrılmamak için çaba harcıyor vs. çok kırıcı. onunla bağ kurmuş yani. başka kadınla bir aşk hayatı var. hatta belki de o daha kıymetli olacak. kendi ailesini bırakıp ona gittiği günler daha çok mutluluk yaşayacak. ona da hediyeler alacak. benim teyzemin komşusu mesela. adam karısına asla bi çöp dahi almazken metresine veriyormuş parasını git istediğini al diyormuş.
böyle çok hikaye duyduğum için dayanılmaz buluyorum.
istediğiniz kadar metres deyin; adam o metresle mutluluk yaşıyor ki paralarını saçıyor.
dediğim gibi ben çok gerçekçiyim. o yüzden sizin gibi görmüyorum.
tek gecelik ilişki değil ki resmen ayrı bir hayat. tek gecelik de olsa berbat gerçi ama karşılaştırılırsa dağlar kadar fark var arada.
Allah korusun herkesin yuvasını. korkunç bir şey. başkasına gönlünü kaptıran adamdan hayır gelmez. karısını takmıyor böyle adamlar çünkü. istediği kadar kağıt üstünde evli kalsın. aklında başkası varken neye yarar.
evli kadınların asla böyle düşünmeyeceğini biliyorum. bunları görmek düşünmek ağır geliyor. gerçekleri kabul etmek çok zor.
ben evli olsam aldatma konularını asla okumam etkilenmemek için.
[/QUOTE
Ben duygusal bakacak yaşları çoktan geçtim, gerçek aşkın temiz, saf oldugunu kirlenmiş hiçbirşeyin aşk, sevgi olamayacagını çok iyi biliyorum bu tarz ilişkiler heyecan üzerine kurulu erkegin ego tatmini cinsellik, heyecan vb duyguları farklı farklı tatmaları, metreslerine aşık olan erkek milyonda bir, diğerleri kullanım amaçlı bu hayatın gerçegi..ayrıca boşamam demek sevgi aşk amaçlı değil süründürmekten zevk alan bir yapım vardır, bana bir tokat atana yumrugu yapıştırırım genelde..

Babam ben kucukken öldü bi abim bi annem var abim gorusmuyo benle annemle gorussekte kızgın hala
Konu sahibi ailen ne dedi bu işe
Ben böyle bı halt yemiş olsam babam üzüntüsünden kalp krizini geçirirdi felç mı olurdu bilmem ama birdaha beni asla tanimazdi cenazeme bile gelmezdi eminim
Senin ailen napti ? Evli bı adam sana ev açtı sonrada seni gönderdi gerisin geriye baba evine mi döndün iyi kabul edebilmisler yoksa sokakta mı kalırsın napardin bilmem
Demedi mi baban kime guvendiysen ona git gozUm gormesin seni falan ?
b

Babam ben kucukken öldü bi abim bi annem var abim gorusmuyo benle annemle gorussekte kızgın hala
b
Senin adına üzülüyorum aslında çünkü bizim toplumumuz bu tarz şeyleri hiç unutmaz ölene kadar metres olarak anılacaksın, ama erkek için evine dönmüş yuvasına sahip çıkmış diye bagırlarına basıcaklar , bu yargı hiç değişmiyor.. O sebeple kadınların daha akıllı hareket etmesi gerekiyor...bol bol tövbe et yaptıkların için...

Gururumu vardıki gururuna yansın..gururlu insan metres olmaz hanımefendi.. Milletin yuvasını yıkmaya ne meraklısınız 10 yıl boşanmadıysa boşanmax merak etme, kullanıp kullanıp atmış işte metres olan konu sahibini..

Herhalde burda bazılarının kuyruk acısı varki konu sahibini destekliyorlar yarası olan gocunur konu sahibi aldigin ahlar hiç umurunda değil şimdiye kadar hiçbir acımak pişmanlık yok sanırım tek kendisine yapılan haksızlık olarak görüyor..

Senin adına üzülüyorum aslında çünkü bizim toplumumuz bu tarz şeyleri hiç unutmaz ölene kadar metres olarak anılacaksın, ama erkek için evine dönmüş yuvasına sahip çıkmış diye bagırlarına basıcaklar , bu yargı hiç değişmiyor.. O sebeple kadınların daha akıllı hareket etmesi gerekiyor...bol bol tövbe et yaptıkların için...

Aynen
Damga kadına vuruluyor adam hiiiiçbir şey yokmuş gibi pürü pak hayatına devam ediyor
Böyle erkeklerin alnına g.vat p.şt yazıp bırakmak gerek topluma
Toplum çok ikiyüzlü her şeyin faturası kadına

Herhalde burda bazılarının kuyruk acısı varki konu sahibini destekliyorlar yarası olan gocunur konu sahibi aldigin ahlar hiç umurunda değil şimdiye kadar hiçbir acımak pişmanlık yok sanırım tek kendisine yapılan haksızlık olarak görüyor..
Destek verenlerin aynı zihniyet te oldugunu düşünüyorum, hiç bir şekilde aldatan erkek yada kadına be bunlara bile istege ortak olanlara hak veremem, yuva yıkmak kadar büyük bir vebal yok bana göre..

Kimiside olsun varsın erkektir yapar eder elinin kiri yıkar çıkar gider derler yani seni konu sahibi pislik kir olarak görürler anla değerini toplumda sen kendini istediğin kadar masum göstermiş olsan bile nefret ediyorum senin gibi kadınlardan!

Aynen
Damga kadına vuruluyor adam hiiiiçbir şey yokmuş gibi pürü pak hayatına devam ediyor
Böyle erkeklerin alnına g.vat p.şt yazıp bırakmak gerek topluma
Toplum çok ikiyüzlü her şeyin faturası kadına
Kesinlikle öyle ama metres olanlarda bunu hakediyor zaten, çünkü bile isteye evli adamla yaşıyor, karısını hemcinsini yok sayıyor.. , olan adamın karısı ve çocuklarına oluyor.

Neyse acımasız yorum yapmış olabilirim ama çok üzülüyorum bunu yaşamak zorunda kalan evli adamın karısının yaşadığı sıkıntılara bakarsak az bile yorum yapmış olabilirim ama tövbekâr olsun inşallah Allaha yalvarsın yakarsın ne diyelim Allah affetsin amin

Dogru yazarmı yaşını size bilemiyorum ama tahmini en az 30 (üni yıllarında tanışmış 20 desek +10 yıl metreslik =en az 30)

Teşekkür ederim haklısınız neden düşünemediysem:olamaz:

Konu sahibi; şimdi neden üzerime geliyorsunuz zaten pişman olduğumu söyledim diyeceksiniz. Ne yaşadıysanız haketmişsiniz. Her şeyi geçtim, siz kendinize yakışanı yapmışsınız zatende, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruzda siz İMAM NİKAHIYLA yetindiniz? Yahu banlanmamak için kelimeleri tek tek seçiyorum. Allah bize düşünmek için beyin vermiş bilmem anlatabildim mi?
Durumunuza üzülsem mi, sinir mi olsam bilemedim. Bile bile o çocukların günahına girdiniz. Size daha ne denir bilmiyorum

Back
X