- Konu Sahibi mialenapena
-
Birlikte olan oldum diye yazar mı ?
Sanmıyorum
doğru olmadığını biliyorum ama evli bir adamla birlikteyim
doğru olmadığını biliyorum ama evli bir adamla birlikteyim
Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.
Bilmiyordun ama öğrendin artık değil mi birde çocukları varmış o evlatlara yazık değil mi..
Hemen bitirin bu işi
Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.
Kusura bakmayın ama evli erkeklerle birlikte olan bayanların hepsi aynı şeyi söylüyor
''Boşanmak üzereler,yıllardır ayrılar zaten''
Kusura bakmayın ama evli erkeklerle birlikte olan bayanların hepsi aynı şeyi söylüyor
''Boşanmak üzereler,yıllardır ayrılar zaten''
çocuklarını ihmal etmiyor hiçbir şekilde,hatta çocukları herşeyden önce geliyor,sadece karısıyla anlaşamıyorlar ve ikiside birbirinden nefret ediyor,ben dediğim gibi aşık olduğum zaman bilmiyordum evli olduğunu,bana yazık değil mi? ben sadece sevdim
Evli bir erkekle birlikte olurmuydunuz kızlar? Ya da birlikte olanınız var mı?...
karısının bu durumdan haberi var mı ? siz hiç rahatsızlık duymuyor musunuz ?
benimle birlikte yaşıyor,hafta sonları çocuklarını alıp dışarı çıkıyor sadece hepsi bu ve biz tanıştığımız zaman zaten onlar çoktan kopmuşlar birbirlerinden ben çok sonradan öğrendim,ben yuva yıkan kadın değilim,hiçbir zamanda olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?