Evli erkekler

Utanmadan sıkılmadan yazıyor musunuz bir de bunu ?

En kısa zamanda bu hatadan dönmelisin ne kadar yanlış bir şey yaptığının farkındasın değil mi ?

Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.

Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.

Bilmiyordun ama öğrendin artık değil mi birde çocukları varmış o evlatlara yazık değil mi..
Hemen bitirin bu işi

önceden bilmiyormusunuz ama şuan evli olduğunu biliyorsunuz
belki sebebpsiniz belki değilsiniz bu ayrılağa ama tek bir gerçek var

Az öz
Yuva yıkanın yuvası olmaz!!!!!

Bilmiyordun ama öğrendin artık değil mi birde çocukları varmış o evlatlara yazık değil mi..
Hemen bitirin bu işi

çocuklarını ihmal etmiyor hiçbir şekilde,hatta çocukları herşeyden önce geliyor,sadece karısıyla anlaşamıyorlar ve ikiside birbirinden nefret ediyor,ben dediğim gibi aşık olduğum zaman bilmiyordum evli olduğunu,bana yazık değil mi? ben sadece sevdim

benim çevremdede var arkadaslarım sizin durumunuzda olan ama nedense hepsinin sebebi karısıyla arasında bişi yok çocuklar büyüsün ondan sonra ssize inandırıcı geliyomu??anlayamıyorum cidden

Kusura bakmayın ama evli erkeklerle birlikte olan bayanların hepsi aynı şeyi söylüyor
''Boşanmak üzereler,yıllardır ayrılar zaten''

Kusura bakmayın ama evli erkeklerle birlikte olan bayanların hepsi aynı şeyi söylüyor
''Boşanmak üzereler,yıllardır ayrılar zaten''

benimle birlikte yaşıyor,hafta sonları çocuklarını alıp dışarı çıkıyor sadece hepsi bu ve biz tanıştığımız zaman zaten onlar çoktan kopmuşlar birbirlerinden ben çok sonradan öğrendim,ben yuva yıkan kadın değilim,hiçbir zamanda olmadım

Evlatlarına üzüldüm ben en çok bunun ne demek olduğunu bilemezsiniz ve çocukları öğrenince sizin yaşadığınız acıdan daha fazla acı çekeceklerine eminim bu yüzden çocuklarına yazık ..Sevgi gelir geçer...Herkes aşık olur ayrılık yaşar unutulur gider..
Kaç yaşındasın?

Evli bir erkekle birlikte olurmuydunuz kızlar? Ya da birlikte olanınız var mı?...

Asla!! Böğğğk..
Allah Herkesin Karısına Kızına, Kocasına, Oğluna Akıl Fikir Versin..
Yuva Yıkanın Yuvası Olmayacağını Bilmeyenler Evli Adamla Birlikte Olurlar..
Bilmezler ki; Gündüz Kendisiyle Gece Karısıyla Oynaşır Yatağında..
Nasıl Bir Psikolojidir ki Sevdiği Adamı Başkasıyla (Karısıyla) Paylaşır..
Çok İğrenç Bir Durum Olsa Gerek..
Millette Bir Genişlik Zaten..
Neyse..
Ama İşte Genç Kızlarımız Olgun ve Dolgun Erkeklerden Hoşlanıyorlar..
Sorun Burda.. Herkes Dengini Bulsa Keşke..

Konu Sahibeciğim, Anket Bölümündeyiz Ama Neden Şıklarımız Yok ?
Bir de Bu Soru Aklınıza Nerden Geldi ?
Çok Merak Ettim..
:26:

Beraber yaşıyosanız
Yani çocuklar babalarıyla aynı evi paylaşmıyorsa
Çocukların büyümesini neden bekliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…