- Konu Sahibi mialenapena
-
Asla!!Böğğğk..
Allah Herkesin Karısına Kızına, Kocasına, Oğluna Akıl Fikir Versin..
Yuva Yıkanın Yuvası Olmayacağını Bilmeyenler Evli Adamla Birlikte Olurlar..
Bilmezler ki; Gündüz Kendisiyle Gece Karısıyla Oynaşır Yatağında..
Nasıl Bir Psikolojidir ki Sevdiği Adamı Başkasıyla (Karısıyla) Paylaşır..
Çok İğrenç Bir Durum Olsa Gerek..
Millette Bir Genişlik Zaten..
Neyse..
Ama İşte Genç Kızlarımız Olgun ve Dolgun Erkeklerden Hoşlanıyorlar..
Sorun Burda.. Herkes Dengini Bulsa Keşke..
Konu Sahibeciğim, Anket Bölümündeyiz Ama Neden Şıklarımız Yok ?
Bir de Bu Soru Aklınıza Nerden Geldi ?
Çok Merak Ettim..:26:
peki neden boşanmıyolar sizce
bu kadar birbirlerinden nefret ediyolar madem
madem o zaman ne bekliyorlar anlamadım..ayrılsalar ve sevgilin eşine nafaka verse daha katlanılır bir durum olmazmı senin içinde...(ki siz zaten bu durumu kabullenmişsiniz ama....)nasıl olsa çocuklarıda haftasonu görüyomuş..karısı biliyor benimle birlikte olduğunu zaten kadının umursadığı yok,sevgilimi sevmiyor sadece para yollasın yeter modunda
doğru olmadığını biliyorum ama evli bir adamla birlikteyim
Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.
çocuklarını ihmal etmiyor hiçbir şekilde,hatta çocukları herşeyden önce geliyor,sadece karısıyla anlaşamıyorlar ve ikiside birbirinden nefret ediyor,ben dediğim gibi aşık olduğum zaman bilmiyordum evli olduğunu,bana yazık değil mi? ben sadece sevdim
benimle birlikte yaşıyor,hafta sonları çocuklarını alıp dışarı çıkıyor sadece hepsi bu ve biz tanıştığımız zaman zaten onlar çoktan kopmuşlar birbirlerinden ben çok sonradan öğrendim,ben yuva yıkan kadın değilim,hiçbir zamanda olmadım
Ben kimseye hakaret etmiyorum ancak gelen yorumlardan bazılarından hakaret ediliyor bana.Ben sadece benim yaşadığım durumu yaşayanlarınız var mı diye bu konuyu açtım,herkesin beni yargılamasına müsade etmek için değil! Herkes haddini bilmeli ve okumasını öğrenmeli önce.Yazdığım yazı çok açık.Çocukların psikolojileri bozulmasın diye şimdi boşanmıyorlar,çocuklarda babalarını şehir dışında çalışıyor diye biliyor sadece hafta sonları gelip çocukları alıyor birlikte zaman geçiriyorlar hepsi bu.Belki aranızda benim durumumda olan pek çok kadın vardır ama çoğu tepkilerden korktuğu için bunu dile getiremiyor.Ben yuva yıkan kadın değilim,ayrıca sevgilim boşansın benimle evlensin diye bir tribimde yok...site yönetiminden kimler varsa online olan,lütfen hakaret eden üyeler hakkında gereği yapılsın...
Kusura bakmayın ama evli erkeklerle birlikte olan bayanların hepsi aynı şeyi söylüyor
''Boşanmak üzereler,yıllardır ayrılar zaten''
Ben kimseye hakaret etmiyorum ancak gelen yorumlardan bazılarından hakaret ediliyor bana.Ben sadece benim yaşadığım durumu yaşayanlarınız var mı diye bu konuyu açtım,herkesin beni yargılamasına müsade etmek için değil! Herkes haddini bilmeli ve okumasını öğrenmeli önce.Yazdığım yazı çok açık.Çocukların psikolojileri bozulmasın diye şimdi boşanmıyorlar,çocuklarda babalarını şehir dışında çalışıyor diye biliyor sadece hafta sonları gelip çocukları alıyor birlikte zaman geçiriyorlar hepsi bu.Belki aranızda benim durumumda olan pek çok kadın vardır ama çoğu tepkilerden korktuğu için bunu dile getiremiyor.Ben yuva yıkan kadın değilim,ayrıca sevgilim boşansın benimle evlensin diye bir tribimde yok...site yönetiminden kimler varsa online olan,lütfen hakaret eden üyeler hakkında gereği yapılsın...
Siz durumu sindirmişsiniz
Memnunsunuz halinizden
Kim ne derse desin faydası yok
Çok merak ediyorum konuyu açarken neyi bekliyodunuz
''Canım benim sevgilimde evli,karısından şu sebepten nefret ediyo,şu kadar yıl sonra boşanmayı düşünüyor''
Şeklinde paylaşımlarda mı bulunmayı bekliyordunuz
hayır sadece her türlü konunun paylaşıldığı bir platformda bende kendi yaşadığımı paylaştım hepsi bu ve insanların düşüncelerini merak ettim,hakaret etmelerini beklemiyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?