Evli erkekler

henüz yeniyim şık eklemeyi bilmiyorum

karısı biliyor benimle birlikte olduğunu zaten kadının umursadığı yok,sevgilimi sevmiyor sadece para yollasın yeter modunda
madem o zaman ne bekliyorlar anlamadım..ayrılsalar ve sevgilin eşine nafaka verse daha katlanılır bir durum olmazmı senin içinde...(ki siz zaten bu durumu kabullenmişsiniz ama....)nasıl olsa çocuklarıda haftasonu görüyomuş..

zaten hep çocukları beklerler ayrılmak için yada zaten nefret ediyolardır hiç değişmez nedense bu sebepler :82: ayrıca seninle yaşıyosa çocukların büyümesini neden bekliyosunuz ?
anla artık ne yardan ne serden canm daha çok beklersin sen ..
ayrıca kadını çocukları falan düşün demicem düşünsen böyle olmazdı
aamaa kendini düşün gelecegini mahfetme çünkü cidden 'yuva yıkanın yuvası olmuyo '

Son düzenleme:
Arkadaşım kusura bakma ama 2.kadın olarak kalma sen
Çocukların ayak bağı olduğu yok isteseler pekala boşanabilirler
Yarın öbür gün eşine dönüp ''Hiçbir zaman sen olamadı'' demesin

Bana da saçma geldi. Çocuklar zaten görüyor anne ve babanın aynı evde olmadığını. Neyse, umarım gerçekten karısı da nefret ediyordur da bir an evvel ayrılırlar da sizinle evlenir. Bir de sizi bırakırsa hiç şaşırmam gerçi. :106:

doğru olmadığını biliyorum ama evli bir adamla birlikteyim

Biz tanıştığımız zaman evli olduğunu bilmiyordum,aşık oldum,karısıyla 4 senedir aynı evde kalmıyor sadece çocuklarının biraz daha büyümesini bekliyor boşanmak için.

Allah seni ve senin gibileri kahretsin!
Bu yazdıklarım için bana ceza verilecekse de verilsin kusura bakmayın bu umrumda değil şu anda.
Senin gibi biri yüzünden on küsür senedir benim annemin ve kardeşimin neler yaşadığından haberi var mı senin gibilerin?
Karısı umrunda değil hadi, hiç düşündün mü neden nefret ediyor o senin kıymetli "sevgili"nden?
Yüzlerce hayalle evlendiği kişi hayal kırıklığına uğrattığı için, senelerce kahrını çektiği için adamın ona yaşattıkları için olmasın?
Çocuklarını düşündün mü hiç?
Bir kadının elinden kocasını aldın onun yeri dolar diyelim, babasını elinden alacağın çocuklar peki?
Babaları olacak mı bir daha?
Evli bir adama aşığım diyebildiğin için zavallının tekisin sen ötesi yok.

kusura bakma ama etrafında başka erkek mi yok tu da evli bir adamla birlikte olduğunu utanmadan yazıyorsun şunu unutma yuva yıkanın yuvası olmaz etrafımda bunun çok örnekleri var çok pişmanlar ilerde sende pişman olacaksın sizin gibi bayanlar ve birlikte olduğunuz kkkkkkkkkkkkkkkk evli adamlar oldukça bizler evliliğimizde ayrılık yaşayacağız diye evliliğimizi korkular içinde yaşıyoruz

Ben kimseye hakaret etmiyorum ancak gelen yorumlardan bazılarından hakaret ediliyor bana.Ben sadece benim yaşadığım durumu yaşayanlarınız var mı diye bu konuyu açtım,herkesin beni yargılamasına müsade etmek için değil! Herkes haddini bilmeli ve okumasını öğrenmeli önce.Yazdığım yazı çok açık.Çocukların psikolojileri bozulmasın diye şimdi boşanmıyorlar,çocuklarda babalarını şehir dışında çalışıyor diye biliyor sadece hafta sonları gelip çocukları alıyor birlikte zaman geçiriyorlar hepsi bu.Belki aranızda benim durumumda olan pek çok kadın vardır ama çoğu tepkilerden korktuğu için bunu dile getiremiyor.Ben yuva yıkan kadın değilim,ayrıca sevgilim boşansın benimle evlensin diye bir tribimde yok...site yönetiminden kimler varsa online olan,lütfen hakaret eden üyeler hakkında gereği yapılsın...

Eninde sonunda öğrenecek çocuklar 30 yaşında da olsalar bir evlat için babasının böyle bir şey yapması çok kötü bir şey

Benim hoşlandığım birisi vardı mesela oda benden hoşlanıyordu başta sonra başka bir sevgilisi oldu ama benim bildiğimi bilmiyordu sanırım gene benimle konuştu falan ama ben hiç ilgilenmedim çünkü biliyorum onunla mutlu veya mutsuz başka bir kız var hayatında. Boş verip beklemek lazım tamamen bağımsız olmalarını sonra başlarsa başlar bir birliktelik.

Siz durumu sindirmişsiniz
Memnunsunuz halinizden
Kim ne derse desin faydası yok
Çok merak ediyorum konuyu açarken neyi bekliyodunuz
''Canım benim sevgilimde evli,karısından şu sebepten nefret ediyo,şu kadar yıl sonra boşanmayı düşünüyor''
Şeklinde paylaşımlarda mı bulunmayı bekliyordunuz

şuna bak ya hem suçlu hem güçlü bizi şikayet ediyor biz seni ve senin gibileri nereye şikayet etsek acaba bize palavralar anlatma o kadar haklıysan adamın evli olduğunu nasıl anlamadan ona aşık oldun:44: hem adam belkide sen ona karşılık verdin diye karısına geri dönmedi belkide tekrar barışacaklardı ama sen buna izin vermedin burda yazana kadar bize laf söyleyene kadar otur da biraz vicdan azabı çek

su anda esini sizinle aldatan günü gelir sizide baskasiyla aldatir
siz ne kadar evliliklerini bitmis seklinde görsenizde belkide su an yaninizda olan adam
ilk kavganizda esinin yanina kosacak ve teselliyi onda aramaya devam edicek
bu tür errkekler birinn elini birakmadan baskasina kosan tür erkekler zaten
ben en cok size üzüldüm bu durumda büyük ihtimalle kaybeden siz olucaksiniz

hayır sadece her türlü konunun paylaşıldığı bir platformda bende kendi yaşadığımı paylaştım hepsi bu ve insanların düşüncelerini merak ettim,hakaret etmelerini beklemiyordum...

Aşkı böyle çirkin şeylere alet etmeyin lütfen.
Aşkı bu kadar ucuzlaştırmayın.
Aşık olmuşmuşta çocuklarını büyütüp boşanacakmışta,karısı biliyormuşta,sadece para göndermesini istiyormuşta.....
bıdı bıdı bıdıı...
hiçbir evli erkek boşanmaz.Boşuna beklemeyin.
Kendinizi kullandırmayın.
Aşk bu kadar ucuz değil hanfendi..

hayır sadece her türlü konunun paylaşıldığı bir platformda bende kendi yaşadığımı paylaştım hepsi bu ve insanların düşüncelerini merak ettim,hakaret etmelerini beklemiyordum...

Düşünceler ve tepkiler bu yönde
İyisi mi siz en azından ilişkinizi gizli yaşayın
Sanalda böyle reel de böyle tepkilerle karşılaşmıyor musunuz ki

Son düzenleme:
konu hiç hoşuma gitmeediiiii heleki bir hemcinsimiz diger hemcinsine böyle davranışlarr kötümser sizi yargılamaıyorumm ama vicdanınız varsaa yol verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…