• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin babası kanser oldu ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lokipop

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-8
Puanlar
1
Lütfen okurken siz ne yapardınız bir kadın olarak ne düşünürdünüz onu söyleyin bu durumda manevi olarak nasıl destek verilmesi gerektiğini biliyorum duygusuz değilim şimdi Sevgilimin babası kanser oldu Bu süreçte hep onun yanında olacağımı söyledim fakat babası zamanında ona çok kötülük etmişti hatta etmeye devam ediyordu da kızlarını ön olana koyup onu önemsemiyor ve kendi haline bırakmıştı biz 3 ay sonra nişanlanacaktık onu hep çok bekledim ve çok yıprandım tam karar verdiğimiz sıra babasının kanseri ortaya çıktı evin tek erkeği babası çalışmıyor emekliliği yok ama sevgilim azimli ve biz çabalıyorduk yapabileceğimiz de gerçektdi ama şimdi işler değişti babasının kızları evli bir küçük kız ve sevgilim var evde ve tek çalışan o gelir kaynakları da yok başka nişan yapamayız babasının hastalığı tedavi masrafları derken babasına bir şey olsa ailesine bakmaktan bir yuva kurabilir mi ve ben ne yapmalıyım

Lütfen okurken siz ne yapardınız bir kadın olarak ne düşünürdünüz onu söyleyin bu durumda manevi olarak nasıl destek verilmesi gerektiğini biliyorum duygusuz değilim şimdi Sevgilimin babası kanser oldu Bu süreçte hep onun yanında olacağımı söyledim fakat babası zamanında ona çok kötülük etmişti hatta etmeye devam ediyordu da kızlarını ön olana koyup onu önemsemiyor ve kendi haline bırakmıştı biz 3 ay sonra nişanlanacaktık onu hep çok bekledim ve çok yıprandım tam karar verdiğimiz sıra babasının kanseri ortaya çıktı evin tek erkeği babası çalışmıyor emekliliği yok ama sevgilim azimli ve biz çabalıyorduk yapabileceğimiz de gerçektdi ama şimdi işler değişti babasının kızları evli bir küçük kız ve sevgilim var evde ve tek çalışan o gelir kaynakları da yok başka nişan yapamayız babasının hastalığı tedavi masrafları derken babasına bir şey olsa ailesine bakmaktan bir yuva kurabilir mi ve ben ne yapmalıyım
Geçmiş olsun.Hastalık sürecini bir atlatın bakalım.Kayınpederiniz vefat ederse eşiniz hepinize bakacak mecbur diye düşünüyorum.Siz de çalışırsanız yuva kurar idare edip gidersiniz.

Sen çalış, evlenirseniz evi sen geçindir
Sevgilin de ölene kadar babasına ve kız kardeşine baksın

Başka ne diyelim

Anneleri yok mu?Bir adamın nasıl bir emeklisi olmaz yaa...ne kanseri,durumu nedir?evet baba vefat etse bile kızlardeşe de eşiniz bakacak..kira falan da verecek misiniz?

Ayni konuyu niye sifirdan aciyorsunuz ki?

Ayrilirim. Aile evinin babasi olan adamdan koca olmaz olsa da yarim olur. Gereksiz romantizmle hayatini mahveden kadinlardan olursunuz anca boyle biriyle yola cikarak.

E yuh ama

Ayrılın gitsin. Aile evini geçindiren erkeklerden kadınlara hayır geldiğini hiç görmedim. Ya hayatları boyunca yoksul oluyor yada biraz rahata erince ilk iş başka birini bulup karısını aldatmak oluyor. Başkasını yükünü almak yıpranmak dışında başka bir şey vermez size yol verin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X